Şimdi Ara

Bu ülke çok zengin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Medelhavet

Editlemişsin, halbuki ne güzel de demiştin, Tofaş koycam imzama, daha çok dikkate alınırım diye, bir itiraf niteliğinde. Fake nick yerine fake alçak gönüllülük al, paranı herkesin gözüne sokmaya çalışma, istediğin değeri görürsün.

İmzamda kullandığım araç bile yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Editlemişsin, halbuki ne güzel de demiştin, Tofaş koycam imzama, daha çok dikkate alınırım diye, bir itiraf niteliğinde. Fake nick yerine fake alçak gönüllülük al, paranı herkesin gözüne sokmaya çalışma, istediğin değeri görürsün.

İmzaya gerek yok, alın yazısı
  • quote:

quote:

Burnuma hafif yine 7 gün geliyor gibi..
  • Beyber Ziraat Bankasının Önünden Geçiyordum.Ellerimdeki Nasırları Görünce Çiftçi Sanıp Kredi Verdiler
  • evladım gençsin bak internette delikanlılık saçma sapan şeyler yazmak kolay, bunu ikinci el araba bile alamayan birinin ya da asgari ücretle çalışanın önünde söyleme yalnız. dayak mı yersin sözle mi döverler bilemem ama haketmedin diyemem.

kimse keyfinden araba almıyor, ailen var azıcıkda olsa rahat ve güvenli bir araç bulmak zorundasın, fiyatlar uçmuş gitmiş, taksiyle her yere gidecek halin yok, toplu taşıma allaha emanet baba parası ile bmw'ye binmeye benzemez bu işler umarım musibetle değil görerek öğrenirsin.
  • quote:

Gitmeyen 1.6TDİ motorlu jettalara passatlara 80-90 bin lira veriyorlar

Corolla dizeller 60 bin liraya alıcı buluyor, cruise control bile yok.

Gitmeyen manüel şanzumanlı 1.5DCİ LATİTUDE lar 70 bin liraya alıcı buluyor

Aynı şekilde gitmeyen qasqhai lerde 70 bin liraya rahatlıkla alıcı buluyor

Bizim millet de para bol gerçekten

Ülke kötü diyenin alnını karışlıcam bundan sonra.

/Troll mode off

Gerçekten bu otomobil balonu ne zaman patlayacak, kesinlikle balon var ortada. Kriz gelebilir 1-2 sene içinde, fiyatlar çok şişti gerçekten.

Çok haklısın katılıyorum Çok kolay para kazanan bir kesim var bu ulkede ondan sanırım..

• Bu arabaları alanlar bu balon patladığı zaman çok büyük zarar edecekler. İşte ben de o zaman bu fırsatı iyi değerlendireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Bu arabaları alanlar bu balon patladığı zaman çok büyük zarar edecekler. İşte ben de o zaman bu fırsatı iyi değerlendireceğim...

Balon var diyorum, millet bana saldırıyor allahım ya.

Bu balon kesinlikle patlayacak hocam, 1-2 sene veriyorum buna, patlayınca balon, fake nikimle bu konuyu uplayacam o zaman anarsınız beni :)))
  • Benim katıldığım bir taraf var.
    Tamamen lüks ve gösteriş düşkünü bir tüketim toplumu olmaya gidiyoruz.

Zorlanarak ödenen kredilerle değiştirilen otomobiller.
    Sırf eşe dosta gösteriş olsun diye imkanlar zorlanarak alınan otomobiller...

Sadece otomobil değil.
    İşini gören telefonu olmasında rağmen zırt pırt değiştirilen telefonlar va vs.
  • ulan gecen arabanın faturasına baktım 24 bin lira bayi çıkışı 39 bin lira vergilerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

ulan gecen arabanın faturasına baktım 24 bin lira bayi çıkışı 39 bin lira vergilerle.
    2 seneye patlasın bir bmw de biz alalım ama satmaz kimse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 28 Şubat 2012; 21:49:28 >
  • hergün benzine dizele zam geliyor ama koyun gibi gidip o petrolü alıp kazık yiyiyorsunuz gerçekten çok zengin ülkemiz en aşağı 10 lira olması lazım anca o zaman satışlar durur çünkü artık istanbulun sahibi arabalar..
  • quote:

Kesinlikle doğru tespit, aileden gelen parasıyla 50.000 Euroluk Bmw lere binip diğer insanların kullandığı araçları küçümseyen dolu ergen var, hayat tarzını da heryerde göstermeye çalışıyor bu tipler, şu marka giyerim, burda yemek yerim, ve bir de fütürsuzca insanları rencide edebilmek amacıyla buluşmalarda kokoreç partisinden konuşan insanlara görgüsüzce sosyete mekanları öneriyorlar.

