Şimdi Ara

Bu saatten sonra Z5 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Huawei'nin telefonlarını incelemedim kullanmadım pek bilgim yok Mate 10 serisine baktım amiral gemisi telefon donanım olarak çok iyi ekranı olsun kamerası olsun operatör telefonun çıkıp marka bi telefob oldu diyebilirim ama onunda fiyatı +3000 olacak galiba o yüzdeb yönelmemiz zor.

Isı sorunu açıklayayım:

Snadragon 810 ısınan bir işlemci olay burda başlıyor bayağı ısınıyor Z5 biraz daha geç çıksaydı farklı işlemciyle gelcekti ama olmadı Sony biraz daha sabretmesi lazımdı öyle olunca Sony geliştirme yaptı termal macun falan yani daha az ısınması ve çabuk soğuması sonuç başarılı oldu.

Z3 ve Z4 gibi ısınmıyor onların alev aldığı söyleniyor Z5 ısınıyor hissediyorsun beni ilk başlarda rahatsız etti ama alışıyorsun yani normal bi ısınma mevcut hani üstünde yumurta yap falan öyle bir şey yok bi de kılıf takınca hissedilirliği azalıyor bunun sebeplerinden biride 4K ekran olması onun payıda büyük.

Toparlarsak yüksek işlemcili ramlı ekranlı telefonların hepsi ısınıyor XZ Premium u inceledim videolarda forumda ısınmadığı söylenmiş yalan o da ısınıyor ha Z5 e göre biraz daha az ısınıyor olay bu yani alışıyorsun ya o paraları gidip 610 işlemcili telefonlara 1500-1800 bağlamak akıl işi değil bu telefon Premium bir telefon göz önünde bulundur.

Ha telefondan sorun yaşayan çok kulaklık sorunu gibi yazılımsal sıkıntılar falan filan benim bi karşılaştığım sıkıntı telefonu çok kurcalayınca yani saatlerce kurcaladığınız zaman ısınıyor ve 4K ekran dokunmatiği takılıyor Sony de bunu destek biriminde normal karşılayıp olabildiğini belirtmiş soğumasını bekleyin diye ben güç tuşuna basıp açıyorum geçiyor tabi bana göre tek eksisi bu bide Android 8 gelmemesi saçmalık resmen.

Ha bide ekleyeyim 4K video çekerken ısınıp kamera kapanma ihtimali var ben yaşamadım telefonun en çok ısındığı vakit burası normal performans ve oyun performansına göre burda daha çok ısınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun ayrıntılı yazmışsınız

Zaten niyetim alıp da 4k video çekmek veya oyun oynamak değil günlük işlerde ve web de canımı sıkmasın yeter

• Z5 alınır diyorsunuz yani..
    Ben de XA kullanıyorum. Tüketici hakem heyeti kararını bekliyorum.
    X compact bitmiş.
    X biraz daha ucuzlarsa alınır.
    Z5'e ise ön yargım var.
    Huawei ise hoşuma gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendallRoy -- 31 Ekim 2017; 12:17:21 >
  • Hocam valla alınmaya alınır da xa yaşanan ısınma soruları zaten insanı canından bezdirmişti...

• XA kullanıyorum. Isınma gibi bi derdim pek yok. Yazın cebimde bile ısınıyordu, güneşten dolayı o ayrı ama evin içinde çok fazla vakit harcamadan kullanırsam bir şey olmuyor. Yani cihaz ısınıyor da benimki sizin anlattığınız gibi değil.

Ben de şimdi alsam, 3-4 yıl maks. kullanacağım. O zamana kadar 6 yıllık cihaz gider mi diye merak ediyorum

• haklısınız tabii bi de o var
  • bende şimdi sipariş veriyorum sattım iphone 7 plus ımı umarım pişman etmez..
  • Android 7 yüklü cihaza 3-4 yıl sonra yazılım çıkar mı?

3-4 yıla telefonda performance düşüşleri, pil kaybı olur mu?

Soru işaretleri var kafamda. X Compact gelir mi acaba

• nasıl yani x compactgelirmi anlayamadım hocam ?
  • Hepsiburada sitesinde bitmiş. İlgi de azmış.

• Moto z play gayet iyi. Güncelleme desteği var Motorola önem veriyor bu konuya. Sony gibi de şekilsiz değil

• Evet z play da gayet iyi telefon aslında

Geçen gün teknosa da görmüştüm ama 5.5'' biraz kaba gibi ya da kullanıma göre değişiyor...

Ama p10 lite beni cezbetti diyebilirim ayrıca çoğu yerde de Huawei nin garantisi övüyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.