Şimdi Ara

Bulaşık Çamaşır Buzdolabı Süpürge Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulaşık için 700 TL ---3 program yeterli.
    Çamaşır 1000 TL ---- 7103 arçelik gibi programları kısa süreli olmalı yaz ayları için. 7 KG
    Buzdolabı 2100 TL ---- No frost veya low frost. Kombi tip. Brüt 450-540LT arası
    Elektrikli süpürge 300 TL ---- Özellikle sessiz ve tasarruflu çok kullanılıyor.
    Set üstü ocak + Fırın 700 TL --- fırın 44 LT veya daha buyuk (Ankastre Değil!)
    Mutfak robotu 150 TL (Blender dahil)
    ÜTÜ

Samsung, Bosch, Siemens, Arçelik bayileri mevcut bulunduğum yerde. Servisde aynı şekilde.
    Arçelik bosh siemens servisleri bulunduğum yerde iyi diye biliyorum. Samsung pek duymadım.

Sessiz, Enerji tasarrufu A+++, Sağlamlık
    Su girişleri tek olması daha iyi gibi kendi evimiz değil.
    Birde hepsini aynı marka seçsek daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalp56 -- 28 Mart 2013; 20:57:38 >

• bulaşık için profilo 3120 veya 4220
    çamaşır profilo 1220 etr
    buzdolabı için burda forumda test edilen ürünler var, onları oku, hangisi aklına yatarsa

fırın için profilo frma 952
  • buzdolabını low frost almanız çok daha iyi olur

çamaşır makinası profilo CM1220ETR veya aeg 75270 çok daha iyi seçim olur

bulaşık makinası BM4220EG

süpürge ise ne tarz istediğinize bağlı sulu önermem en iyisi torbalıdır daha temiz oluyor Bosch BSGL32500 veya Nilfisk coupe neo uygundur

ev aletleri olrak braunu öneririm 4 seneyi geçti hala sorunsuz kulanılmakta Braun Mr 570 setini şiddetle öneririm bizde bir alt modeli bulunmakta
  • Teşekkürler..

Bulaşık- Profilo BM3120EA, BM4220EG, BM5220EG bunlar çelik tabanlı olmadığı yazıyor forumda.
    Bütçem yetse BM 6224 zorlamaya çalışcam. Filitre ve tabanları çelik mi? (1000 TL Civarı)

Çamaşır makinası electrolux ewf1286LEW veya aeg Lavamat 75270FL . AEG Kazanıyla ilgili yorumlar var. Motor yapı ve ses olarak kaliteli. Hangisini tercih etmeliyim.
    Bosch WAQ20460TR daha mı sorunsuz acaba?

Buzdolabı - BOSCH KGE58AW40N A+++ veya Krom/Inox KGE58AL30N A++ LOW FROST hoşuma gitti.
    NO-FROST olarak Arçelik 2398 CNIY A++ inceledim 2200 TL fazla geldi.

R161 Arzum Soprano Max Multi Blender Seti- 110 TL iyi gibi geldi ama sağlamlığını bilmiyorum sadece denedik. Braun MR 570 bakacağım fıyat farkı çok gibi.

Elektrikli süpürge - ?

Fırın ankastre bakmadım. Arçelik MF 44 EI inceledim çok iyi görünüyordu. Tasarımı ve özelliği ankastreler kadar şık. Set üstü ocakla toplamda 500 TL civarında.

Bir de ütü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalp56 -- 4 Nisan 2013; 20:58:17 >

• Ben arçelik çamaşır makinası kullanıyorum. Yıkaması gayet iyi ancak yeni makinanın amortisörlerinden ses geliyor. Kesinlikle tavsiye etmem. Kazanıda ufak sözde 7 kg ama 6 kg çamaşırı ancak yıkıyor. En iyi tercih AEG. Bosch'un dediğiniz modelinde fırçalı motor var. Arka arkaya yıkama yapıyorsanız çabuk bozulabilir.

Uzun lafın kısası arçelikten uzak durun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PROFİLO BENCE İDEAL...
  • AEG Lavamat Protex L75270FL - 10 yıl garantili inverter motor , XXL genis hacim tambur , 1200 devir.A+++
    ELECTROLUX EWF1476GDW - 10 yıl garantili inverter motor , 1400 devir ve buhar programlari.Bu modelin tambur hacmi AEG ye gore daha kucuk.A+++
    Ayrica bu iki modelde yeni nesil fircasiz motor kullanmaktadirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalp56

Teşekkürler..

