post sayisi rating yaptikca, bu forum da uyesine killik yapiyoo.. flashhh... bu sebeble post sayisi yuksek olan uyelerimiz pek ortada gorunmuyor cunku kil olmaktan mesaj atamiyoo.. [krl][krl] ben de kil oldum amaa en sonunda buldum olayii [evlol] written by sahraaaaaaaaaa [ngt]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />tamer şunun gibi; "olm sana bi killik yaparım killerini koyarsın" [evlol] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> olmuyo!
hööööööö?? hocam, menapoz'a mi girdin yoksa habirem satasiyon [bgdnc2][krl] a(killara) ister istemez, tarkan'in sarkisi geliyor: kil oldum abii [evlol][krl]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sahraaa2002</i> <br />hööööööö?? hocam, menapoz'a mi girdin yoksa habirem satasiyon [bgdnc2][krl] a(killara) ister istemez, tarkan'in sarkisi geliyor: kil oldum abii [evlol][krl] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> MUHAHA hocam havandasın yine [evlol]
ikinci nikim Dutch Finnish ve Greek küfürler edebilmekte olup kullanıma açtırılması caiz değildir.. ikinci nick: DARAHCA