Şimdi Ara

bu girişteki bekletmeler nedir arşadaş ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 370min left diyor şakamı yapıyor nedir??

• bende 980m diyor ac5 bossunu keserken oyundan attı ve sıraya soktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

bende 980m diyor ac5 bossunu keserken oyundan attı ve sıraya soktu..

Bugün goblin kestim legendary weapon düştü.Lootladığımı gördüm.Ama o anda dc oldum.ve sıraya aldı.Girdiğimde inventory deydi yoksa çok söverdim...
    Birkaçkere banada oldu boss keserken serverdakı yoğunluktan sanırım.
  • Torment'teyken oyun koptu, şimdi sıradayım authentication pending'de duruyor. Umarım ölmemiştir, canım sıkılır.
    Bitmek bilmedi pending, iptal ettim, şimdi 111dk var diyor. Başladık yine pff.
    Oyuna girdim, attı yine, neyse ölmediğimi gördüm en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 31 Mart 2014; 20:32:29 >
  • Bazı saatlerde yoğunluk oluyor sanırım.
    Gece pek sıkıntı olmuyor.
  • beklemek disinda baska bir secenegimiz var mı ilk kez basıma geldi de
  • işten geliyoruz keyifle oyun oynucaz her aksam aynı muhabbet sıktı artık iyice,sıra dc lag vs vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçine ediyo blizz zevkimizin yine
  • Oha ya 1k sıra bekliyom 30 dk dır.oyuna girer girmez attı gene baştan sıraya cüş ya..
  • açıklama var battle.net uygulamasında eu serverlarına saldırı varmış yavaşlık vb. olabilir diyorlar
  • Blizzard'dan yapılan açıklamayla beraber, Avrupa'da yaşayan ve Blizzard oyunları oynayanlar, halen süren siber saldırıların hedefi olmuş durumda.

Diablo 3, Starcraft 2, World of Warcraft ve Hearthstone: Heroes of Warcraft oyunlarının etkilendiği saldırının hedefi ise, Avrupa'daki servis sağlayıcılar.

Battle.net forumlarında yapılan açıklamalara göre bu saldırının sonucu olarak kullanıcılarda bağlantı kopmaları ve yüksek latency sorunları ortaya çıkabiliyor. Blizzard, yaptığı açıklamayla saldırıların hedefinde kendilerinin olmadığını da belirtti.

Kuzey Amerika veya diğer uluslararası oyuncular bu saldırıdan etkilenmiyorlar.

Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Blizzard_oyunlarina_saldiri-oyun_haber-72554p1.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.