Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra Yapılması Gereken (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

PvP, FTW gibi şeylere gidip zevk almak istiyorsan, sağlam paran çıkar. Unique falan takılmak istiyorsan, o kadar da paran çıkmaz. 7 ay önce bu forumda 118 level archer char'ımı sattım. D12 sun set, D13 moon silah, avatar, 6M SP, 3 page açık... 60 liraya sattım. Sen de böyle bir char bulabilirsin bu fiyatlara.

Yuh ya millet 200 den asagi satmiyor bu aralar dandik charlarini bile. Baska yerde arasam iyi olacak belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içinde 8-9B'ye 121 char satan bile var. Bizim server'da 1B 6 lira, yani 50 liraya falan denk geliyor. Tabii güven meselesi var bir de. Dolandırıcı çok. Mesela Bot Türk'e bakabilirsin, çok ucuza char satanlar var.
  • quote:

Oyun içinde 8-9B'ye 121 char satan bile var. Bizim server'da 1B 6 lira, yani 50 liraya falan denk geliyor. Tabii güven meselesi var bir de. Dolandırıcı çok. Mesela Bot Türk'e bakabilirsin, çok ucuza char satanlar var.

Teşekkürler kendime 1 wizz alıp blade falan kasmayı düşünmüyor değilim aslında ortalama 60'a falan bulursam neden olmasın değil mi
  • 1 tane değil ya, 7 tane char kasarsın.
  • quote:

1 tane değil ya, 7 tane char kasarsın.

Tabi o da mantıklı Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eskiden server'ları gold bot'lar ve asla yüksek yerlere gelemeyen veletler dolduruyordu. Eski SRO'cular Rev6'dan server kapasitesine bakıyor, oraya bakarak yorum yapıyor. Joymax o şaşallı günlerden kat be kat daha fazlasını kazanıyor şu anda. Eskiden millet 150 silk'e, 200 silk'e premium alırdı, 48 silk'e pet uzatırdı o kadar. Şimdi millet 1 item'e onlarca proof stone (tanesi 40 silk) basıyor. 2011'de getirdiler proof sistemini. Sence işler kötü gitseydi, 4 yılda bu hatadan dönmezler miydi? Ben oyuna sıfır masraf yapıyorum, üstüne üstlük para kazanıyorum. Gold kasıp sitelere satıyorum. Sırf geçen ay 268 liralık gold sattım. Üstelik yaptığım hiçbir şey de yok ha. Yalnızca D14 stone'ları satıyorum, sadece oradan gelen para bu. Bir de item yapıp satanların elde ettiği geliri düşün. Oyuncular bile para kazanıyorken; Joymax'ın kazandığı paraları siz düşünün...

Dostum sen ne anlatıyosun kimi anlatıyosun kime neyi savunuyosun?
    2008den beri sro oynuyorum 2011 gibide bıraktım o sıralar neyse tarihleri salla da sen,
    Gelip burda joymax daha fazla kazanıyo eskisinden deme abilerin bi tarafıyla güler sana.
    Ben lise 2ye gidiyoken bu dandik oyuna günde 50 tl yatıran biriydim en az, odam banka fişleriyle doluydu kafayı yiyodum oynamaktan o derece.
    Ben sana çok basit bir örnek vericem zeki çocuğa benziyosun bak, o zamanlar 10 kişiden 5 kişi para yatırıyodu oyuna şimdi 10 kişiden 8 kişi yatırıyo olsun öyle diyelim hadi.
    Benim zamanımda oyunu oynayan 1 milyon üyesi olsa şu anda taş çatlasın 100 bini geçmez.
    Söylediğim çok basit bişi matematiğini kullanmadan da anlarsın
    Benim gibi çok para yatıran playerları kaybetti o 90 capsten sonra bidaha oynamadım sağlam oyuncuların çoğu gitti.
    Noldu şimdi?
    İşte bilmeyen yeni jenerasyon wow mu oynasam sro mu oynasam yok yok aion mu yada bilmem ne derken bi kitlesi vardı, azaldı baya sonradan yenileri gelsede eski ilgi kalmadı bu oyuna.
    Ben oynarken jangan önünden birbirimizi göremiyoduk biz o kalabalığı, o ezik traderlerin yüksek level hunter kankalarıyla 2yıldız ve üstünde kervan çekmesine aşık olmuştuk daha neler neler...
    Emin ol senden daha fazla oynadım daha da fazla biliyorum bu oyunu çok nadir girer karakterime bakarım hala, bu 80 caps gelsin arkadaşın dediği gibi benim gibi deli para dökücek çok arkadaş var.
    Ayrıca senin 5 ayda kazandığını sroda ben 1 haftada harcarım şu 80 caps gelse bidaha o günler.
    Neyse çok konuştum sadece yorumların da eski sroyu bilmeden yapmışın yada bilerek ezmeye çalıştığın için bu kadar yazdım

