Şimdi Ara

Bu sistemde Battlefield 4 Akıcı oynanır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4 almayı ve akıcı bir şekilde multiplayer oynamayı düşünüyorum. Battlefield 3 ultra ayarda AA kapalıyken çok sağlam akıyor. Bunu Battlefield 4'de 1080pde görebilir miyim ?
    Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
    2GB DDR3 nVIDIA® GeForce® GTX950M 128-Bit DX11
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM
    MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 17.3"

• Akıcımı ? Ciddi olamazsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainrose743

Akıcımı ? Ciddi olamazsın .

Gayet ciddiyim. Hiç olmadığım kadar.
  • Bak burada adamlar birazcık oynamış single player.Fps yide görüyorsun.Multiplayerde acaba nasıl olur sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainrose743

Bak burada adamlar birazcık oynamış single player.Fps yide görüyorsun.Multiplayerde acaba nasıl olur sence ?

Daha mı iyi olur ?
  • Dostum Single Playerde 20-30 Fps alabiliyor bilgisayarın.Multiplayerde işlemcine biraz daha yük binecek.Daha çok zorlanacak.Ultrada oynayamassın yani anlayacağın.Hangi ayarlarda oynayabileceginide tahmin edemiyorum.
  • 765m ekran kartı ile oynuyorum derdim sıkıntım yok senin kartla benimki denk sayılır rahat rahat oynarsın.
  • Youtube'a ekran kartı ve işlemcinizi yazıp istediğiniz oyunun adını yazın karşınıza test videoları çıkar. Ben hep öyle arıyorum.
  • Multide ultra kasmak saçmalık.iyi oyuncular ayarları low a çekip oynar mesela Mirliva.youtube kanalını aç izle.kaldı ki ben gtx 260 ve g3220 ile oynuyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende acerin black edition modeli var işte i5 4210H lı modeli. 2gb ddr5 gtx860m var. Multide high oynuyordum 60 fps aliyorum ona 50-65 fps diyelim. Ultrada çözünürlüğü 1680x1050 olması lazım bu şekilde getirip 35-45 fps alıyorum. Full hd de oluyor ama patlamalardan önce çok nadir fps 20ye inip sonra yükseldiğinden dolayı tadı kaçmasın diye biraz çekiyorum çözünürlüğü. Belki custom yaparım aa yı bir tık çekerim geri denemekte fayda var.

60 fps iyi hoşta bilmiyorum fazla hızlı oluncada battlefield ruhuna yakıştıramıyorum belki daha önce bf 3ü ve 4ü ps3te oynamamdan kaynaklı olabilir :) yavaş ondakiler.

Yani çok bir fark olacağını sanmıyorum gtx950-860m ekran kartlarında. illaki vardır ama güzel bir ayarlama yapabilirsiniz. 30-40 arası fps gayet iyi olur. Harita harita değişiyor. Sanırım notebookta monster modeli. Isınmaz diye düşünüyorum. Benim notebookta ısınmıyor ama soğutucu var xigmatekmi neydi iyi birşey değil ama iş görüyor :))

Yalnız Siege Shangaide bina yıkılınca ultrada birde. Aman allahım o siste toz bulutunda arada uçuşan kağıtlarda fps 25-35 oluyor.

Battlefield serisi gerçekten etkileyici. Bf3 ve 4 oynadım oynuyorumda özellikle pc de çok daha başarılı. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

Bu arada bf4 kullanıcı adım; HezeyanTR , yaş 25.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 29 Eylül 2015; 13:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.