Az sayıda olduğumuzu biliyorum. Eda Baba'yla düetinden bilenleriniz vardır. Ben de sesinin, şarkılarının iyi olduğunu düşündüğüm için bu platformda paylaşmak istedim. Çünkü maalesef iyi sesler bilinmiyor ve dinlenmiyor. Benim elimden naçizane gelen bu. Siz de paylaşarak destek olursanız sevinirim. Böylece kitlelere ulaşır. Daha çok dinleyeni olur. Yaptığı müziği beğendiğim için paylaşıyorum. Bu kadar güzel bir sese sahip olan insanların sadece bize kalması ''bencillik'' olur. Onedio'ya da koydum yazımı. Kafa Kampüse'de. Buraya da iliştiriyorum. Kolay gelsin herkese :) Teoman!la düeti var. Sadece az sayıda bir kitlesi var. Yetenekli olup da bilinmeyen insanları görünce üzülüyorum. Demet aKALIN, Aleyna Tilki... nice isimler milyonları deviriyor. Kendi bestesini yapan, kendi sözlerini yazan insanlar daha az dinleniyor. İçinde edebiyatla ilgili güzel lakırtıları var. Ya Sezen Aksu bir dinlese bence beğenir. :) Ona da ben ulaşamam. Siz de yayın, yayalım. Amacım bu sesi yaymak. Ama tek başıma yapamam. :)