• Silkroad... Knight ile aynı döneme denk geliyor Türkiye'de yayılması falan. Ben grafik ağırlıklı adam olduğumdan Silkroad'a başlayıp neredeyse ilk online oyun deneyimime başlamıştım... Hatta bu oyun yüzünden online oyun sektörüne başlamayı düşünüyordum. Yıllarca oynadım, onlarca karakter, sunucu... Bir aralar alchemy god gibi geziyordum ortalarda. 1 ayda 28 tane +7 bastığım zamanlar olmuştu. Hem oyun işleyişini hem insanların tepkilerini öğrenmeyi hem yabancı dilimi geliştirmeyi başardım, hem de para kazanma yolunu buldum.
    Geçenlerde yine indireyim dedim nasıl bi sunucu varsa yok beta dedi yok bilmem ne dedi, giremedim bile. En son girdiğimde de bizim zamanımızın %10'u kadar adam vardı içerde...
    Çok şey borçluyum aslında birey olarak Silkroad'a ve Joymax'e. Hem oyun dünyasını tanıttı, hem sevdirdi hem de beni oyun sektöründe çalışan biri yaptı. Keşke o eski hali olsa, girsek oynasak diyeceğim de... Her yer pvp server, kendi sunucusunda yeller esiyor... Halen oynanır yoksa, gördüğüm eğlendiğim, zevk aldığım en güzel oyunlardan biri oldu benim için.
    Bu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok. Anılarda yaşatacağız gibime geliyor...

• Jaggerjack VI kullanıcısına yanıt
    Eleştirilere açık bir insanım. Yazdıklarını saygıyla okudum. Ancak bu dünyada sevmediğim bir şey varsa, o da konuyla ilgili bir fikri olmadan fikir yürütmektir. Ben 2007-2011 arasında oynadım bu oyunu. Haklısındır, belki sen 2005'te başlamışsındır. Benden daha fazla geçmişin vardır. 2005-2007 arasında oyunda yoktum. 2005-2007 ile alakalı bir konu açılırsa, bir kelime bile yazmam. Oysa sen ve senin gibiler 4 senedir oyunu oynamadan yorum yapıyorsunuz. 2011'den sonra ara sıra oyuna girdiğini söylemişsin. Bense 1 Nisan 2013'ten beri "kesintisiz" oynuyorum. Bu oyunu gözlemliyorum ve her şeyi açık bir biçimde yazıyorum. Bot'lardan tut, oyun sistemine kadar her şeyi biliyorum. Sorulan SRO sorularının hepsine cevap verebiliyorum. Forumu inceleyip bakabilirsin. Eskiden oyuna dünyaları yatıranlar ve sonra bu paraların puf olup uçtuğunu gören senin gibiler bana bu forumda "Joymax'ın paralı askeri" sıfatını bile kullandılar. Sorun değil, karın ağrınızı anlayabiliyorum. Ben oyunda gram zevk olmadığını her fırsatta söyleyen birisiyim. Bu forumda beni bilen bilir. Ben oyuna 1 lira bile harcamıyorum. Benim oyundan kazandığım parayı bir haftada değil, şu andaki SRO'da birkaç saatte harcayanlar var. Benim kazandığım para havadan geliyor. Değil 100-200 lira, 30 lira bile gelse kardır.

"Abilerin bir taraflarıyla güler sana..." demişsin. Bu arada ben 24 yaşındayım. Belki senin bile abinimdir.