Bulaşık- Profilo BM3120EA, BM4220EG, BM5220EG bunlar çelik tabanlı olmadığı yazıyor forumda.. Arçelik 6230 HT 600 TL düşünüyorum.(taban ve filtre ile ilgili bilgim yok?) Çevremde kullananlar memnun. (600-800 TL arası)
    Bütçem yetse BM 6224 zorlamaya çalışcam. Filitre ve tabanları çelik mi? (1000 TL Civarı)

Çamaşır makinası profilo CM1220ETR veya aeg Lavamat 75270FL . AEG Kazanıyla ilgili yorumlar var. Motor yapı ve ses olarak kaliteli. Hangisini tercih etmeliyim.
    Bosch WAQ20460TR daha mı sorunsuz acaba? Bu fiyatta arçelikte 7103 ve 7104 gördüm. (1000 TL Civarı)
    CM1000STR bulamadım eski ürün heralde bu modelde övülmüş fakat yok gibi.

Buzdolabı - BOSCH KGE58AW40N A+++ veya Krom/Inox KGE58AL30N A++ LOW FROST hoşuma gitti.

R161 Arzum Soprano Max Multi Blender Seti- 110 TL iyi gibi geldi ama sağlamlığını bilmiyorum sadece denedik. Braun MR 570 bakacağım fıyat farkı çok gibi.

Elektrikli süpürge - Torbalı sağlık için daha iyi gibi. Sessizlik,tasarruf ve emiş gücü önemli benim için. Bilgi bulamadım. Dediğiniz modeli inceleyeceğim.

Fırın ankastre bakmadım. Arçelik MF 44 EI inceledim çok iyi görünüyordu. Tasarımı ve özelliği ankastreler kadar şık. Set üstü ocakla toplamda 500 TL civarında.

Birtek ütü kaldı onuda alalım set tamamlansın. Özellik sorun değil kullanım olarak kaliteli ve memnun kalan var mı? Gömlek çok giydiğimiz için önemli

ütüyü philips ten alın pişman olmazsınız

çamaşır aeg 75270

buzdolabı Bosch KGE58AW40N

bulaşık makinasıda Profilo BM6480MG

• quote:

Teşekkürler..

Bulaşık- Profilo BM3120EA, BM4220EG, BM5220EG bunlar çelik tabanlı olmadığı yazıyor forumda.. Arçelik 6230 HT 600 TL düşünüyorum.(taban ve filtre ile ilgili bilgim yok?) Çevremde kullananlar memnun. (600-800 TL arası)

Çamaşır makinası profilo CM1220ETR veya aeg Lavamat 75270FL . AEG Kazanıyla ilgili yorumlar var. Motor yapı ve ses olarak kaliteli. Hangisini tercih etmeliyim.
    Bosch WAQ20460TR daha mı sorunsuz acaba? Bu fiyatta arçelikte 7103 ve 7104 gördüm. (1000 TL Civarı)
    CM1000STR bulamadım eski ürün heralde bu modelde övülmüş fakat yok gibi.

Elektrikli süpürge - Torbalı sağlık için daha iyi gibi. Sessizlik,tasarruf ve emiş gücü önemli benim için. Bilgi bulamadım. Dediğiniz modeli inceleyeceğim.

Birtek ütü kaldı onuda alalım set tamamlansın. Özellik sorun değil kullanım olarak kaliteli ve memnun kalan var mı? Gömlek çok giydiğimiz için önemli

hocam bu forumda kahır ekseriyet arçelik-beko-vestel-hotpoint-ariston ve indesit ürünlerden şikayet ediyo, arada bir memnun olan var, hem ayrıca fiyat performans ürünleri değil, sen hala arçelik hala arçelik diyorsun :) eğer sana yüzde 50 indirimli veya ücretsiz vermiyorlarsa parana yazık günah, şu forumun beyaz eşya bölümüne biraz zaman ayır biraz okuyuver, daha iyi yaparsın. ben önceden bilmiyordum. okumadım, acele ettim gittim samsung çamaşır makinesi aldım. aeg ile 200 lira farkı vardı, hata ettim. eğer okumazsan sen de hata edeceksin, gidip arçelik veya saçma sapan bir ürün alacaksın,

• Bulaşık- Profilo BM3120EA, BM5220EG bunlar çelik tabanlı olmadığı yazıyor forumda.. Politex taban sıkıntı çıkarır mı?(600-800 TL arası)
    Bütçem yetse BM 6224 zorlamaya çalışcam. Tabanı çelik. filtresi değil galiba. Mağazada bulabilirsem inceleyeceğim. (1000 TL Civarı)
    BM6224 ile BM6480MG arasındaki fark nedir?

