Şimdi Ara

Bu Laptopu Almalı mıyım ? ( Casper :( )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci ; İntel Core 5 - 4210M - 2,60 GHZ

Ekran Kartı ; Nvidia 840 M

Ram ; 8 GB

Nvidia Optimus destekli

Yarın gidip alıcaktım ama Casper olduğundan dolayı korkuyorum sizce napmalıyım ?

Beyler kredi kartm yok ve burda genco var kredi kartsız yapan , ondada hep casper var bütçeme uygunda bu var , başka önermeyin lütfen aliyimmi almiyimmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahowar1 -- 22 Nisan 2015; 17:22:11 >

• up
  • up
  • Bence alma aynı fiyata burada sana 5 katı sistem toplarlar.Ve illa da laptop alacağım diyorsan laptopun sıcaklık ve performansı sorun olacak vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 22 Nisan 2015; 17:01:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kredi kartm yok ve burda genco var kredi kartsız yapan , ondada hep casper var bütçeme uygunda bu var , başka önermeyin lütfen aliyimmi almiyimmi ?
  • sahowar1 kullanıcısına yanıt
    Butcenize uygunsa, kredi kartiniz yoksa zaten baska bir siteden tavsiye veremiyecegimiz belli icinize sindiyse alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Yani çok böyle bi sıkıntı çıkarmazsa alıcam, ama casper çok baya kötü diyosanız bi şeyler yapmaya çalışıcam ona göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben birseyler yapmaya calisirdim :)

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    okadar kötü diyosun casper :d
    benim gozumde turkiyenin yuz karasi

• CC yoksa bir akrabanızdan ödünç alın. CASPER PİŞMANLIKTIR.
  • Ödünç almasını falan bende bilirim demekki olmuyorda yazıyorum buraya. Bence caspera ön yargı çok fazla. Benim 7 yıldır casper bilgisayarım var , aşırı dandik özellikleri olmasına rağmen halada zorda olşa taşıyor.
  • git kredi kartı al kendine.
  • Casper olunca illa bozulacak diye birşey yok. Zaten ortada casperın ürettiği birşey de yok. Diğer markalar ne kullanıyorsa onlar da onu kullanıyor. Ancak kasası ve ekranı daha kötü olabilir. Teknoloji biraz şans işidir, biraz da kullanmasını bilmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.