Şimdi Ara

Bu ramla pc hızı ne kadar değişir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım şöyle.
    E8400 3,00 ghz
    8800gt
    Gigabyte p35dsr anakart
    Ve 2x1gb ddr2 800mhz

Bende adata 1x2gb ddr2 800mhz ram var. Ben bunu 4gb yapmak istiyorum. Her hangi bir markadan alacağım 2gb ram olur mu? Yani1+1+2gb de uyum sorunu çıkar mı? Mesela vatanda gskill ramde indirim var. Bir tane 2gb 800mhz alsam sorun olur mu?

Ayrıca performansta önemli değişiklikler olur mu? Tavsiye ve yardım bekliyorum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha kötü performans düşüşü olur..

ram hafızasının performansa etkisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarım şöyle.
    E8400 3,00 ghz
    8800gt
    Gigabyte p35dsr anakart
    Ve 2x1gb ddr2 800mhz

Bende adata 1x2gb ddr2 800mhz ram var. Ben bunu 4gb yapmak istiyorum. Her hangi bir markadan alacağım 2gb ram olur mu? Yani1+1+2gb de uyum sorunu çıkar mı? Mesela vatanda gskill ramde indirim var. Bir tane 2gb 800mhz alsam sorun olur mu?

Ayrıca performansta önemli değişiklikler olur mu? Tavsiye ve yardım bekliyorum teşekkürler.

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep35-ds3r_21/download/
    Anakartının tam numarasını yazmamışsın, anakartın linkteki ise, Linkteki bellek destek listesi yazan yerden pdf belgesini indir orada hangilerini alacağın yazar. Ayrıca işletim sistemin 64 bit değil ise Ram'i 4 Gb yapmanın bir anlamı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 9 Temmuz 2011; 11:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

daha kötü performans düşüşü olur..

ram hafızasının performansa etkisi yoktur.

Tamam ram hafızasının önemi yoktur belki ama sonuçta 2gb gibi az bir miktar kullanıyorum ve 2den 4e çıkmak istiyorum. Kafam iyice karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarım şöyle.
    E8400 3,00 ghz
    8800gt
    Gigabyte p35dsr anakart
    Ve 2x1gb ddr2 800mhz

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep35-ds3r_21/download/
    Anakartının tam numarasını yazmamışsın, anakartın linkteki ise, Linkteki bellek destek listesi yazan yerden pdf belgesini indir orada hangilerini alacağın yazar.

Evet bu dediğiniz. Orada yazan da şu.

8 GB'a kadar sistem belleği desteği sağlayan 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi
    Çift kanal bellek mimarisi
    DDR2 1200(O.C.)/1066/800/667MHz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.