Şimdi Ara

Bu nasıl güncelleştirmedir böyle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımı kapatırken bişileri güncelledi sonra kapandı neyse daha sonra açtığımda bilgisayarımdaki herşey değişmiş , teması değişmiş klasik olmuş , hızı artmış biraz , en önemlisi hergün bağlandığım ağı bulamıyo bağlantı yok yani , uyku moduna geçtiğimde 2-3 dk sonra kendi kendie açılıo bilgisayar ilk defa böle bişi başıma geliyo , bi el atın

• ısletım sıstemı nedır .. ?
  • windows 7
  • guncellemeden dolayı defult ayarlara gecmıs olabılr wındows.. sıstemı vırus programı ıle taratın sorun varmı bır bakın .. ayrıca ıstedıgınız ayarları tekrar yapabılıyormusunuz ?
  • hayır yapamıorm mesela eski temama dönemiorm sadece klasik var , tema önemli değilde ağı görmüo onu çözebilsek yeter
  • sıstemı gerı yuklemeyı deneyın .. bırseyler ters gıdıyor o zaman .. agı bulsanız bıle bısı sısteme etkı etmıs ..ve degıstırememe nedenınız ıle agı bulamam nedenı aynı gıbı ..yanı cozersenız durumu hepsı cozulecek zaten .. oncelıkle sıstem gerı yuklemeyı deneyın ..
  • tmm deniorm hemen eski haline dönsede kappatımda aynı günceelşitrmeyi yine yapmazmı ?
  • bakalım bakalım ..yapmaya kalkarsa bakarız yıne bır caresıne.. yenı guncelleme sıstemde bırseylerı etkılıyor sanırım ..sız deneyın sonucu yazın bakalım ..
  • şaşılacak durum ya sistem geri yükleme hata verdi ilk defa hata alıyorum hata şu ; sistem geri yükleme bu sistemde düzgün çalışmıyor gibi görünüyor.Bir birim gölge kopya hizmeti bileşeni beklenmedik hata ile karşılaştı.daha fazla bilgi için olay günlüğüne bakın(0x80042302) harbiden bilgisayarda bişiler değişmiş , formatsız çözülür inşallah
  • sıstmeı combofıx ıle taratırmısınız bakalım ne cıkacak ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sıstmeı combofıx ıle taratırmısınız bakalım ne cıkacak ..

combofixi açamıyorum oda hata veriyo , virüs için diyosan bilgisayarımda virüs olacağını zannetmiyorum, güvenli kipte açtım aynı sorunlar ordada var sistemi ordada geri yükleyemiyorum.ha bu arada ses de yok bilgisayarda, sorunları algıla dedğimde donanım değişmiş fln diyor
  • ustad bunu soylemeyı sevmıyorum ama ..formatla temız olsun bence..sıstemde etkılenmeyen bısı kalmamış.. hıcbısı calısmıyor..
  • yani sistem geri yüklemeden başka bu güncellmeyi geri alamam demi , sistem geri yükleme gibi çalışan farklı bir program varmı ? format olayı en son tercihim çünkü
  • bıldıgım yok ama..gordugum kadarıyla yollar tıkalı..yukleyemıyorsunuz acamıyorsunuz..sıstem mudahele ettırmıyor .. bu durumlar guvenlı kıpde de aynı degıl mı ?
  • evet aynı , yapcak bişey yok formatlıcaz ozaman , sorun benden kaynaklı olsa gam yemicem.teşekkürler yardımların için
  • rıca ederım ..
  • Bir image programıyla sisteminizin image'ini alın bir dahakine format zorunluluğu ortadan kalkar hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.