• Wahrenheit W kullanıcısına yanıt
    Düz mantık hayat kurtarır. Oyuna girdin, şehirde dolandın ve boş olduğuna karar verdin. Tüm server'lar full çekiyor. Mirror'a, Bağdat'a git de boş mu dolu mu gör.
  • quote:

Eleştirilere açık bir insanım. Yazdıklarını saygıyla okudum. Ancak bu dünyada sevmediğim bir şey varsa, o da konuyla ilgili bir fikri olmadan fikir yürütmektir. Ben 2007-2011 arasında oynadım bu oyunu. Haklısındır, belki sen 2005'te başlamışsındır. Benden daha fazla geçmişin vardır. 2005-2007 arasında oyunda yoktum. 2005-2007 ile alakalı bir konu açılırsa, bir kelime bile yazmam. Oysa sen ve senin gibiler 4 senedir oyunu oynamadan yorum yapıyorsunuz. 2011'den sonra ara sıra oyuna girdiğini söylemişsin. Bense 1 Nisan 2013'ten beri "kesintisiz" oynuyorum. Bu oyunu gözlemliyorum ve her şeyi açık bir biçimde yazıyorum. Bot'lardan tut, oyun sistemine kadar her şeyi biliyorum. Sorulan SRO sorularının hepsine cevap verebiliyorum. Forumu inceleyip bakabilirsin. Eskiden oyuna dünyaları yatıranlar ve sonra bu paraların puf olup uçtuğunu gören senin gibiler bana bu forumda "Joymax'ın paralı askeri" sıfatını bile kullandılar. Sorun değil, karın ağrınızı anlayabiliyorum. Ben oyunda gram zevk olmadığını her fırsatta söyleyen birisiyim. Bu forumda beni bilen bilir. Ben oyuna 1 lira bile harcamıyorum. Benim oyundan kazandığım parayı bir haftada değil, şu andaki SRO'da birkaç saatte harcayanlar var. Benim kazandığım para havadan geliyor. Değil 100-200 lira, 30 lira bile gelse kardır.

"Abilerin bir taraflarıyla güler sana..." demişsin. Bu arada ben 24 yaşındayım. Belki senin bile abinimdir.

Eleştirelere açık olman çok güzel.
    Konuyla ilgili fikri olmayan demişin ben o tarihleri yazımda da belirttim takılma diye tam lise 1 sonunda başladım şu anda 24 yaşındayım bilmem anlayabiliyo musun? Senden fazla sro geçmişim olup olmadığını bilememde 3 -4 sene oynamak bi oyunu tanımama yetiyo kapasite meselesi kimisi 10 yılda idrak edemiyosa burda benim suçum yok. Ben sroyu en iyi zamanlarında oynadım sen ise en dandik zamanında oynamışın, geçmişi bilmeden gelip burda yorum yapan sensin ben değil, eski zamanlara göre kıyaslama yapanda sensin eleştiri yapanda sensin gene. Ben ara ara oyuna girip bakıyorum ortamı süzüyorum, evet dostum yada kardeşim her neysen eski havası eski playerları vede eski kazancı yok bu oyunun, aksini iddia eden sensin burda geçmişi bilmeyipte yada yanlış gösteripte milletin kafasınıda karıştırma. Ayrıca döktüğüm para benim param senin ne acın var bunda?
    Her ne kadar para yatırdıysam pişman değilim ve eski sro havası ortamı olsa o paranın şu anda 10 katınıda yatırırım sıkıntı yok durumum da gayet iyi burda oyun yüzünden giden paralara ağlıcak bi karakter yapımda yok benim kararım benim param, bu sitede açıklamak zorunda değildim bunu ama hareketlerin beni bunu açıklamaya sevk etti.
    Konuyla ilgili fikri olmadan fikir sahibi olmak demişinde sen benim maddi durumumu bilmeden nasıl giden paralar için pişman olduğum kanısına varabildin?
    Kendinle çelişme arkadaş.
    Dediğin doğru olabilir para kazanma konusunda ben sen kazanma demiyorum ama senin kazandıklarını ben düşünmeden harcayan birisi olarak gelipte Joymax burda eskisinden fazla kazanıyo diyemezsin, öyle bi dünya yok resim belli ressam belli daha neyini düşünüyosun?
    Bir online oyunun kazancını belirleyen player sayısıdır itemlerin pahalı olması değil, oynamadığım online oyun azdır en iyileri açısından söylüyorum yani senin tabirinle bir diil birden fazla fikir sahibiyim
    Karın ağrım varsa sadece oda Sronun bozulması, bir şey kendini yenileyerek gelişir ama Sro kendini yenileyerek gerileme kaydetti en iyi örneği oyundaki oyuncu sayısı.
    Bişey daha senin gibi eskiden dünyaları yatıran demişin, kabul ediyosun yani eskiden dünyaları yatıranlar daha çoktu buda bir gelişme senin için.
    Joymax'ın paralı askeri misin yoksa maaşlı memuru mu bilemem ama yanlış olduğunu gördüğüm şeyi düzeltmeye önem veririm ben de burda onu yapıyorum bidahakine yorum yaparken 2 değil 5 kere düşün, 4 yılda bir oyunu çözemediğine göre bence durum ciddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaggerjack VI -- 29 Nisan 2015; 14:09:15 >

