Şimdi Ara

Bu yaz sistem almak mantikli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlis yere actiysam kusuruma bakmayin.

İlk önce elimde laptop var o da nerdeyse öldü ölecek.Aşırı ısınmadan kapanıyor
    Sorum açık ve ne bu yaz sistem almayi dusunuyorum. İzlenimlerime gore 2015 senesi ara gecis formu gibi, 2016 ikinci ceyreğinde Amd Tarafıdan Zen ve R 4xx serisi bekleniyor,Intel tarafında Skylake , Nvidia tarafında Tesla.
    Bu ara geçiş formundan yararlanayım mı yoksa beni çok sıkıntıya sokmayacak ikinci el bir sistem alıp 2016 yazında tekrar mı güncelleyeyim

Bu yaz oynamayı planladığım ve render almayı düşündüğüm çok şey vardı fakat oynamayı veririm , alacağım renderlar 10 dk değilde 1 saat sürer.

Sonuç olarak ne yapayım

Sevgili abilerim fikrinizi alayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hohmlec -- 24 Nisan 2015; 17:31:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hohmlec kullanıcısına yanıt
    Son baharı ve skylakeyi bekle elinde idareten sistem varsa yoksa 4 ve 5 arası mükemmel fark yok 4 cü nesil ile ortalama bir sistem kur yeter (tabi dota için ortalama sistem rahat rahat yeter)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Nisan 2015; 16:44:38 >
  • Aslinda.bunu 2016 icin.yazmıştım. daha acik yazmaliymisim.elimde idareten bir sistem yok notebook um iyice cop oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence elindeki sistem götürecek gibiyse sonuna kadar diren ve 4. çeyreği gör en azından.
  • söylemeyeyim diyorum yine tartışma çıkaracaklar ama beklersek seçimden sonra doların ne olacağı belli değil. kimse kestiremiyor düşecek mi fırlayacak mı diye. 2012 2013 yılındaki gibi 1.7 leri ne zaman tekrar göreceğiz bilemiyorum. lanet olsun böyle işe.
  • hohmlec kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin bilgi olmasada bir yerde okumuştum yeni skylake de i5 (4 çekirdek) xxxx işlemcisi sızdırmışlar işte 3.5 ghz 95w gibi bir ibare var.Şimdiki i5 lerde 4 çekirdek 80-90w arası(i5 4690 mesela).14 nm %40-50 enerji tasarrufu getirecek deniyordu.Demekki performans %30-40 artmış olabilir ama bu bir tahmin tabi daha somut veriler çıktımı bu konuda bilemiyorum.Ben olsam beklerdim mesela yüksek bütçeli pc toplayacak olsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 24 Nisan 2015; 16:54:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajı güncelledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.