Şimdi Ara

Bu şekilde uçan ejderha alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle geçenlerde bu konu hakkında açtığım bağlığı yanıtladığınız için ilginize teşekkür ederim.. şimdi asıl konuma geliyim.. kale savaşını kazanan tarafın o kalenin lordu olduğu ve lord olarak da altına ejderha verildiği söylendi.. şimdi şöyle bi şey geldi aklıma (saçma olabilir oyunu sadece 1 haftadır oynuyorum pek bi bilgim yok) kale savaşları klanlar arasında yapılıyomuş.. ben bi klan açtım diyelim.. daha sonra bunu level 5 yaptım.. sonra başka bi karakter daha açtım ve ona da bi klan kurarak onu da level 5 yaptım (kastein'de oynuyorum 1 haftada lvl 68 oldum yani level yada para kasmak problem deil).. daha sonra bi arkadaşıma rica ettim o benim karakterlerimin birisiyle girdi ve kendi karakterime savaş açtım.. bu şekilde savaşı kazandım (doğal olarak) ve ben şimdi lord mu oldum?? eğer olduysam o zaman ejderhamı da alırım.. doğru mu bu söylediklerim yoksa böyle bişey mümkün deil mi?? mümkünse neden herkes altına bi ejderha almıyo??

• savas acabilmen için birinzde kale olamsı gerekiyo yani anlıcagın sen bu işi unut ole bişey yapılsa herkesin altında ejderha olurdu ejderhalar sadece kale sahibi clan liderlerine verilmektedir bildigim kadarıyla
  • sen arkadaşının kalesine mi saldırdın
    bireysel olarak, diğer bir oyuncu karaktere saldırma olayına pvp denir, kale alma dediğin olay, ortalama bir hafta önceden adminler tarafından duyurulur, bu bir hafta boyunca, savaşa katılmak isteyen clanlar saldıran yada savunan tarafa kayıt yaptırırlar ve savaş olayı yani oyundaki ismi ile "Siege" yüzlerce kişinin arasında olan ve direk bir kale etrafında gerçekleşen olaydır, bu durumda L2X için konuşursak, senin bir clan kurman onu lvl5 yapman, bu clanı onlarca kişiye tanıtacak kadar geliştirmen gerekli, sonra alliance lar kurulacak, bir kaleye saldırmaya cesaret edebilecek en az 300-400 yetenekli oyuncu toplaman lazım, bunların hepsine savaş sırasında komuta ediceksin ve karşındada en az senin kadar büyük bir güç olucak vs vs.
    Ha kale almanın amacı sadece ejdere binmek değil, sonuçta ortalama bin kişi savaş yapacak ama aralarından sadece 1 kişi ejdere bilebileceği için, kale almanın en basitinden ismi var onun dışında kaleye bağlı şehirlerin npc lerinden vergi topluyorsun (yani kaleye bağlı şehirlerde yapılan alışverişlerden sende gelir elde ediyorsun) daha bir sürü ayrıntılar var, sen yeterli güce sahip olduğunda gerekli açıklamaları yapmaya evam ederim

• senin dediğin clan war iki clan arasında ki savaşdır. savaşı kazanan clan lideri ejderha felan alamaz. sadece kale kuşatmalarında kaleye sahip olan clan lideri ejderhayı alır. clan war la siegeyi karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yığarım -- 23 Şubat 2006 22:51:49 >
  • ??????????????????????????????

neden sadece kale sahibi ala biliyormus strider i lvl 70 e kadar kasma isi ne oldu unutmayın 45 demi 55 demi strider gorevi var sonrada wyrem gorevi olmasılazım su peri pixiden alınan ben acıkcası ejdarhanın sadece kale liderine ozel olduhunu ilk kez sizden duyuyorum nediyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: codur

??????????????????????????????

neden sadece kale sahibi ala biliyormus strider i lvl 70 e kadar kasma isi ne oldu unutmayın 45 demi 55 demi strider gorevi var sonrada wyrem gorevi olmasılazım su peri pixiden alınan ben acıkcası ejdarhanın sadece kale liderine ozel olduhunu ilk kez sizden duyuyorum nediyim

Gerçekler acıdır! Ama bu böyledir.
  • bildigim kadariyla o ole deil.ilkonce strideri alacan sonra clan lideri olcan ve kalen olacak.sonra mymyudan 200 milyon karsiliginda oluyo ama yanlis biliyo olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kılıçlar para eder mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.