Şimdi Ara

Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben bilgisayarımı 32 bit'ten 64 bit'e geçirmek için tekrar windows 10'u kurmak zorunda kaldım. windows 10'u kurmak için gerekli olan programlar falan usb belleğime gönderildi. ve son adımda setup.exe'yi kurup windows 10'u tekrar kurmaktı. ama önüme başlıktaki hata çıktı.

Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor windows 10

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayarda Çalışmayan Uygulamalar

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası, kullanıcıların karşılaştığı yaygın bir sorundur. Bu hata genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Uygulama işletim sisteminizle uyumlu olmayabilir.
    • Uygulamanın çalışması için gerekli bileşenler bilgisayarınızda bulunmayabilir.
    • Uygulama hasarlı veya bozulmuş olabilir.
    • Bilgisayarınızda yeterli kaynak (RAM veya depolama alanı) olmayabilir.

Uygulama Uyumsuzluğu

Uygulamalar, belirli işletim sistemleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanır. Bilgisayarınızda çalışan işletim sisteminin, uygulamanın çalıştıracağı işletim sisteminin gereksinimlerini karşıladığından emin olmalısın. Örneğin, yalnızca Windows 8 için tasarlanmış bir uygulama Windows 10'da çalışmayacaktır.

Eksik Bileşenler

Bazı uygulamalar, çalışmak için .NET Framework veya Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketler gibi ek bileşenlere ihtiyaç duyar. Bu bileşenler bilgisayarınızda yüklü değilse, uygulama "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatası verebilir.

Hasarlı Uygulama

Uygulama dosyaları hasar görebilir veya bozulabilir, bu da uygulamanın düzgün çalışmamasına neden olabilir. Uygulamayı yeniden yüklemek veya kaynak dosyayı indirmek sorunu çözebilir.

Yetersiz Kaynaklar

Uygulamalar, RAM ve depolama alanı gibi bilgisayar kaynaklarına ihtiyaç duyar. Bilgisayarınızda yeterli kaynak yoksa uygulama çalışmayacaktır. Uygulamayı kapatmak veya daha az kaynak kullanan başka uygulamaları kapatmak sorunu çözebilir.

Sorunu Çözme

"Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İşletim sisteminizi ve uygulamanın gereksinimlerini kontrol et.
    • Eksik bileşenleri yükle.
    • Uygulamayı yeniden yükle.
    • Bilgisayarının kaynaklarını kontrol et ve gerekirse daha fazla RAM veya depolama alanı ekle.

Bu adımları izleyerek çoğu zaman "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" hatasını çözebilirsin. Ancak, sorunu kendi başına çözemiyorsan, profesyonel yardım isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • usb belleğe yazdırdıktan sonra sistemi usbden başlatmanız gerekiyor. bios ayarlarından sistemi usb bellekten başlatın kurulum başlar eğer usb belleği doğru ayarladıysanız. https://www.windowscentral.com/how-create-windows-10-usb-bootable-media-uefi-support

• Nathan Spencer kullanıcısına yanıt

yazdıklarınızı denedim ve önüme bios şifresi çıktı, hiç bir bilgim yok bios şifrem hakkında o nedir ?

• psggggggg P kullanıcısına yanıt

Bilgisayar kime ait. Bios'da normalde şifre olmaz. Özellikle şifre koyulması gerekiyor. Bilgisayarı kimden aldıysanız ona sormanız gerekiyor.

Kolay gelsin.

• Maxpayne53 kullanıcısına yanıt

vatan computer'dan aldım

Bilgisayarı aldıktan sonra sizden başka hiç kimse kullanmadı mı bilgisayarı. İlk sahibi siz iseniz ve sizden başka kimse kullanmadıysa biosta şifre olmaması gerekiyor. Birileri habersiz bios'unuza şifre koymuş olabilir mi sorusu akla geliyor.

Neyse netice de biosunuzda şifre var. Şifreyi bilmeden bunu kaldırmanın yolu, üstteki arkadaşında dediği gibi bios pilini çıkartmak. Bu sayede biosunuz sıfırlanacak ve şifre kalkacaktır. Daha sonra istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.

Bilgisayarınız leptop ise kasasını açıp bios pilini çıkartmak zahmetli olacaktır. O yüzden bios şifresi biliniyorsa yada bilen birisi var ise şifreyle giriş yapıp, kaldırmak daha kolay olacaktı. Masaüstü ise sisteminiz leptopa nazaran daha kolay bir şekilde içini açıp pili çıkartabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt

pc'ye format atsam bios sıfırlanır mı ?

Bios'u sadece pili çıkartarak sıfırlayabilirsiniz.

Windowsu disk üzerine kuruyorsunuz. Diskinize istediğiniz kadar format atın yada farklı bir disk takın yine bios sıfırlanmaz.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.