Şimdi Ara

bu sistemi nasıl toparlarım_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemim p4.3.0ghz 160gb segate hard disk x1600pro atı ekran kartı asus p5ld2 ana kart 2gbddr2667 ram artık ekran kartı yüzünden fazla oyun kaldırmıyo pc ben bilgiasyarı değiştirmeden sadece işlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum ana kartım asus p5ld2 fakat core2duo 1066fsb ları kaldırıyomu bilmiyorum ekran kartıda atı 4850 alıcam ama öncelikle ana kartım core2duo 1066fsb yi kaldırırmı acaba?şimdiden teşekürler

• Şu Anlık Güzel Bi Ekran Kartı Alsan Sana Yeter.
  • GECUBE HD3850 512MB alırsanız işinizi görür. 107,00$+KDV

İşlemci değişimi olarakta e2xxx serisinden olabilir.

O/C yapmadan e2220 2.4GHZ kullanabilirsiniz 97,00$+KDV
  • fakat işlemci en az e7200 serisi olmazsa alıcağım 4850 ekran kartından performans alamazmışım mecburen işlemciyide değiştirmem lazımmış ama ana kartım destekliyıomu onu nasıl öğrencem onu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: online_629

fakat işlemci en az e7200 serisi olmazsa alıcağım 4850 ekran kartından performans alamazmışım mecburen işlemciyide değiştirmem lazımmış ama ana kartım destekliyıomu onu nasıl öğrencem onu bilmiyorum

anakartınız 45nm işlemcileri desteklemiyor. Dolayısıyla e7xxx ve e8xxx serisi işlemci kullanamazsınız.

e2XXX serisinden bir işlemci alıp O/C ile 3.00 ghz lere çıkabilirseniz. İyi performans elde edersiniz. Fazlası boşa masraf olur.

4850 ekran kartı bu sisteme fazla gelir. Ama 5-6 ay sonra diğer bileşenleri değiştirip ekran kartını kullanmaya devam ederim diyorsanız o ayrı.

Ama 5-6 ay sonrası içinde bugünden ekran kartına bu kadar çok para vermeyin.

Benim önerdiğim HD3850 107$
    en ucuz HD4850 288$

180$ fazladan vermeye gerek yok. (+KDV de var tavi)

• quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orjinalden alıntı: online_629

fakat işlemci en az e7200 serisi olmazsa alıcağım 4850 ekran kartından performans alamazmışım mecburen işlemciyide değiştirmem lazımmış ama ana kartım destekliyıomu onu nasıl öğrencem onu bilmiyorum

anakartınız 45nm işlemcileri desteklemiyor. Dolayısıyla e7xxx ve e8xxx serisi işlemci kullanamazsınız.

e2XXX serisinden bir işlemci alıp O/C ile 3.00 ghz lere çıkabilirseniz. İyi performans elde edersiniz. Fazlası boşa masraf olur.

4850 ekran kartı bu sisteme fazla gelir. Ama 5-6 ay sonra diğer bileşenleri değiştirip ekran kartını kullanmaya devam ederim diyorsanız o ayrı.

Ama 5-6 ay sonrası içinde bugünden ekran kartına bu kadar çok para vermeyin.

Benim önerdiğim HD3850 107$
    en ucuz HD4850 288$

180$ fazladan vermeye gerek yok. (+KDV de var tavi)

çok teşekür ederim fakat önerdiğiniz 3850 ekran kartı yeni çıkacak oyunları ve şuandaki güncel oyunları kaldırabilcekmi yane kısacası değermi bu yaptığım masrafa yoksa yeni sistemmi toplıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.