Şimdi Ara

Bu yıl üniversiteye başlayacağım. Notebook Tavsiyler(-2000tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl üniversiteye başlayacağım bilgisayar almayı düşünüyorum. Şu an Netbook almaktan yanayım çünkü sürekli taşıyacağım kullanımı kolay olması önemli. Ama derseniz Netbook çok kullanışsız vs. notebookta alabilirim.

Netbookta aradığım özellikler:

Isınma sorunu olmasın
    Hard disk hatrı sayılır büyüklükte olsun(Film,dizi vs indirmek için)

Bunların dışında öğrenciye uygun dediğiniz bütün pc önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

EDİT:

Birkaç yere daha sorduktan sonra notebookta karar kıldım
    Fiyatı 2000tlyi geçmeyecek şekilde 1500civarı olsa iyi olur.
    Hafif şık ısınma sorunu olmayan.Oyun düşkünü değilim çok bi işlemci özelliği vs. Beklemiyorum. Önerilerinizi be
    kliyorum

ekteki resimdeki elimdeki laptoptur. boyut olarak bu civarda istiyorum
     Bu yıl üniversiteye başlayacağım. Notebook Tavsiyler(-2000tl) Bu yıl üniversiteye başlayacağım. Notebook Tavsiyler(-2000tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter H. White -- 27 Temmuz 2014; 18:08:32 >

• Walter H. White kullanıcısına yanıt
    sadece film izleyip nette surf yapıcam diyosan al netbook ama oyun oynayamazsın, ilerki sınıflarda programlar kullanıcaksın ve netbookta o programları açamazsın. al notebook daha sonra bidaha pc almak zorunda kalma derim ben. ama dersen ilerde yine pc alabilcek durumum var diye netbook almanı öneririm zaten fazla pahalı bişeyde değil ilk yıl işini görür gibi gelio ama 2. sınıfta mecburen bi notebook almak zorunda kalırsın :)
  • Superfs S kullanıcısına yanıt
    Diş hekimliği okuyacağım,mühendislik falan okusaydım netbook işimi görmezdi :D Amaç çoğunlukla internette sörf için vakit doldurmak için. Önerdiğiniz netbook var mı peki ?
    hiç netbook araştırmadım açıkçası :D nette sörf yapmak için tavsiye netbooklara gerek duymaya gerek yok bence gir pcdepo.com veya vatan computere al bitane çık her bilgisayar google chrome kaldırır zaten :D
    bence al bir apple tablet işini görür senn . taşıması kolay protatif.
  • hakan181818 H kullanıcısına yanıt
    Tablet bakmayı düşünmemiştim, ipadleri bi araştırayım
    illa tablete gerek yok kardeş tablet pcler var artık hem tablet hemde pc onlarada bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okul için laptop
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter H. White

Arkadaşlar bu yıl üniversiteye başlayacağım bilgisayar almayı düşünüyorum. Şu an Netbook almaktan yanayım çünkü sürekli taşıyacağım kullanımı kolay olması önemli. Ama derseniz Netbook çok kullanışsız vs. notebookta alabilirim.

Netbookta aradığım özellikler:

Isınma sorunu olmasın
    Hard disk hatrı sayılır büyüklükte olsun(Film,dizi vs indirmek için)

Bunların dışında öğrenciye uygun dediğiniz bütün pc önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Ultrabook al...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.