Dostum, sen yazdıklarımı hep olumsuz yönden anlamışsın anlaşılan.

Lise 1'de başlamışsın, ben lise 2'de başladım. Yani 2006'da, benden bir sene önce başlamışsın. 2011'e kadar oynamışsın. Yani 5 sene. Ben 2007-2011 arasında oynadım. 4 yıl buradan. Son 2 yıldır da oynuyorum, oldu 6 yıl. Yani ben de old-school player'lardanım. SRO'nun iyi zamanı olmuyor mu şimdi benim oynadığım yıllar. Yalnızca 2005 ve 2006'da mı güzeldi bu oyun? Benden bir sene önce başladın diye, ben bu oyunun geçmişini bilmiyor mu oluyorum?

Eski zevkin olmadığını her fırsatta söylüyorum zaten. Ignore eden sensin.

Döktüğün para senin tabii. Bu kadar karın ağrınız da bundan. Dünyanın silk'ini, gold'unu kullandınız. 30K SP için premium aldınız. Sonra SP cave çıktı ve millet birkaç saatte 30K kastı, sizin gibiler bunu gördü ve inanılmaz karın ağrısı başladı. Bu yalnızca örneklerden birisi.

Paran çok demek. Umarım daha da çok olur. Gözüm yok.

Bu oyunda 7'nci yılıma giriyorum. Verdiğim para aldığım paranın çok gerisinde. SRO'yu da savunmuyorum, Joymax'ı da savunmuyorum. Oyun yarın kapansa umurumda olmaz. Bunları dikkatlice oku. Ben oyunu "savunmuyorum".

Oyun için yaptıklarına pişman değilsen, gelip burada satırlarca yazı yazmazdın.

Hâlâ iddialarım arkasındayım. Joymax şu anda daha fazlasını kazanıyor. Ancak bu konuyu seninle tartışmayacağım. Çünkü olaya objektif bakmıyorsun ve şu an buradaki tek amacın beni bozmaya çalışmak. Hem de oyun hakkında bir bilgin yok.

Eskiden server'ların yarısı gold bot'tu. Demek onları oyuncu olarak sayıyorsunuz şimdi. Oyunu bırakan olmadı mı? Tabii ki oldu. Bunu inkar etmiyorum zaten.

Silkroad Online şu anda ölü. Bunu her fırsatta söylüyorum.

Eskiden senin gibi dünyaları yatıran çoktu tabii. Peki bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk harcayan var mıydı? Bunu bilmiyorsun işte. Oysa ben eski-yeni iki dönemi de biliyorum ve bu yüzden konuşuyorum.

Sen daha benim yazılarımı çözemiyorsun, bana oyunu çözemediğimi söylemeye çalışıyorsun. Ben son iki senedir oynadığımı söylüyorum, "4 yılda bir oyunu çözememişsin." diyorsun.

Gördüğün gibi ben senin gibi işine gelen yerleri değil, her satırına cevap yazdım. Bu tartışmayı uzatma niyetinde de değilim.

• quote:

Dostum, sen yazdıklarımı hep olumsuz yönden anlamışsın anlaşılan.

Lise 1'de başlamışsın, ben lise 2'de başladım. Yani 2006'da, benden bir sene önce başlamışsın. 2011'e kadar oynamışsın. Yani 5 sene. Ben 2007-2011 arasında oynadım. 4 yıl buradan. Son 2 yıldır da oynuyorum, oldu 6 yıl. Yani ben de old-school player'lardanım. SRO'nun iyi zamanı olmuyor mu şimdi benim oynadığım yıllar. Yalnızca 2005 ve 2006'da mı güzeldi bu oyun? Benden bir sene önce başladın diye, ben bu oyunun geçmişini bilmiyor mu oluyorum?