Çamaşır makinası profilo CM1001ETR CM1000DTR veya aeg Lavamat 75270FL . AEG Kazanıyla ilgili yorumlar var yapıştıma kazan sıkıntı çıkarır mı? Motor yapı ve ses olarak kaliteli.
    ELECTROLUX EWF1476GDW killnOd hocam bunla ilgili bilgi bulamadım araçtırcam. Kazan yapısı aeg ile aynı mı? (1000 TL Civarı)

Buzdolabı - BOSCH KGE58AW40N A+++ kesin gibi. belki renk için Krom/Inox KGE58AL30N A++ yönelebilirim.

Multi Blender Seti- Braun MR 570 bakacağım. Hocam bunu bir servis de bugün önerdi.

Elektrikli süpürge - Torbalı sağlık için daha iyi gibi. Sessizlik,tasarruf ve emiş gücü önemli benim için. Bosch BSGL32500 veya Nilfisk coupe neo Dediğiniz modeli inceleyeceğim. Bosch logo 2200 W BSG62200 bunu inceledim. kullananlar da memnun.

Fırın ankastre bakmadım. Arçelik MF 44 EI inceledim çok iyi görünüyordu. Tasarımı ve özelliği ankastreler kadar şık. Forumda kullananar memnun. Set üstü ocakla toplamda 500 TL civarında.

ütü- Özellik sorun değil kullanım olarak kaliteli ve memnun kalan var mı? Gömlek çok giydiğimiz için önemli .
    can kırıkları.-Philipsin hangi modelini öneriyorsunuz? Philips GC4890 Azur veya Philips GC4870/02 Azur bu ürünler nasıl. fiyat fazla geldi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalp56 -- 29 Mart 2013; 20:12:50 >

• quote:

Çamaşır makinası profilo CM1220ETR veya aeg Lavamat 75270FL . AEG Kazanıyla ilgili yorumlar var yapıştıma kazan sıkıntı çıkarır mı? Motor yapı ve ses olarak kaliteli.
    ELECTROLUX EWF1476GDW killnOd hocam bunla ilgili bilgi bulamadım araçtırcam. Kazan yapısı aeg ile aynı mı? (1000 TL Civarı)

Kazan yapisi aynimi bilmiyorum bende bilgi bulamadim yani yapistirmami degilmi bilemiyorum.Ama olsa bile 7 yil garantili alacaginizi varsayarsak 7 yil biter bitmezde kazanin bozulmasi buyuk bir sanssizlik olur ki ihtimal olarakda az gibi duruyor.
  • aeg Lavamat 75270FL ve ELECTROLUX EWF1476GDW bulunduğum yerde bulamadım. EWF1476GDW modeli gelcekmiş. forumlarda ELECTROLUX ile ilgili bilgi bulamadım. 7520 çok övülüyor inverter motordan dolayı fakat ürünü bulmak zor gibi. Kazan yapısı halen çözemedim.

Aslında buzdolabını bosh low frost alıcam.
    Çamaşır-CM1000DTR ve CM1001ETR -- dengi Bosch WAQ20460TR değil mi?
    Bulaşık-B, BM 6224 --- Bosch?
    Profilonun bu modellerin aynısının bosch taki kodları nedir acaba? Fiyat farkı çok mu oluyor? Hepsini aynı yerden almak daha rahat olurdu. Bırakacak yerim yok internetten bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalp56 -- 4 Nisan 2013; 20:52:43 >
  • quote:

Çamaşır-CM1000DTR ve CM1001ETR -- dengi Bosch WAQ20460TR değil mi?

Bosch olarak su modelede bakabilirsiniz ; Bosch Avantixx7 VarioPerfect WAQ24460TR

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/çamaşır-makineleri/WAQ24460TR.html
  • Biraz HORT olacak ama :) hiç bir yerde kullanıcı yorumu bulamadım,
    Bosch logo 2200 W BSG62200 almak istiyorum, Bosch BSGL32500 e göre fiyatı uygun olduğu için 62200 düşünüyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.