Şimdi Ara

Bu güncelleştirmeleri kurmam gerekiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seviyeleri 4-5 olduğu için sormak istedim.
     Bu güncelleştirmeleri kurmam gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 8 Eylül 2014; 12:53:36 >

• Hangi dağıtım bu, Kubuntu'da seviye olayını hiç görmedim de. Kırmızı işaretliler kritik güncellemeler olabilir ki çekirdek güncellemeleri bunlar.

Kotanıza vs. sıkıntı olmayacaksa kurmanızda bir sıkıntı olmaz. Çekirdek güncellemeleri bunlar, birkaç hata veya sıkıntı giderilmiş olmalı. Sisteminiz iyi çalışıyorsa, memnunsanız da kurmasanız da olur. Ama kota vs. bir sıkıntınız yoksa kurun derim.
    Baktım da benim çekirdeğim 3.13.0.35 imiş, tekrar bir güncelleme denetlemesi yaparsanız daha farklı şeyler de çıkabilir.
  • Linux Mint Güncelleme Yöneticisi ile ilgili aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

http://forum.linuxmint.net.tr/index.php?topic=119.0

Sisteminizde herhangi bir sorun yoksa, Tercihleri açıp 4 ve 5. seviye güncellemeler önündeki işaretleri kaldırırsanız artık bunlarla ilgili uyarı görmezsiniz.

Linux Mint 17 ile birlikte çekirdek güncellemek için farklı bir metod daha geldi.
    Bunun için Güncelleme Yöneticisi => Görünüm menüsü => Linux Çekirdekleri bölümü altından çekirdek güncellemesi yapılması daha sağlıklı.
    @Sis651'in bahsettiği güncel çekirdek bu şekilde kuruluyor.
    Ama sistemde bir sorun yoksa gerekli olduğunu düşünmüyorum.

• Konsolda sudo apt-get upgrade komutunu kullanıp bu güncelleştirmeleri yüklemiştim.
    Bugün linux mint 17 cinnamon 64-bit kurdum, bu güncelleştirmeler çıkmamakta sorun kalmamıştır teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chelonian -- 21 Eylül 2014; 22:56:55 >
  • benim bildiğim sudo apt-get-update ile bu güncellemeleri kuramıyorsun, sudo apt-get-upgrade bu tür güncellemeleri kuruyor...

sürüm numaraları çok çok küçük yani 3.13.0-24.46 dan 47 ye atlamış... kursan da olur kurmasan da...bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

benim bildiğim sudo apt-get-update ile bu güncellemeleri kuramıyorsun, sudo apt-get-upgrade bu tür güncellemeleri kuruyor...

sürüm numaraları çok çok küçük yani 3.13.0-24.46 dan 47 ye atlamış... kursan da olur kurmasan da...bence

Yanlış yazmışım, düzeltiyorum.

Teşekkürler.
  • Yani yapmanızın zararı yok aksine faydası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.