Şimdi Ara

BU MEMLEKETTE NEDEN CD KASETTEN PAHALI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HALA ANLAMIŞ DİİLİM

• cd ilk cıktığında pahalıydı şimdi nerdeyse bedava, ama fiyatları indirmiyorlar ayni benzin fiyatlarındaki dolar düşerken bile indirim yapılmaması gibi, milleti öle kazıklıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 26 Mart 2005, 12:10:58 >
  • uy cdnin kopyası daha fazla olduğı için da. Cd satanlarda zarar ediyr böylece anca pahalı yapınca hakklarını kazanıyorlar uşağım

Bu smileyler güzel ve harika da

uy bence korsana hayır da. Bizim cöydeki idris cd çıkardı. Copyalari yüzünden cimse orcinalini almadi da !

• İlginçtir gerçekten,
    Geçen yıl son çıkan albümlerin CD satış fiyatı 5 YTl idi. Şimdi 10-12 YTL. Üstelik CD fiyatları ve döviz fiyatı da düştü. Ben de anlamadım gerçekten.
    Korsanlara yasak gelince bunu fırsat bilip yükselttilerse ben bu olayı kınıyorum.
  • LEYN KARADENİZ TVYİ İZLİYONMU
    ADAMLAR BAĞRIYOR
    KARADENİZİN BİR TEK TVSİ YOKTU DİYE
    BİZDEDE KASTAMONULU HASAN VAR
  • Diğer ülkelerde retaillerin fiyatını indirirler bunlar korsanı kaldırıp fiyat bindiriyolar..

E Tabi P2P ler tavan yaparken , netten lanse edilerek büyüyen sanatçılar olurken müzik piyasası iyice sinek avlar ve ilgi çekmek için yapmadığı rezillik kalmaz.. Zira az buçuk bile olsa sen adama öyle ya da böyle bir DAYATMADA bulunuyorsun. Adama batırıyorsun bişeyler.. Adam nasıl gelip alsın..

Alenen ağızlarıyla deveye diken bize şeyeden lazım diyorlar.

Bunun gibilere müstehak ,

Forever Piracy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.