Şimdi Ara

Bugün bir Teknosa personeline haddimi aşarak soru sordum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Ankamall Teknosa Extra 2 mağazasına gittim. Aradığım ürünü bulamayınca bir personele sormaya karar verdim. Öncelikle etrafta hiçbir yetkili göremedim. Sonra tüm personelin mağazanın bir noktasına toplanmış sohbet etmekte olduğunu gördüm.

Yanlarına giderek merhaba dedim, cevap gelmedi. Pardon dedim, yine cevap gelmedi. Bense ısrarla ve haddimi daha da aşarak aradığım ürünü nerede bulabileceğimi sordum. Aralarında incir çekirdeğini doldurmayacak önemli konulardan bahsediyorlardı, muhabbeti keserek bana cevap vermek zorunda kaldılar. Benim bu küstah davranışıma rağmen gayet ilgisiz ve lakayıt konuşmalarıyla soruma cevap verme erdemini göstererek bana insanlık dersi verdiler. Koyu sohbetlerini bozdum, keyiflerini kaçırdım resmen, üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derat -- 2 Ekim 2015; 16:12:39 >

• Mağaza mudurunu istiyecektin orda dötleri tutusucakti,perşembe pazarına ceviricektin mağazayı..ama sen hakkını aramamissin yapcak bisi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viral

• Vay arkadaş heryerdemi bunlar böyle.işe alırken köşelere çekilin müşterileri iplemeyin diyolar heralde.ben seslendiğim halde tınlamazlardı yanlarına gidiyodum boş boş bakıyolardı

• Hocam cevap vermediklerinde cebinde sahte 200 liralık banknotu çıkar ve adamların önünde say illaki gözleri çarpar sonra sana yöneldiklerinde herife kaca satıyorsun de o da neyi efendim dicek. Sende erkekliğini de ve bıyık altı gülüşle uzaklaş ortamdan

• Daha fazla soru sorsaydın, bi soruyla olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Hocam cevap vermediklerinde cebinde sahte 200 liralık banknotu çıkar ve adamların önünde say illaki gözleri çarpar sonra sana yöneldiklerinde herife kaca satıyorsun de o da neyi efendim dicek. Sende erkekliğini de ve bıyık altı gülüşle uzaklaş ortamdan

Hahahaha

• quote:

Hocam cevap vermediklerinde cebinde sahte 200 liralık banknotu çıkar ve adamların önünde say illaki gözleri çarpar sonra sana yöneldiklerinde herife kaca satıyorsun de o da neyi efendim dicek. Sende erkekliğini de ve bıyık altı gülüşle uzaklaş ortamdan

• derat D kullanıcısına yanıt
    Erkeklerin teknosa sakali yoksa onlar personel degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Mağaza mudurunu istiyecektin orda dötleri tutusucakti,perşembe pazarına ceviricektin mağazayı..ama sen hakkını aramamissin yapcak bisi yok..

3 ay önce teşhir ürünü olan laptop u kakalamaya çalıştıklarında mağaza müdürü Ersan beyle tanışmıştık zaten:) İnanın oradaki mağaza müdürünün de fors olarak çalışanlardan pek farkı yok. 3 ay önce olaylar orayı perşembe pazarına çevirmekten öteye gitti de ne oldu? Mağaza Müdürü özür diliyor, sonra müşteri hizmetleri telefon açarak özür diliyor, oradaki çocuk uyarı alıyor, olan alt kademedekilere oluyor. O yüzden buraya yazıyorum, kamu oyu tepkisi oluşturmak adına, sayın sevgili müşteri düşmanı teknosa yöneticilerine bu işin böyle gitmeyeceğini anlatabilmek adına ;)

• derat D kullanıcısına yanıt
    Bizim teknosanın mağaza müdürü çalışanlardan daha laçkaydı.bi kaç kez teknosayı arayıp şikayet kaydı yapmıştım.son olarak yine ters ters cevap verdi gittim yine şikayet ettim komple müdür dahil bütün elemanlar değişmiş.teknosayı aile bakkalı falan sanıyolar:-D

• Teknosarezalettir.net

• quote:

Moonwalk yapmayı unutmasın
  • ucuz is gucunden kalite beklemeyin.. kazanclarini istihdama mı yatıracaklarını sanıyorsunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.