Şimdi Ara

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
5
Favori
66.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her halükarda 9 as, yüksek chd ve yüksek vitality nedeniyle iyi fiyata gider, all res 70 üzeri olsaymış çok daha canavar olurmuş, hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Her halükarda 9 as, yüksek chd ve yüksek vitality nedeniyle iyi fiyata gider, all res 70 üzeri olsaymış çok daha canavar olurmuş, hayırlı olsun :)

dostum teşkkür ederim hayır dileğin ve cevabın için.lakin piyasadan haberdar isen şunun fiyatını söyleyebilirmisin bana iyi para eder demişsinde tam bilemedim ben yani tam nokta atışı yapmana gerek yok mesela 100-200 civarı diyebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 25 Şubat 2013; 16:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitirimAbi

quote:

Her halükarda 9 as, yüksek chd ve yüksek vitality nedeniyle iyi fiyata gider, all res 70 üzeri olsaymış çok daha canavar olurmuş, hayırlı olsun :)

dostum teşkkür ederim hayır dileğin ve cevabın için.lakin piyasadan haberdar isen şunun fiyatını söyleyebilirmisin bana iyi para eder demişsinde tam bilemedim ben yani tam nokta atışı yapmana gerek yok mesela 100-200 civarı diyebilirmisin?

Öncelikle hayırlı olsun, bence 200m civarında gider, AR düşük ama vita yüksek. Bu yüzden kesin fiyat için, vita'yı biraz düşük arat ah'da, 90 int 90 vita 30ar arat mesela; sonra üzerine sendekindeki fazla vitayı dikkate alıp 60m falan daha artırarak fiyat koyulabilir. AR 60 civarı olsaydı, diğer özellikler bu şekildeyken talip olabilirdim, güzel vita çıkmış. İyi satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun, bence 200m civarında gider, AR düşük ama vita yüksek. Bu yüzden kesin fiyat için, vita'yı biraz düşük arat ah'da, 90 int 90 vita 30ar arat mesela; sonra üzerine sendekindeki fazla vitayı dikkate alıp 60m falan daha artırarak fiyat koyulabilir. AR 60 civarı olsaydı, diğer özellikler bu şekildeyken talip olabilirdim, güzel vita çıkmış. İyi satışlar.

saol dostum.200m görünce aslında biraz hayal kırıklığına uğradım lakin mantıklı düşününce haklısın yaw sonuçta vita main stat değil AR'da düşük kaç gündür yok turuncu sprit stone yok frostburn gauntlets derken dedim tamam o item bu item ama değilmiş.bunada şükür fiyat kafamda şekillendi biraz teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: Will

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]

int str veya dex olsaymıs iyiymiş. ama ah de aratınca 3-4M na falan bulunuyor 3fecta amulet. fakat bunda + olarak MF var oşekilde aratınca 50M falan ediyor.

40M bid e koy bence MF kasan parası bol kişiler alabilir belki .

chd+as+cc li var sa 3e 4e alayım ben

al ozaman sende. dün 2.5 bid 3.5 buyout a bile vardı almış biri

• aynısı onlar evet
  • Amerika serverındayım delireceğim,

133 strenght

as 8

chd 62

26 da light resistance var

100 bin altına satamıyorum ya.
  • bu ne kadar eder arkadaşlar ? (acil lazım az süresi kaldı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 26 Şubat 2013; 9:21:07 >
  • print screen yapamadım.

Tal Rasha's Relentless Pursuit

196 int
    120 vit
    +63 all resist
    %8 atack spedd
    3 tane soket

Bu item ne kadar lütfen bir yardımcı olun
  •  Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]

mara amulet düştü yüksek dexli.... ederi nedir? AH ve RMAH bazında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiokhos

mara amulet düştü yüksek dexli.... ederi nedir? AH ve RMAH bazında?

ederi yok gibi bişey bana göre as chd chc olmayan amuletlerin çok para edeceğini sanmıyorum
  • merhabalar.arkadaşlar patchla beraber shoulder,gloves,bracers,amulet fiyatları düştü biliyorum.şimdi ben bir shoulder düşürdüm şuanki patchla bu kaça gider.dikkat ederseniz aynı vile ward gibi yaw :) vile wardda ne warsa bundada o var :)

http://imageshack.us/photo/my-images/24/shoulderj.jpg/
  • quote:

merhabalar.arkadaşlar patchla beraber shoulder,gloves,bracers,amulet fiyatları düştü biliyorum.şimdi ben bir shoulder düşürdüm şuanki patchla bu kaça gider.dikkat ederseniz aynı vile ward gibi yaw :) vile wardda ne warsa bundada o var :)

Selam,fazla edeceğini sanmam.Vile Ward'ta Life% bonus var ve hp regen 250-330 civarında.Benzesede Life bonus olmadığı için 5-10m den fazla edeceğini düşünmüyorum.Patch ile enchantlar yüzünden bişey satılmıyor artık...

Bu tamamen benim kişisel görüşüm ve izlenimlerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

merhabalar.arkadaşlar patchla beraber shoulder,gloves,bracers,amulet fiyatları düştü biliyorum.şimdi ben bir shoulder düşürdüm şuanki patchla bu kaça gider.dikkat ederseniz aynı vile ward gibi yaw :) vile wardda ne warsa bundada o var :)

Selam,fazla edeceğini sanmam.Vile Ward'ta Life% bonus var ve hp regen 250-330 civarında.Benzesede Life bonus olmadığı için 5-10m den fazla edeceğini düşünmüyorum.Patch ile enchantlar yüzünden bişey satılmıyor artık...

Bu tamamen benim kişisel görüşüm ve izlenimlerim..

vile wardın kendi bonuslarında %life yok eğer gelirse + olarak geliyor.ondan hariç diğer dediklerine katılıyorum.patchtan önce düşse ya böyle bi item çok iyi paraya giderdi ama şimdi dediğin gibi 5-10 anca.tşkler.

• Bu zamana kadar düşen en iyi item.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDaVRa_ -- 3 Mart 2013; 0:56:04 >
  • Ederi gideri var mıdır?

Edit: Leg düştü beyler ona da bir yorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 3 Mart 2013; 21:12:03 >

Tahmini arkadaşlar.
  • Cevap veren kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floody

Tahmini arkadaşlar.

1 bil eder herhalde hocam. Dün aynısının dexlisi 1.2 billion idi
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.