Şimdi Ara

bu gün itibarıyla tm'ciyim diyen sayısalcı için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bir çalışma stratejisi önerirsiniz?
    hangi yayınların edebiyat ve coğrafya konu anlatım kitaplarını önerirsiniz ?

• keşke yardımcı olsanız
  • Kardeş ben de sayısal mezunuyum TM den giricem bu sene. Korkmanı gerektirecek bişey yok, bence tek başına ygs-lys fizik tüm eşit ağırlığa bedel.

Matematik TM için de ve sayısal için de çok kilit durumda bunun bilincindesindir zaten.

Edebiyat çok önemli bence. Yakın zamanda edebiyat çalışmaya başlamanı öneririm, YGS den sonraya bırakma kesinlikle. Edebiyat için FEM simetri.. Tek kaynak yeterli olacaktır konu anlatım bazında, bol bol soru çözmeye bak.

Coğrafya için de FEM simetriyi öneririm. Coğ-1 ve Coğ-2 diye ayrılıyor coğrafya malum. YGS için Coğ-1 de 4 temel konu var onları iyice çalışmalısın YGS yi iyice yapabilmek için. Coğ-2 de genel kültür oluyo biraz, konuları kolaydır, keza ondan da bol bol soru çöz. Coğrafya genel anlamda fazla dokunmaz, basittir. Telaşa lüzum yok. LYS coğrafyada 8-9 tane YGS konularından çıkıyor geri kalan LYS konularından, ihmal edeyim deme Coğ-2(LYS) kısmını.

Eşit ağırlıkta 100 binlerden 10 binlere çeken falan çok duymuşsundur. YGSyi iyi yaparsan çok büyük avantaj elde etmiş olursun; ama direk etki eden LYS sınavı oluyor. Bütün ümitlerini LYS'ye bağla. YGS seni yıkmasın. YGS den sonra yıkılmak yok.

Hadi işin rastgelsin.

• Tıpa ne oldu .?
  • Yeniden mi hazırlanacaksın?Hangi bölümü istiyorsun?Yanlış bilmiyorsam tıp okuyordun galiba.Hangi üniden ayrılacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hz.bekir4@hotmail.com

nasıl bir çalışma stratejisi önerirsiniz?

yaptığın puan bu

daha neyine gireceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: murty006

quote:

Orijinalden alıntı: hz.bekir4@hotmail.com

nasıl bir çalışma stratejisi önerirsiniz?

yaptığın puan bu

daha neyine gireceksin

O kuzeninindi galiba yaa

Edit:Pardon yaa onunmuş o puan ben kuzeninin tercihleriyle karıştırdım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 23 Aralık 2012; 22:56:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanların hanım arkadaşı olabiliyor ya onun için önerilerinizi istedim fende yürütemiyor.oyy oyy çukurova tıptayım okul kimliğimi mi yayınlayım ya ne adamsınız bre
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJabdulkadir

Kardeş ben de sayısal mezunuyum TM den giricem bu sene. Korkmanı gerektirecek bişey yok, bence tek başına ygs-lys fizik tüm eşit ağırlığa bedel.

Matematik TM için de ve sayısal için de çok kilit durumda bunun bilincindesindir zaten.

Edebiyat çok önemli bence. Yakın zamanda edebiyat çalışmaya başlamanı öneririm, YGS den sonraya bırakma kesinlikle. Edebiyat için FEM simetri.. Tek kaynak yeterli olacaktır konu anlatım bazında, bol bol soru çözmeye bak.

Coğrafya için de FEM simetriyi öneririm. Coğ-1 ve Coğ-2 diye ayrılıyor coğrafya malum. YGS için Coğ-1 de 4 temel konu var onları iyice çalışmalısın YGS yi iyice yapabilmek için. Coğ-2 de genel kültür oluyo biraz, konuları kolaydır, keza ondan da bol bol soru çöz. Coğrafya genel anlamda fazla dokunmaz, basittir. Telaşa lüzum yok. LYS coğrafyada 8-9 tane YGS konularından çıkıyor geri kalan LYS konularından, ihmal edeyim deme Coğ-2(LYS) kısmını.

Eşit ağırlıkta 100 binlerden 10 binlere çeken falan çok duymuşsundur. YGSyi iyi yaparsan çok büyük avantaj elde etmiş olursun; ama direk etki eden LYS sınavı oluyor. Bütün ümitlerini LYS'ye bağla. YGS seni yıkmasın. YGS den sonra yıkılmak yok.

Hadi işin rastgelsin.

eyvallah kardeşim

• ben lys 3 ve 4 ede girecegim 11.sinifim ve sayisalim bana bir konu ankatimli bir de soru bankasi onerecek var mi verim alabilcegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat: Kanat Yıldız Şifreli Yorum + FEM , ODTÜ testleri
    MAT-GEO: Celal Aydın fasikülleri + Zafer, Körfez, Birey testleri
    Türkçe: Fem Kapsül bol soru çözümü, dil bilgisi her yerde aynı.
    Sosyal: Çok farketmez.Coğrafya sormuşsun, Karekök MPS Coğrafya var fena değildir.
    Fen: Öğrendiklerinden gelen net yeter, ilk 500 falan hedeflemiyorsan aşırı bir önemi yok.

Eşit ağırlıkta TM sıralamasını YGS-5 sıralamasının onda birine kadar çekmek çok çalışarak mümkün. Tabii 65.000'den 2.000'e çeken örneklere de şahit oldum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir Hz.(!?) Bekir
  • Mezun olarak hazırlanıyorsan sakın MF den TM ye geçme sonradan çok pişman olursun.Ben de senenin başında TM den başladım Aralıkta geri döndüm MF ye.

Türkçe ve Sosyali zaten herkes yapabiliyor.Onları son 1 ayda halledersin.Vaktini boş yere harcama onlara.

Şuan fen derslerini toparlamaya çalışıyorum ağlaya ağlaya. 3 ay boyunca boşuna uğraşmışım meğer ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.