Şimdi Ara

Bu Nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cz İniyosun Pk yapacaksın partye giriyosun Pm den Sw pls diyosun adam sana gülüyo sh ac diyo ya kardesim kullanmıyorum ya neyse zor bela sw alıyosun ahanda pat oldugun yerde kalıyosun :)) koxp sw bug tobe tobe partyden cık ++ac scrool sw scrool bas solo takıl kapıdan cık ahanda o ne TURKOS adında bir bp :)) adam 300 metreden malice-parazit cat cat helis yerdesin adam nerde kayıp ben adamı goremiyorum bile :)) offff sıkıldım pk dan alt-F4 c1 gireyimde BF'ye gideyim hoppp cz de dogdun anam o ne LAKERS clani alayı Seri TBL MAge party NT yapıyolar yiyosa ayaga kalk yanii anlicanız B... çıkmış durumda her bir mage 4 tane nova atıyo Pressok 50 np gitti hopp hell basa basa kac townda diğer tarafa one birisi ok atıyo size 100 -100 gidiyo can nerden atıyo bu adam Human towndan R bug

YANİ SOLEMEK İSTEDİĞİM ŞU K2'NİN DEVRİMİ TÜRKİYEDEKİ 80 OLAYLARINA BENZERLER 2-3 TANE SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANI ASARLAR (BANLARLAR) HERSEY DÜZELDİ OLUR.

HERKESE KOLAY GELSİN

• Ohaa ya hepsini okudum kardes one öle :S ben oyunu bırakalı yaklasık bir sene oluor bnm zamanımdada koxp vb seyler vardı ama böle towndan towna damage mageler 3-4 nova flan ilk defa duyuyorum yani iyiki bu nalet oyundan kurtulmusum die sükrediyorum simdi charımı soyan adama cok beddua etmisim ama suanda dua ediorum o charımı soymasaydı ben gene baslardım serverden servere bu oyun bitmezdi bnm icin ama bitti iste. Bıraknlar kendine fayda devam edenlerde farknda olmadan kendilerine zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 11 Nisan 2009; 10:59:32 >
  • Bu oyunun artık bir amacı kalmamış

Eskiden ne güzel okçumuz olurdu giderdik msn koxp kurar exp kasardık.

Warriorumuz asasımız olurdu saatler boyunca apos deru keserdik.

Magemiz olurdu saatlerce harpy,raven harpy keser zevk alırdık.

Şimdi town atıyorum aynen şöyle bağırıyorlar:

_Hfli +60 okçu clana alınır.

Ardreama gidiyorum:

_ Need Seri 5lili Archer

Bence bu koxp alıp basını gidecek.Bu şirketin adam olacağını hiç sanmıyorum.

Aa belki şu yenilik gelebilir

_Server Change Scroll: 112 Dolar
    _Royal Premium: 100 Dolar
    _Multi Exp Scrol: 30 Dolar
    _Light Feet Potion: 250 Knight Cash
    _Multi Np Scrol: 1000 Knight Cash
    _Demon Helmet Certificate: 450 Knight Cash
    _Demon Armor Certificate: 500 Knight Cash

• quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

Bu oyunun artık bir amacı kalmamış

Eskiden ne güzel okçumuz olurdu giderdik msn koxp kurar exp kasardık.

Warriorumuz asasımız olurdu saatler boyunca apos deru keserdik.

Magemiz olurdu saatlerce harpy,raven harpy keser zevk alırdık.

Şimdi town atıyorum aynen şöyle bağırıyorlar:

_Hfli +60 okçu clana alınır.

Ardreama gidiyorum:

_ Need Seri 5lili Archer

Bence bu koxp alıp basını gidecek.Bu şirketin adam olacağını hiç sanmıyorum.

Aa belki şu yenilik gelebilir

_Server Change Scroll: 112 Dolar
    _Royal Premium: 100 Dolar
    _Multi Exp Scrol: 30 Dolar
    _Light Feet Potion: 250 Knight Cash
    _Multi Np Scrol: 1000 Knight Cash
    _Demon Helmet Certificate: 450 Knight Cash
    _Demon Armor Certificate: 500 Knight Cash

Güzel Özetlemissin Baska Soze Gerek Yok sanırım

Need Oto DB and Oto Buffer
    Need Seri Cs Archer
    Need HF'li Warior

mage :)) herkes afq partyi TP yap

79 Lvl asas party pls :))

Yürügit okcu ol

• quote:

Orjinalden alıntı: Azraeel

Cz İniyosun Pk yapacaksın partye giriyosun Pm den Sw pls diyosun adam sana gülüyo sh ac diyo ya kardesim kullanmıyorum ya neyse zor bela sw alıyosun ahanda pat oldugun yerde kalıyosun :)) koxp sw bug tobe tobe partyden cık ++ac scrool sw scrool bas solo takıl kapıdan cık ahanda o ne TURKOS adında bir bp :)) adam 300 metreden malice-parazit cat cat helis yerdesin adam nerde kayıp ben adamı goremiyorum bile :)) offff sıkıldım pk dan alt-F4 c1 gireyimde BF'ye gideyim hoppp cz de dogdun anam o ne LAKERS clani alayı Seri TBL MAge party NT yapıyolar yiyosa ayaga kalk yanii anlicanız B... çıkmış durumda her bir mage 4 tane nova atıyo Pressok 50 np gitti hopp hell basa basa kac townda diğer tarafa one birisi ok atıyo size 100 -100 gidiyo can nerden atıyo bu adam Human towndan R bug

YANİ SOLEMEK İSTEDİĞİM ŞU K2'NİN DEVRİMİ TÜRKİYEDEKİ 80 OLAYLARINA BENZERLER 2-3 TANE SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANI ASARLAR (BANLARLAR) HERSEY DÜZELDİ OLUR.

HERKESE KOLAY GELSİN

Çok haklısın

• cok dogru sölüyon abi.zevk i kalmadı. giriyon sinirlenip cıkıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.