Şimdi Ara

bu soruyu sormak için üye oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür forumdayim bütün konular tek tek takibimdeydi ve aklimda tek soru var. Tr xx matxx sosxx fenxx diye netlerini yazip kac binde olurum diye soran insanlar bu kadar kesin net tahminini nasil yapiyorlar. Ben sadece matematiği hatirladim ve kesin yargili net yazabilirim. Bahsedilen ve hatirlanan sorular arasinda bir kelime ve cevap 1 ve 2 diye ibareleri gordum ve bunlar benim bir turkce sorusunu hatirlamam icin yeterli değil. Ben mi birsey kacirdim net konusan arkadaslarin hafizasi mi genis anlayamadim acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: malkocoglu_92

Birkaç gündür forumdayim bütün konular tek tek takibimdeydi ve aklimda tek soru var. Tr xx matxx sosxx fenxx diye netlerini yazip kac binde olurum diye soran insanlar bu kadar kesin net tahminini nasil yapiyorlar. Ben sadece matematiği hatirladim ve kesin yargili net yazabilirim. Bahsedilen ve hatirlanan sorular arasinda bir kelime ve cevap 1 ve 2 diye ibareleri gordum ve bunlar benim bir turkce sorusunu hatirlamam icin yeterli değil. Ben mi birsey kacirdim net konusan arkadaslarin hafizasi mi genis anlayamadim acikcasi.

matematik feni rahatça hatırlarsın bence. Hatta sosyalide bir nebze hatırlarsın ama türkçeyi şahsen ben tam olarak hatırlamıyorum. Ama hatırlanabilir zor değil.
  • hsq£ldin qnq.
  • Şimdi olsa bende hatırlamam ama ilk 2 gün heyecandan her şey soruları çağrıştırıyordu bana

• 2011 yilinda akdeniz makine Mühendisliğine girdim biraktim 2013 yilinda adnan menderes pdr ye girdim, bu senede deu pdrye geçmek amaciyla girdim sinava sadece matematikten 37 1 oldugunu düşünüyorum. Digerlerinden tamami ifsa olanda olmadi sanirsam sosyaldende turkcedende eksikler vardi ki aciklananlar arasindan bana soruyu animsatan uc bes tane soru vardir veya yoktur.

• Ben soruya ait bir cümle falan görsem hatırlıyorum aşağı yukarı, zaten sınavdan sonra hatırlanan sorular paylaşılmıştı forumda, oradan hareketle muhtemelen 37d 3y diyebiliyorum mesela. Ama kesin diyemeyiz tabii, tahmin yapıp içimizi rahatlatıyoruz işte.
  • Tamamdr sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: malkocoglu_92

2011 yilinda akdeniz makine Mühendisliğine girdim biraktim 2013 yilinda adnan menderes pdr ye girdim, bu senede deu pdrye geçmek amaciyla girdim sinava sadece matematikten 37 1 oldugunu düşünüyorum. Digerlerinden tamami ifsa olanda olmadi sanirsam sosyaldende turkcedende eksikler vardi ki aciklananlar arasindan bana soruyu animsatan uc bes tane soru vardir veya yoktur.

hocam ben de pdr istiyorum kaç binle girdiniz?
  • 23400 olmasi lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.