Eski zevkin olmadığını her fırsatta söylüyorum zaten. Ignore eden sensin.

Döktüğün para senin tabii. Bu kadar karın ağrınız da bundan. Dünyanın silk'ini, gold'unu kullandınız. 30K SP için premium aldınız. Sonra SP cave çıktı ve millet birkaç saatte 30K kastı, sizin gibiler bunu gördü ve inanılmaz karın ağrısı başladı. Bu yalnızca örneklerden birisi.

Paran çok demek. Umarım daha da çok olur. Gözüm yok.

Bu oyunda 7'nci yılıma giriyorum. Verdiğim para aldığım paranın çok gerisinde. SRO'yu da savunmuyorum, Joymax'ı da savunmuyorum. Oyun yarın kapansa umurumda olmaz. Bunları dikkatlice oku. Ben oyunu "savunmuyorum".

Oyun için yaptıklarına pişman değilsen, gelip burada satırlarca yazı yazmazdın.

Hâlâ iddialarım arkasındayım. Joymax şu anda daha fazlasını kazanıyor. Ancak bu konuyu seninle tartışmayacağım. Çünkü olaya objektif bakmıyorsun ve şu an buradaki tek amacın beni bozmaya çalışmak. Hem de oyun hakkında bir bilgin yok.

Eskiden server'ların yarısı gold bot'tu. Demek onları oyuncu olarak sayıyorsunuz şimdi. Oyunu bırakan olmadı mı? Tabii ki oldu. Bunu inkar etmiyorum zaten.

Silkroad Online şu anda ölü. Bunu her fırsatta söylüyorum.

Eskiden senin gibi dünyaları yatıran çoktu tabii. Peki bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk harcayan var mıydı? Bunu bilmiyorsun işte. Oysa ben eski-yeni iki dönemi de biliyorum ve bu yüzden konuşuyorum.

Sen daha benim yazılarımı çözemiyorsun, bana oyunu çözemediğimi söylemeye çalışıyorsun. Ben son iki senedir oynadığımı söylüyorum, "4 yılda bir oyunu çözememişsin." diyorsun.

Gördüğün gibi ben senin gibi işine gelen yerleri değil, her satırına cevap yazdım. Bu tartışmayı uzatma niyetinde de değilim.

