Şimdi Ara

Bu sisteme bu güç kaynağı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc'm bu sadece buna ek olarak r9 270x alacağım (aldım) Yanında ise

http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-550w-guc-kaynagi.html#yorumlar

bu güç kaynağını aldım sizce yeterli olur mu birde 80+ olmamasının bi zararı olur mu bana. Daha gelmedi 7 günlük iade şansım bulunmakta Cevaplar için çok teşekkürler.

• VS550 modelini aldıysan hayırlı olsun, sorunsuz kullanırsın, 80+Plus seviyesinde verimlik oranına sahiptir.

Düzeltme:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 16 Haziran 2014; 12:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

ıVS550 modelini aldıysan hayırlı olsun, sorunsuz kullanırsın, 80+Plus seviyesinde verimlik oranına sahiptir.

Modelini bilmiyorum fakat linki yukarıda mevcut verimlilikten kastı elektrik kullanımıyla ilgili mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiman23

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

ıVS550 modelini aldıysan hayırlı olsun, sorunsuz kullanırsın, 80+Plus seviyesinde verimlik oranına sahiptir.

Modelini bilmiyorum fakat linki yukarıda mevcut verimlilikten kastı elektrik kullanımıyla ilgili mi ?

Linkteki model evet VS serisi 550w psu'dur ve 12v kanalından 500w civarı güç verebiliyor, 80+Plus olmasını çok kafana takma dediğim gibi bu psu o seviye de güç verebiliyor, sertifikalı olması çok büyük bir tasarruf sağlamıyor elektriksel hadiseye bakınca.
  • sorunsuz çalıştırır hiç kuşkunuz olmasın. bir ürünün 80+ olup olmaması vereceği güç karşılığında harcadığı elektrik ile ölçülür. vs serisi çok güç verir çok harcar o yüzden 80+ değildir. yoksa o sistemin altından girer üstünden çıkar
  • Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız :)
  • Antiman23 A kullanıcısına yanıt
    o pc ye fazla bile olmuş korkma
  • VS650 vatanda uygunken tercih edilebilirdi.Hayırlı olsun.VS serisi sağlam..
  • 3 sene garantili ve çok sessiz psu dur iyi seçim yapmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.