Şimdi Ara

Bu hızla kaç kilo veririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günde 3-5km yürüyüp , 2 saat halısaha maçı yapıyoruz ama durmadan hep mücadele ederek geçiyo maç.eğer netteki kalori hesaplama sitelerindeki sonuçlar doğruysa bunları yaparak 2500 civarı kalori harcıyorum yürümek ev işleri vs. bunlarda var.bi sabah , bide akşam 4-5 gibi yiyorum başka saatlerde yemek yemiyorum.1-2 gibi ufak tefek peynirdi domatesti geçiştiriyorum.bu gidişle 1 ayda 15 kilo verebilirmiyim.kilo 95 boy 1.82 yaş 16.bide son olarak yemekten önce ve sonra baya su içiyorum akşam saatlerindede ıhlamurdu yeşil çaydı felan 2-3 tanede limon yiyorum takıntım var limona

ALTTAKİ YORUMLARI OKUMADAN YORUM YAPMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 20 Ocak 2013; 0:10:01 >

• Hergün 2 saat halısaha maçı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Hergün 2 saat halısaha maçı ?

evet geçen pazartesi başladım arkadaşlarla oynuyoruz sürekli.
  • oooo cok kilo verirsiniz... kac yasindasiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

oooo cok kilo verirsiniz... kac yasindasiniz

yukarda belirttim yaşımı ve gerekenleri.

yaş 16

saçma sapan şeyler yazanlar şikayet edilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 19 Ocak 2013; 21:23:15 >
  • 2 Saat halı saha maçı ve full mücadele etmek 95 kilo biri için çok güç ve çok yorucu ama eğer ciddiysen 2 ayda falan verebilirsin 15 kilo. Kendine dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvia -- 19 Ocak 2013; 21:25:58 >
  • hızli verilen kilo hızlı alınir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boksta kaç ayda sonuç alırım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kilo öylede idmanlıyım kulüpte sürekli maç+idman oluyor.koşma sıkıntım yok maçtan önce powerade içiyorum onunda yararı oluyor.100m mesafeyi 10-11sn arası koşuyorum.özet olarak koşma sıkıntım olmuyor .

yemek hiç yemem normalde.çok seçerim.annem bugün sana ne yemek yapayım diyince domates peynir getir yeter derim ama o herşeyi yapar anne işte
    ayrıca köyde olduğum için herşey doğal sayılır yoğurduydu sütüydü felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halogonga

kilo öylede idmanlıyım kulüpte sürekli maç+idman oluyor.koşma sıkıntım yok maçtan önce powerade içiyorum onunda yararı oluyor.100m mesafeyi 10-11sn arası koşuyorum.özet olarak koşma sıkıntım olmuyor .

yemek hiç yemem normalde.çok seçerim.annem bugün sana ne yemek yapayım diyince domates peynir getir yeter derim ama o herşeyi yapar anne işte
    ayrıca köyde olduğum için herşey doğal sayılır yoğurduydu sütüydü felan.

kardes bıraz abarttın galıba olımpıyat sporcuları oyle surede kosuyolar 100m yı

• kardeşim sen şimdi azda yiyorsundur sen bunları yaptıktan sonra enerjin kalmıcak az yediğin için yağları yaktığını sancaksın ama kaslarıda yakçaksın yolun ortasında bayılabilirsin kilo verdikten sonra o deri sarkıcak çatlaklar olucak hızlı kilo verdiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkratos

kardeşim sen şimdi azda yiyorsundur sen bunları yaptıktan sonra enerjin kalmıcak az yediğin için yağları yaktığını sancaksın ama kaslarıda yakçaksın yolun ortasında bayılabilirsin kilo verdikten sonra o deri sarkıcak çatlaklar olucak hızlı kilo verdiğin için

yok dostum ne azı demin acıkalı yağlı ekmek yedim akşam yemeği diye 6 civarıydı saat :D:D sabah kahvaltısında sucuklu yumurta süt peynir .ayrıca hep yağ yok bacakların %70 i felan hep kas küçükken hep futbol oynar bisiklet sürer bizim arkada dere olurdu orda yüzerdim yani kilo 95 te hep yağ değil.zaten şu basen bölgesini az eriteyim bırakıcam diyet işini zaten diyet yapmıyorumda yağ şeker tuzu kestim.bide spor yapmaya başladım normalinden daha fazla.

diğer dostum , annemde koşucu ol diyor zaten.beden öğretmenlerimde aynı şekilde ama futbolu seviyorum napayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 19 Ocak 2013; 21:45:28 >

