Şimdi Ara

Bu Tıp mevzusundan bir tek ben mi rahatsız oluyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, çok şükür bu yıl Tıp kazandım fakat başlıklara bakıyorum:
    "Doktordan kitaplar" "Tıp kazananlar içeri, kaynak önerin" "Tıp kazananlar bi yardım edin" vs...
    Lütfen yapmayın, hepimiz üniversite okuyup belirli yerlere geleceğiz. Tamam iyi bir derece ile kazandık belki ama bizim de başkalarından bir üstünlüğümüz yok.
    Tıp şöyledir, böyledir demek yerine eğitimimize ağırlık verip bir yerlere gelsek keşke, İyi derece ile mühendislik yazanların da sinirini bozmasak...

Bunları tıp kazanmış olmama rağmen yazıyorum. O kadar sinir bozucu çünkü. Umarım güzel bir noktaya değinebilmişimdir.

• Bende aynı yeri kazanmış biri olaraktan bu durumdan rahatsızım.Doktordan kitaplar yazmış ya sen daha ne doktoru pratisyen bile değilsin.6 YIL oku sonra tusu kazan sonra doktorum de.Eğer bu ego tatmin etme çabandan vazgeçtiysen tabi.
  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, bu nasıl bir narsistliktir

Gören de Profesör oldu sanacak
  • helal olsun hocam size keske herkes sizin gibi alcakgonullu olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibi düşünüyorum. Bir de bunun bir değişik versiyonu olan "tıp kazananlar ne çözdü nasıl çalıştı" tipi insanlar var. Arkadaş, ben bu çalışmayla tıp kazandım sen başka bir çalışmayla kazanırsın. İnsanlar burada gelmiş hala "şu kaynağı çöz bunları yap bunu yapan tıp kazanır" tarzı konuşmalar yapıyorlar.

Tıptan ziyade ilk 10bin diyelim. Ben de tıp kazandım, piyasada herkes ne çözüyorsa onu çözdüm. Ama bu kitapları çözen her adam ilk 10bine girecek diye bir kaide yok. Öyle olsa ilk 10binde 50bin kişi olurduk

Sonuç olarak kendi çalışma yönteminizi ve kaynaklarınızı kendiniz bulun. Marifet kaynaklarda değil, insanın kendisinde.

• Tip kazanmis biri olarak benide rahatsiz ediyor forumda sadece tipci yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda tıp kazandığımızı yazıyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapotahtapot -- 30 Temmuz 2015; 14:53:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta eleştirilen kesim tıp kazananlar olduğu için bunu belirtmemiz normal, yoksa ileri zekalı bazı arkadaşlar "sen kazanmamışsın lagaluga yapma" diyebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teleuro -- 30 Temmuz 2015; 14:55:13 >
  • Aslında benim yaptığım alçak gönüllülük değil. Onların yaptığı "kibirlilik"
    Güzel bir yer kazandık sevinmek en doğal hakkımız tabii ki fakat bu kadar da abartmamak lazım.
  • Böyle bir cevabın geleceğini biliyordum.
    Kedi-ciğer olayı olmasın diye belirtmek istemiştim fakat anlayana...
    Gerçi forumdaki trollüğünün de farkında olmayan kalmadı sanırım.
  • Doktorluk ile hekimliğin farkını bilmeyen insan kaynıyor.

Edit: diş hekimliğinde durum böyle tıpta farklıysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanname -- 30 Temmuz 2015; 15:08:17 >
  • SEN TIP KAZANDIN APTALLIK ETME KENDİNE GEL ARTIK 1 GÖMLEK ÜSTÜNSÜN NORMAL insanlardan.

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Bundan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khems

Evet, çok şükür bu yıl Tıp kazandım fakat başlıklara bakıyorum:
    "Doktordan kitaplar" "Tıp kazananlar içeri, kaynak önerin" "Tıp kazananlar bi yardım edin" vs...
    Lütfen yapmayın, hepimiz üniversite okuyup belirli yerlere geleceğiz. Tamam iyi bir derece ile kazandık belki ama bizim de başkalarından bir üstünlüğümüz yok.
    Tıp şöyledir, böyledir demek yerine eğitimimize ağırlık verip bir yerlere gelsek keşke, İyi derece ile mühendislik yazanların da sinirini bozmasak...

Bunları tıp kazanmış olmama rağmen yazıyorum. O kadar sinir bozucu çünkü. Umarım güzel bir noktaya değinebilmişimdir.

Zaten o ii derece ile muhendislik yazanlar geneld etiptanda yuksek oluyor siralamalari ancak adamlar genelleme yapmis atiyorum adam insaat muhendisleri dese bahsettigi gruba 100kda adamda giricek 10kda adamda veya bilgisayar muh. Dese ilk binden adamda girer 50kdan adamda ama tip deyince direk ilk bin ila 15k arasi cikiyor. Mesela direk bogazici kazananlar yazsa adam bence cok daha guzel olur daha da mantikli ancak buseferde sayica az kisiye hitap eder.
    Yani bunda tip kazanmis pohpohlamasi yok sadece aradigi siralamaya ulasma listesini en ii nasil bulur mantigi var okadar dedigin gibi tip da abartacak birsey yok!!

• quote:

Orijinalden alıntı: sipahiysn

Bende aynı yeri kazanmış biri olaraktan bu durumdan rahatsızım.Doktordan kitaplar yazmış ya sen daha ne doktoru pratisyen bile değilsin.6 YIL oku sonra tusu kazan sonra doktorum de.Eğer bu ego tatmin etme çabandan vazgeçtiysen tabi.

Normalde cevap vermezdim ancak tip kazanmis biri olarka dikkat etmen icin cevap verecegim. Doktor luk unvani sana 4+2 okudugun icin veriliyor sen aslinda hekimsin. Tusu kazananlara doktor denmez direk okulu bitirince dpktor olusun pratisyen hekimligide bukadar eziklemis olman icimi ayriyeten burktu bahsettigin unvan icin 6 seneni harcayacaksin bukadar kucuk gorme. Nse zaten bu sene gorursun bu senenin sana katacagi en buyuk sey senin meslegin hekimlik doktorluk degil 😂😂

• Her alanda böyle bir durum var.Mesela araba ilanlarında bile DOKTOR'dan temiz araba vs vs.
  • tıp kazanmadım o yüzden yazmıyorum
  • Ya ben 54. Oldum 62. Oldum Fizik yazdım bütün arkadaslarım tip yazdı bi insan odtuye gelmiyor yalnız kaldım bunalimdayim muhtemelen yanlis konuya yazdım da biraz ilgilenin benle ah tipcilar annem babam doktor onlar da sey dedi gecen artık arkadaşların tip dunyasına girdi onları kaybettin

• Amaç tıp kazandığını belli etmek. Net. Prim vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipahiysn

Bende aynı yeri kazanmış biri olaraktan bu durumdan rahatsızım.Doktordan kitaplar yazmış ya sen daha ne doktoru pratisyen bile değilsin.6 YIL oku sonra tusu kazan sonra doktorum de.Eğer bu ego tatmin etme çabandan vazgeçtiysen tabi.

Toplum olarak ne kadar aşağılıyoruz bu pratisyenleri... Adamlar 6 senesini vermiş bu işe. Küçümsediğiniz bu pratisyen hekimler de hasta iyileştiriyor. Biraz saygınız olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.