Başından yazıyorum bak iyi oku, dikkatli oku
    Ben sana o tarihlere takılma dedim bende oyunu uzun bi süre acemi olarak oynadım elle kastım vs vs profesyonel olarak oynadığım zamanı kastettim ben sana burda tam ay ve gün veremem yalan olur kendimde hatırlamıyorum işin açıkçası.
    Gördüğüm kadarıyla rakamlardan konuşmak hoşuna gidiyor o zaman oyuncu kitlesi arasındaki büyük azalmanın ve kayıpların sende farkındasın su doldurulamaz bir gerçek ister bot de ister bilmem ne playerlar var ki botlar var, rakabet görüyo ki oyun, insanlar botlarla kasıp deli gibi satmaya çalışıyolardı veya kendilerine kasıyolardı o chaları, sonuç olarak ortada büyük bir alış-satış durumu var ve yüksek bir player kitlesi olmasaydı kazanç elde edilmeyecek ellerinde patlıcak bi işten o kadar insan boşuna emek vermezdi.
    Sro'nun iyi zamanı olmuyor mu şimdi? Yalnızca 2005-2006da mı güzeldi? Demişin.
    Kendin de söylüyosun gram zevk almıyorum şu anda oyundan, o zaman zevk almadığın bir işle uğraşmak ve onu savunmak yalan yanlış ne kadar zekice orasını ben çözemedim. Şimdi diceksin ki ben para kazanıyorum ya sen boşversene bu işleri, sronun iyi zamanları demeye çalışıpta zevk almıyorum demek ne kadar objektif kararı okuyanlar versin sen değil
    2005-2006 da güzeldi bir tek bu oyun demedim ben öyle bir cümlemde olmadı tarihler üzerine konuşmadım 3. Tekrarlatırıyosun bunu bana sanırım artık konuşucak başka şeyler bulamadın
    Bana göre ve birçok kişiye göre oyun 90dan sonra bitti bıraktılar eski havası tadı yok gir aç bak oyundaki player grafiği tarzı bişeyler mevcutsa eğer anlarsın ne demek istediğimi
    Karın ağrınız kelimesinden başka kelime yok sanırım lugatında, ben giden zamanada parayada üzülmüyorum oyunu eski atmosferini kaybetmesi benim karın ağrım 2. tekrarlatırıyosun bana, sen bunu para olarak algılamışın dediğim gibi para çok bende kafanı yorma tabiri caizse giden benim param olsun sana bişey olmasın güzel insan
    Ayrıca sen benim sro oynarken nasıl bir oyuncu olduğumu bilmeden yorumlarda bulunmuşun yok 30k SP için premium aldınız sonra SP cave çıktı falan, hayırdır dostum senle birlikte mi başladık oyuna, sp farmlara, level kasmayada böyle bir iddiada bulunma çabasına girdin. Gene fikrin yokken fikir sahibi olmaya başladın bak kaçıncıya çelişiyosun kendinle ben sayamadım?
    Paran çok demek? Demişin. Allaha şükür diyorum bende sana.
    Oyunda 7inci yılınada girsen 10uncu yılınada girsen benim oynadığım zamanı oynayabilme şansın yok, tarihte size öğretmediler mi bi savaş bi kere yaşanır aynısı olmaz bidaha hiçbişeyin, geçmiş geçmiştir oynamadığın zamanlar belli sen Joymax'ın eskisinden fazla kazandığını savunuyorsun, bende öyle bişey yok palavra diyorum bunu daha açık yolla nasıl söyleyebilir sana? Savunduğun herşeyin açıklamasını yaptım sorun değil anlamıyosan bidaha yaparım. Bak tekrar yazıyorum gene ve gene gene.
    Bir online oyunun yayıncı kuruluşunun para kazanmasını sağlayan, oyunun rağbet görmesidir. Yani senin anlayacağın dille player sayısıyla doğru orantı.
    Bir oyunda player yoksa veya azalmışsa bu ancak kötüye işaret olabilir kalitenin artmasından kaynaklanmıyor silk fiyatları neden yükselir? Çünkü player yoktur ve adamlar eskiden 30 tl günde 1000 playerdan silk parası alıyolarsa şu anda 60 tl 100 playerdan alıyodur. Yoksa adamlar kâr edemez zarar yapar ticaret bu idraak edebiliyor musun artık bilemicem. Silk fiyatının yükselmesinin sebebi bu olabilir ama kesin bişey vardır ki player kaybeden oyunun ne kadar itemlerinin fiyatını artırsada yeni yenilikler getirsede o oyun yarısından fazla kitlesini kaybetmişse ki Sro gibi asla eski kârının önüne geçemez.
    Bak sana daha nasıl bir dille anlatılır bilemedim, önündeki basit bilmeceyi zorlaştırman, yokuşa sürmen sadece sende kafa karşıklığına yol açmış.
    Bir örnek daha verim, eskiden Wow bir numaralı online game iken şu anda Lol daha ön planda neden sence?
    Burda bahsettiğim ücretli veya ücretsiz oyun olması değil oyuncu kitlesiyle alakalı. Gir bi göz at player sayılarına derim bi ben sana.
    Pişman olmasan oyun için bu kadar sayfa yazı yazmazdın demişin. Onada açıklık getirim.
    Pişman değilim o günler bir daha geri gelmez geçmişi özlemek kötü birşey değildir pişmanlık duymadıktan sonra, sen bu iki duyguyu ayırt edemiyorsun şunuda eklim şu forumlarda öyle gezerken eski Sro konuları altında hep bi cevap verme çabalarını görmem (bu konu altında değil sadece) yalan yalnış birşeyleri savunmaya çalışman beni rahatsız eden durum.
    Bilmediğin şey hakkında yorum yapma derim ben sana burda senin SP farmından yada silk ücretlerinden bahsetmiyorum sadece oyunu bizim zaman aralığımızda oynamadan bu kadar fikir sahibi olman ve gereksiz, doğru olmayan şeyler ortaya atman beni rahatsız etti. Bilmiyorsan susmasını öğrenmelisin oldschool diyosunda senin neren oldschool Allah aşkına yapma kardeşim şu anda Joymax eskiden çok fazla para kazanıyor diyen birinden fazlasını beklememek gerekir sende haklısın.
    Ben seni bozmaya çalışmıyorum bu egon nerden geliyor onuda çözmüş değilim bi insan kendini bu kadar beğenmemeli
    Burda bunları okumaya gelicek olan insanlar, yazdıklarına cevap arayan insanlar olucak ve bu yazıları okurken doğru bilgileri görsünler senin şu anda Sro iyi döneminde değil mi sanki? deyipte zevk almıyorum demen ve daha birsürü çelişkili yazıların hepsi yukarıda duruyor baştan başla bence anlayamıyosan senin problemin.
    2k silk harcayanlar var şimdi demişin?
    Olabilir olur da neden olmasın ben almazlar demedim ki konuşmalarımda, konuyu başka yere çekme çabaların... Sonuçta illa ki biri gider alır bu sistem böyle, dünyaları yatırdın diyosunda o dünyalar bana göre çerez parası belki sana göre dünya kişiden kişiye değişir bu kadar maddi durumumu göz önüne getirme çabalarınıda anlayamadım ama olsun mutlu ediyosa seni bahsedebilirsin.
    Silkroad online ölü diyorsun bir mesajında bizde eski sro olsa oynanır diyoruz, oynamayın siz şimdi daha iyi botlar yok bilmem ne demeye getiriyosun? Ondan sonra Silkroad şu ölü haliyle eskisinden daha fazla para kazandırdığını iddia ediyosun neler neler dışardan kendini bir görebilsen ahh ki ne ahhh.
    Oyun hakkında bilgin yok demişin ben zaten şu anda gidipte caveler olsun son çıkan unique bosslar olsun senin kadar iyi bilemem biz seninle burda Silkroad'ın geçmişini ve şimdiki halini konuşuyoruz player kitlelerinde azalmaları getirdiği yeniliklerin tutmamasını vs vs kendi işini kendi vermesi gibi ama sen bunu oyundaki itemlere çekmeye çalışıyorsun, sebebi belirsiz bi şekilde.
    Ben işime gelenleri değil senin orda vermiş olduğun çelişkili cevapları belirttim 2. Mesajımda al dediklerinin hepsine cevapta verdim sırf sen mutlu ol yeterki Bilmediklerin hakkında konuşma dostum, uzatsanda tartışmayı sonuç belli zaten, fikir sahibi olmadan fikir üretme anladın mı?
    Bu arada şuna deyinmeden de geçemicem.
    Forumda her yorumunun altında ben bu oyundan para kazandım şu kadar kazandım, bu kadar saate kazandım, bu kadar haftada yaptım, bilmem ne yaptım kazanıyorum, para para para gibi yorumlarını neden yapıyorsun?
    Adam oyunu sormaya gelmiş sen adamlara para kazandım kazanıyorum diyorsun, nasıl bir egon varsa oyunda bile ne kadar başarılı bir kişilik olduğunu önplana sürüp millete enjekte etmek için bunu kullanıyosun.
    Sro seninle altın çağını yaşıyor eminim güzel kardeşim bol kazançlar sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaggerjack VI -- 29 Nisan 2015; 19:37:43 >

