Şimdi Ara

Bu Ülkede Araç Satmak Gerçekten Zor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

4.20D o kadar da uğraşmamış mıydın ? Çabuk satmışsın bence.

Şu an kur baya kötü bildiğin gibi yarım milyonluk araç sonuçta dalga geçeni de olur arayıp işleteni de olur. Sabretmek lazım bir de herkese hitap eden bir araç değil sonuçta.
    Uğraşmış ve istediğim gibi yapmıştım aracı ama xDrive olmasından ötürü pek tatmin etmedi sonrasında.

Şuan piyasa gerçekten kötü durumda. O yüzden beklemek lazım haklısınız. Benim hatam ilk 575 verene aracı vermemek oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür araçlarda sahibinden satıyorsanız nispeten makul bir para teklif edene verip geçeceksiniz. O tür kişiler alıcıdır,çok uzatmazlar bir rakam teklif ederler bundan yukarı veremem der geçer. Amaçları bu tür bir aracı kullanıp,deneyimleyip çok da zarar etmeden satmaktır onlar için.

İstenilen fiyata ancak bilindik galeriler satar. Bu tür araçları eğer zarar etmeyi göze alıyor veya uzun süreli binecek ise insanlar daha çok galeriden almayı tercih eder, onlara fazla para verir ama size vermez. Genel mantık lüks araçlarda bu şekilde elbette istisnalar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Bu tür araçlarda sahibinden satıyorsanız nispeten makul bir para teklif edene verip geçeceksiniz. O tür kişiler alıcıdır,çok uzatmazlar bir rakam teklif ederler bundan yukarı veremem der geçer. Amaçları bu tür bir aracı kullanıp,deneyimleyip çok da zarar etmeden satmaktır onlar için.

İstenilen fiyata ancak bilindik galeriler satar. Bu tür araçları eğer zarar etmeyi göze alıyor veya uzun süreli binecek ise insanlar daha çok galeriden almayı tercih eder, onlara fazla para verir ama size vermez. Genel mantık lüks araçlarda bu şekilde elbette istisnalar olabilir.
    Aracı aslında zarar etmeden satabiliyorum. Hatta SS Motors’da bir M4 vardı, takasa girecektik çok istediler vazgeçtim. Orada ki eleman abi gönder ben satayım aracını dedi. Bakalım bir ay daha dursun, istediğim teklif gelmezse oraya gönderirim herhalde.

• M4 takasina girmek isteyen adama yanlis yaptiniz bmw servisine expere gidelim diyecektiniz orada iyi kotu bakarlar disarisi eksper yapamazda birde m4 un yakiti cok yakmaz mi ? hybrid degil

Bu tur arabalarin piyasasi oldugunu ilk defa duyuyorum.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yakıt konu sahibi için pek dert olmaz sanırım :) şaka bir yana günümüzde bu fiyatta arabayı şahsa direk satmaktansa galeri üzerinden satmak daha kolay gözüküyor.

• lütfen yanlış anlamayın bu araçlar hakkında hiçbir bilgim yok sadece öğrenmek amaçlı soruyorumn.

Aracınızla aynı özelliklerde ki araçlar 585,595 den başlıyor.Siz 625 demişsiniz. aradaki fark neden kaynaklanıyor ?

örnek araç:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-i8-hatasiz-boyasiz-2015-premium-techno-16.500km-591594119/detay
  • Sık arac degistiriorsunuz hocam.ben sirf su alici -saticilarla ugrasmamak icin degismiyorum aracimi.

• cahilliğimi mazur görün ama i8 neden expere girmiyor?
  • Rahatlıkla 170 yaptığim 2011 model s40 aracım için ekspertiz motor performansı %50 dedi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Adam karbon demiş kardeşim karbon...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zengin olmak nasıl bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

lütfen yanlış anlamayın bu araçlar hakkında hiçbir bilgim yok sadece öğrenmek amaçlı soruyorumn.

Aracınızla aynı özelliklerde ki araçlar 585,595 den başlıyor.Siz 625 demişsiniz. aradaki fark neden kaynaklanıyor ?

örnek araç:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-i8-hatasiz-boyasiz-2015-premium-techno-16.500km-591594119/detay
    Anlamadığım şekilde fiyatı yüksek yazınca arayan daha fazla oluyor. Ben 575’e kadar vereceğim, piyasanın ederi bu aslında. Şuan mesela 599’a çektim. 575 pazarlık yok yazdım bir ara adam arayıp utanmadan 525’e alayım dedi. Git o fiyata km yüksek kazalı araç al dedim. Bizim millet pek seviyor pazarlık etmeyi.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    'Hayat mı çok mu güzel lan' karikatürü geldi aklıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

zengin olmak nasıl bir duygu
    Ben son 4 senedir varlıklıyım. Kendim kazıdım, kazandım. O yüzden o duyguyu yaşamadım. Son 2 arabamı sadece kredisiz aldım. Kredili aldıklarımı da erkenden kapamıştım ama zorlanmadan. İşlerim iyi gitti, yeri geldi sabahladım. Uğraş ve emek tamamen. Fakat emin olun çoğunuzun yaşadığı hayatı yaşıyorum. Düzenli bir ilişkim var 4 senedir, çok öyle gezip tozmam. İşimde gücümde devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Ben son 4 senedir varlıklıyım. Kendim kazıdım, kazandım. O yüzden o duyguyu yaşamadım. Son 2 arabamı sadece kredisiz aldım. Kredili aldıklarımı da erkenden kapamıştım ama zorlanmadan. İşlerim iyi gitti, yeri geldi sabahladım. Uğraş ve emek tamamen. Fakat emin olun çoğunuzun yaşadığı hayatı yaşıyorum. Düzenli bir ilişkim var 4 senedir, çok öyle gezip tozmam. İşimde gücümde devam ediyorum.

Alıntıları Göster
    Allah bereket versin hocam,inşallah hepimizin işleri iyi gider de bizde binebiliriz hayallerimize..

• Bu Ülkede Araç Satmak Gerçekten Zor!

• Zenginlik güzel ağa böyle dertlerin oluyor ben olsam şeyimde olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Allah bereket versin hocam,inşallah hepimizin işleri iyi gider de bizde binebiliriz hayallerimize..

Alıntıları Göster
    Amin inşallah. Ülke durumu pek iyiye gitmiyor, sonumuz hayrolsun.

• hocam araçta esp var mı?

teknik verilerde göremedim, googleda geektest arattım ancak bulamadım..crash testide yok.. çok pahalı diye yapmadılar herhalde

birde ne işle meşgulsünüz acaba?

• Almak kadar zor olmasa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.