Konudaki en anlamlı mesaj +1.
  • Adama C sinifi dizel demisler, Era filan diyerek capi ortaya koymus zaten.
    Birde ilk mesajda 80-90 bine Jetta Passat aliyor millet demis. bu forumda en dolusuda dahil 80 Jetta alinsa kiyamet kopar.
    Konusmaya bile gerek yok zaten ama neyse.
    bi insan bakmak istediginde nasil carpik, curpuk bakabiliyor bariz ornegi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Sahte hesap almana gerek yok, sahtede olsa beyin belirtisi görelim değer görürsün merak etme.

• adam haklı beyler yaşa göre bişey yok
    fiyatlar uçuk gerçekten para yok yok denir hep ama çarşıya çıkın herkesin eli dolu otoparklara bakın hep sıfır araçlar bi biz züğürtüz napalım
  • Zengin bir ülkeyiz bu doğru

Otomobil tercihleride kişiden kişiye değişir kimisi uçan kaçan sever kimisi yolu hissetmesin yeterder

kimisi az yaksın ama ayni konforu sunsun der kimisi vs.vs.vs.

aksine insanlar akıllı davranıyor saçma sapan vergilere karşı tercihlerini düşük hacimli ama ayni araçlara yönlendiriyor

bunda yadırganacak bir durum yok ki.

sadece motor hacmi yüzünden ayni modelde fark olmuş 20.000 tl mtv de var

ayda yılda bir gaz basıcam diye normal kullanıcılar tercih etmez yüksek hacmi

örn: opel insignia alıcak olsam 1.4t alırım 61.000 tl ye acılır tavan 18 jant alıyorsun hemde beyaz

dizeli 80.000 tl yılda yapıcağım yol 15.000-20.000 km mtv dede fark var yine kaskoda da ee ne kaldı geriye

yine skoda süperb 1.6 tdi 72.000 tl eleg. donanım alınıyor dizeli 110.000 tl 2.0 tdi olan

türkiye gibi yolları güzelleşen ancak güvenlik sorunu olan bir ülkede normal bir kullanıcı performansı ne yapıcak ki

zaten akaryakıt fiyatları malum millet elinden geldiğince dikkatli kullanıyor yolda ben uzun yolda öyle deli gibi

giden 1.gurbetçiler 2.resmi araçları 3.spor modelleri görüyorum birde apaçileri

şimdi bu tabloda amacı rahat kaliteli güvenli donanımlı bir araç tercih edecek insan neye göre hareket eder ?

türkiye de performans beklentisi cok gerilerde diye düşünüyorum

zaten 2000cc üstü hacme sahip veya üst gelir grubuna yönelik hizmet veren marka ve modellerde tüketiçi için

öncelik farklılık gösteriyor E sınıfı bir araç alacak insan önce şekline şemaline kalitesine donanımına kişiselleştirilebilme

esnekliğine bakıyor

Zaten otomobil sınıflarının oluşumunun temel gerekçesi ihtiyaçların beklentilerin karmaşık farklı ve değişken oluşudur

her hangi bir balon vs. de yok bana göre benim acımdan geçmiştede şimdide gelecektede imkan sahibi insanlar

alış veriş yapar yapıyorda zaten var olan bir varlık bunun ucup gideceği vs.

yok sadece 2011 yılında 100.000 kişi finans söktöründen elde ettiği kazançla bir üst gelir gurubuna geçiş yaptı

yine çevre ülkelerdeki siyasi ve ekonomik sorunlar varlık sahiplerini ülkemizi güvenli liman olarak görmekte buda

bankacılık ve finans sektörünün kan ihtiyacını karşılıyor zaten eskisi gibi değil artık yani

• Otomobil balonundan ziyade dizel balonu var bence.
  • Kredi vadelerinin düşürülmesi lazım.Millet gelirinden çok fazla alım yapıyor....
  • quote:

Kesinlikle doğru tespit, aileden gelen parasıyla 50.000 Euroluk Bmw lere binip diğer insanların kullandığı araçları küçümseyen dolu ergen var, hayat tarzını da heryerde göstermeye çalışıyor bu tipler, şu marka giyerim, burda yemek yerim, ve bir de fütürsuzca insanları rencide edebilmek amacıyla buluşmalarda kokoreç partisinden konuşan insanlara görgüsüzce sosyete mekanları öneriyorlar.

forumda gördüğüm en sert yazı
    tam headshot olmuş

ekleme: ama çokta kırıcı :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 28 Şubat 2012; 22:18:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.