Ben bu forumda her fırsatta oyunda zevk olmadığını, oyuna salıdan salıya baktığımı, stone satıp gold'u TL'ye çevirdiğimi anlatıyorum. Burada anlatmak istediğim "paramla hava atmak" değil, sadece SRO rutinimden bahsediyorum. Bana iyi niyetle bakan her kullanıcı, bu yorumlarımda neyden bahsetmek istediğimi gayet iyi anlıyor.

9 tane char'ıma bakımdan sonra giriyorum, clientless'a atıyorum ve oyunun yüzüne bile bakmıyorum. Oynamamım sebebi para falan değil. Alışkanlık diyelim biz buna. Şu anda oyunu hâlâ oynayanlar, benim-senin gibi eski oyuncular.

Bu forumda nasıl yorum yapacağımı kimseye soracak değilim. Sen de kimseye soracak değilsin. Ahlak kurallarını aşmadıkça, isteyen herkes istediği yazıyı yazar.

Bende ego da yok, çok bilmişlik de yok, para ile hava atmak da yok. Bu özelliklerin hepsi sende. Resmen beyinsiz muamelesi yapıyorsun bana. "Senin lugatında yok.", "Sen anlayana kadar yazmaya devam edeceğim." falan hiç hoş değil. Sen beni dinledin, ben de seni. Ve uzatma derdinde de değilim.