• quote:

quote:

kardeşim sen şimdi azda yiyorsundur sen bunları yaptıktan sonra enerjin kalmıcak az yediğin için yağları yaktığını sancaksın ama kaslarıda yakçaksın yolun ortasında bayılabilirsin kilo verdikten sonra o deri sarkıcak çatlaklar olucak hızlı kilo verdiğin için

yok dostum ne azı demin acıkalı yağlı ekmek yedim akşam yemeği diye 6 civarıydı saat :D:D sabah kahvaltısında sucuklu yumurta süt peynir .ayrıca hep yağ yok bacakların %70 i felan hep kas küçükken hep futbol oynar bisiklet sürer bizim arkada dere olurdu orda yüzerdim yani kilo 95 te hep yağ değil.zaten şu basen bölgesini az eriteyim bırakıcam diyet işini zaten diyet yapmıyorumda yağ şeker tuzu kestim.bide spor yapmaya başladım normalinden daha fazla.

diğer dostum , annemde koşucu ol diyor zaten.beden öğretmenlerimde aynı şekilde ama futbolu seviyorum napayım

iyi o zaman hemen olmasada verirsin kilo

• hemen olsa çok güzel olur ama yok öyle bişe çok sabırsızımdır misafirliğe gittiğimizde 15dk durur sonra kaçarım bazen tarihi yerlere ziyarete gideriz ailece sürekli aileme baskı yaparım hadi gidelim sıkıldım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

sabahları sucuklu yumurta yiyorsun he ?

şikayet edildin.

arkadaş uyarmama rağmen şöyle saçma şeyler yazmayın 2dk insan olun yeter ya konu dışı tamamda şeyini çıkardınız buranın artık.

• bende yürüyüş yapıyorum şu sıralar akşamları yemekten sonra 1 saat hızlı yürüyüş,yanında maden sodası ve 20 dk bisiklet sürüyorum 2 hafta oldu başlayalı pek şeker vs tüketmedim ama kilo veremedim hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 19 Ocak 2013; 22:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

bende yürüyüş yapıyorum şu sıralar akşamları yemekten sonra 1 saat hızlı yürüyüş,yanında maden sodası ve 20 dk bisiklet sürüyorum 2 hafta oldu başlayalı pek şeker vs tüketmedim ama kilo veremedim hala

seninkide garipmiş belki biraz daha fazla bisiklet sürüp yürüsen verirsin kilo
  • Mesajlar çok orantısız geldi.100 metre 11 saniyede koşmak.Sabah sucuklu yumurta ve süt içmek
    Bence sen veremessin panpa.Hiç uğraşma.Al 10-15 kilo daha.İri cüsseli ol ne güzel.Gelen geçeni devirirsin.
  • 1 ay devam edeceğim bir faydası olmazsa bırakırım zaten 4 kilo fazlam var boyuma göre vermesemde olur
    yaptıklarımı anlatayım

okula gidersem kahvaltı etmiyorum sabah 7 de yola çıkıyorum 30 dk yürüyüş+5dk yokuş çıkıyorum okulda yersem gevrek peynir alıyorum
    okula gitmezsem sabah kahvaltıda 2-3 dilim tam buğday ekmeyi yiyorum+peynir+3 şekerli çay içiyorum
    öğlen ceviz alıcam bundan sonra onları yiyeceğim
    akşamda hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor.5 ten sonra yemek yemiyorum.meyve yok denecek kadar az yiyorum

seninde önerin varsa paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightTheSystem

hızli verilen kilo hızlı alınir.

+11111

• quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Mesajlar çok orantısız geldi.100 metre 11 saniyede koşmak.Sabah sucuklu yumurta ve süt içmek
    Bence sen veremessin panpa.Hiç uğraşma.Al 10-15 kilo daha.İri cüsseli ol ne güzel.Gelen geçeni devirirsin.

dostum istiyosan arkadaşlarla video çekeyim koyayım yarın.tabi inanmıyosan yaparım bunu yoksa kendimi yoramam çünkü yarın maç var
    yaklaşık 1-2 hafta sıkı bi diyet yaptım bu şekilde 3-4 kilo verdim.tabi sıkıldım yemek yiyememekten geri aldım hemen tutamadım kendimi.

ama zayıflasam o hissi bi yaşasam kilo almam gibime geliyor.bildim bileli yaşıma göre kilom hep fazlaydı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halogonga -- 19 Ocak 2013; 22:13:29 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.