Şimdi Ara

Bu Pc kaç para eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım 5 yıllık pc kaç para eder merak ediyorum.
    zaten kaç para ettiği pek umrumda değil çünkü gerçekten çok sinir edici bir makina hiçbir oyunu açmaz açsada kasar masaüstü bile kasıyor F5 yerine pc ye reset atıyorum.
    bu pc yerine ps2 bile sanırım daha iyi.
    aslında bu pc yi satıp biraz para biriktirip babamdan vs de az bişi alıp PS4 almam bence daha iyi zaten Türkiye'deki çoğu kişi(herkes deil)korsan için pc alıyor.
    ben korsandan nefret ederim.şuan en pahalı ps4 1500tl 20 korsan alıp 1 tanesi düzgün çalışacağına 1 tane orjinal alıp dügün oynamak daha mantıklı ve güzel.
    neyse sistemim bu:

Marka:Casper Neo
    psu:Everse 200w
    cpu:intel celleron E3500
    ram:1 gb ddr3 ram
    ekran kartı:Nvidia GT420
    hdd:320gb sata
    anakart:pegatron ipm-d3
    fan:stok fan

acaba bu pc kaç para eder.
    şimdiden teşekkürler.

• 200 den fazla etmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100.
  • Teşşekkürler hocam pazarlıkla 150 ye giderse şanslıyım zaten gitse yeter :)
  • Kaç senelik ayıptır sorması
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Bir

Kaç senelik ayıptır sorması

Üstte yazmıştım ama tam olarak 09/2010 tarihinde pc den iyi derecede anladığımı söyleyebilirim ama
    bu pc de beni bıktırdı internete gir yanıt vermez(İE Mozilla Chrome vs)hepsi donabiliyor.overclock yapabilirim aslında ufak çaplı birçok oc yaptım ama
    bu pc nin neyine.ama birde pozitif düşünürsek bu pc durmadan bozuldu o bozuldu ben yaptım ve sürekli para harcamadan pc geliştirmeye çalıştım vs vs.
    herneyse aslında hem benim bu pc ye çok emeğm oldu bu pc ninde bana

Aslında kotü pc yoktur kotü oyun vardır :D şaka bi yana bu pc adamı kanser eder sadece gitsin diye uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert449 -- 14 Ekim 2014; 0:19:35 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.