Şimdi Ara

bu sistemi alıyorum son rütuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -sistem gaming olacak iyi bir performans almak istiyorum 2-3 yıl kafam rahat olsun istiyorum
    -şunun yerine şunu koy dediğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen overclock yapmayacağım onun için gereksiz parça varsa onuda belirtin lütfen

Şimdiden teşekürler

bu sistemi alıyorum son rütuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazarimcizemem -- 18 Eylül 2014; 22:12:49 >

• Anakarti msi z97 pc mate al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dezenlendi eski sistemin fotoğrafını koymuşum kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

Anakarti msi z97 pc mate al

hem bu anakart daha uygun bir anakart burdan ettiğiniz tasarrufla ssd alabilirsiniz
  • msı anakartlar sorun çıkarıyo diye duymuştum ama yanlış bi bilgimi acaba hangisi daha iyidir 30-40 lira pek önemli değil önemli olan sorunsuz olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazarimcizemem

msı anakartlar sorun çıkarıyo diye duymuştum ama yanlış bi bilgimi acaba hangisi daha iyidir 30-40 lira pek önemli değil önemli olan sorunsuz olması

çok çok iyi anladığım söylenmez ama diğer konulara da bakarsan en çok önerilen anakartlardan biri olduğunu bu anakartın görürsün demek ki memnun insanlar sonuç olarak buradakiler bu işten bir çıkarı yok
  • yazarimcizemem kullanıcısına yanıt
    Güçkaynagınız var sanırım marka mdel belirtmemişssiniz...

Anakart olarak madem oc yapılmayacak Pc mate alına bilir...

diğer yandan ramleri GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram yaparsanız 13 tl kazancınız olur ramler arasında bir fark yok boş yere fazla para vermeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.