Şimdi Ara

Bu oyunun adını bilebilecek biri varmı :)))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiden söyliyim çok eski bir oyundan bahsediyorum oyun işlerine 2000den sonra başlayanların bileceğini sanmıyorum 96-97-98 yada 99 oyunu tam hatırlamıyorum yılını yıllar önce oynamıstım , Aslında 2 oyun favorimdi ''Beach Life'' ve birde şimdi aradığım oyun ... Oyuna gelince Oyunda pizzacıydık , bir pizza salonumuz vardı . Fiyatları ve kaliteyi ayarladıkça müşteri sayımız artıyordu , Pizzaların içeriğini biz ayarlayabiliyorduk , kaşar , salam , biber ( hatta içine böcek bile koyabiliyorduk , kertenkele fln :))) ) Eğer pizzamız tutulursa şehirde ünümüz artıyordu hatta rakip pizza şirketleri bize tuzaklar bile kuruyordu... Oyunu hatırlayan çıkarmı bilmem baya eski bir oyun ama tekrar oynamak istiyorum umarım hatırlayan çıkar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 22 Ekim 2009; 19:50:45 >

• pizza tycoon olabilir mi
  • Yok pizza tycoon değildi ama yinede sağol :(
  • Pizza Frenzy.
  • Pizza Time
  • Pizza Connection 2

Muhtemelen budur hocam, en detaylısı ve güzeli buydu. Çok ayrıntılı ve stratejik bir oyundu, günlerimi saatlerimi vermiştim zamanında.

İyi hatırlattınız, bi ara indirip oynayayım.
  • Pizza Syndicate.
  • Hazır konu açılmışken soruyum.Bundan iki sene önce açıklanan bir oyun vardı.Naziler Amerikayı işgal ediyordu ve biz bir taksiciyi oynuyorduk.Oyunun ismini bilen ve akibeti hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locker

Hazır konu açılmışken soruyum.Bundan iki sene önce açıklanan bir oyun vardı.Naziler Amerikayı işgal ediyordu ve biz bir taksiciyi oynuyorduk.Oyunun ismini bilen ve akibeti hakkında bilgisi olan var mı?

Hazır konu açılmışken??!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyoon

quote:

Orijinalden alıntı: Locker

Hazır konu açılmışken soruyum.Bundan iki sene önce açıklanan bir oyun vardı.Naziler Amerikayı işgal ediyordu ve biz bir taksiciyi oynuyorduk.Oyunun ismini bilen ve akibeti hakkında bilgisi olan var mı?

Hazır konu açılmışken??!!

• quote:

Orijinalden alıntı: XxTRxX

Pizza Syndicate.

eeee bu

+rapmaster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.