• @Jaggerjack VI

Neden konuyu bu kadar çok uzattınız? Bilemiyorum. Arkadaş güzel bir şekilde yazmış ve anlatmış. Forum da, bir çok yorumlarını okuduğum ve gördüğüm kadarıyla, herkese yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımız. Taktir ediyorum kendisini, şuana kadar kimse ile tartışmaya girmedi. Oyunun her konusunu, anlatmaya çalışıyor. Oyun zaten gelebileceği ve görebiliceği son nokta da, şuanda lütfen tartışma yaratmayalım.

Ben neden bunları yazdım diye düşünürsüneniz. Bende bu oyunu oynayan birisiyim. Arkadaşın söylediği ve anlattığı her şey doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaksunamun-XLS

@Jaggerjack VI

Neden konuyu bu kadar çok uzattınız? Bilemiyorum. Arkadaş güzel bir şekilde yazmış ve anlatmış. Forum da, bir çok yorumlarını okuduğum ve gördüğüm kadarıyla, herkese yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımız. Taktir ediyorum kendisini, şuana kadar kimse ile tartışmaya girmedi. Oyunun her konusunu, anlatmaya çalışıyor. Oyun zaten gelebileceği ve görebiliceği son nokta da, şuanda lütfen tartışma yaratmayalım.

Ben neden bunları yazdım diye düşünürsüneniz. Bende bu oyunu oynayan birisiyim. Arkadaşın söylediği ve anlattığı her şey doğru.

Yorumu görünce mutlu oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Orijinalden alıntı: Anaksunamun-XLS

@Jaggerjack VI

Yorumu görünce mutlu oldum

Mutlu olmanıza sevindim :)

• Anaksunamun-XLS kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler. Ben objektif yorumlar yapıyorum. Bunu bilen biliyor. Milletin SRO oynaması bana bir şey kazandırmıyor. Oyunun ölü olduğunu her fırsatta söylememe rağmen; inatla benim oyunu övdüğümü söylüyorlar. Benden bekledikleri ne, biliyor musun? iSRO ile ilgili açılan her konuya, "Oynamayın." yazmamı bekliyorlar. Adam oyunla ilgili bir şey soruyor, bot'larla ilgili bir şey soruyor ve cevaplıyorum. Tek yaptığım bu. Private'ler hakkında hiçbir bilgim yok, hiçbir private konusuna bir şey yazmıyorum. Oynamadığım şey hakkında yorum yapmak istemiyorum. Aynı şeyi iSRO oynamayanlardan da bekliyorum.

• quote:

Öncelikle teşekkürler. Ben objektif yorumlar yapıyorum. Bunu bilen biliyor. Milletin SRO oynaması bana bir şey kazandırmıyor. Oyunun ölü olduğunu her fırsatta söylememe rağmen; inatla benim oyunu övdüğümü söylüyorlar. Benden bekledikleri ne, biliyor musun? iSRO ile ilgili açılan her konuya, "Oynamayın." yazmamı bekliyorlar. Adam oyunla ilgili bir şey soruyor, bot'larla ilgili bir şey soruyor ve cevaplıyorum. Tek yaptığım bu. Private'ler hakkında hiçbir bilgim yok, hiçbir private konusuna bir şey yazmıyorum. Oynamadığım şey hakkında yorum yapmak istemiyorum. Aynı şeyi iSRO oynamayanlardan da bekliyorum.

Rica ederim, yorumlarınız içten ve doğru hiç bir şekilde, yanlış bilgi verdiğinizi görmedim. Şuana kadar böyle kaliteli player'leri forum da, görmek ayriyetten güzel bir şey. Ben oyunu bırakma noktasındayım. Oyunun bana kazandırdığı tek şey kazanç değil. Bir çok dost ve arkadaşlık kazandım. Bunlar bile yeterli...

• Neymiş para yatırılınca oyun öğrenilmiyormuş

• Adam ağır terbiyesizmiş ki belliydi zaten, sixsixsix kardeşim her seferinde bunun tahriklerine rağmen adamakıllı cevap vermiş hala adamı aşağılayıp üste çıkma peşinde. O mesajı direk şikayet et ceza alsın.

@deeper3838

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.