Şimdi Ara

BUNALIMDA OLANLAR GİRSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana sertap erenerden aldırma deli gönlümü hediye ediyorum oh be kız arkadaşım yok derdim yok
  • 9 günde kankam olan, 7/24 yanında olmayı istediğim, hakikaten çok değer verdiğim insan, daha balıkesirden geleli 1 ay olmasına rağmen, istanbula taşınabilir. Hayatımda hiç bir zaman giden / gidicek olan için ağlamamıştım. Şu an ağlamaktan yazdığımı zor okuyorum. Allah kahretsin ya
  • vayy be @cilikka 'yı böyle topicler açarken görmek nasip oldu.

önceden stilo topicleri, alfa, BMW para çok heralde Allah C.C daha çok versin. (şahsen tanımıyorum sizi, darılmazsınız inşallah)

üzülüyorsun işte kızdan ayrıldığına, acı bazen zevk verir.hemde çok...

ama telafisi olması gerekir, mutlaka olması gerekir, sadece gurur denen mesele var galiba...

bu arada doğum günününüz kutlu olsun, nice yıllara...

• kızlarla çıkmıyorum ben bu yüzden şuana kadar hiçbi kızla çıkmadım yaş 23... genelde sağdan soldan netten kız buluyorum telle konuşuyorum.. msjlaşıyorum. . geyik yapıyorum... çıkıyomuş gibi ilgileniyorum o moda giriyorum bazen .. keyifli oluyo... gerekirse buluşuyorum istediklerimle... ayrılık gibi bişi de olmuyo ve üzülmüyorum haliyle....

şuanda netten tanışıp telle konuştuğum msjlaştığım 2-3 tane kız var ..bi de tanıdıklarım arakdaşlarım var... sonuç olarak herşey böle daha iyi.. hiçkimseye bağlanmıyosunuz kolay kolay sevmiyosunuz .. üzülmüyosunuz... hergün güzel geçiyo eğer bu bulduğunuz kızlar da olması gerektiği gibiyse... şuan tek derdim gelecek kaygısı... ne olucam ne yapıcam merak ediyorum..

*benim saçlarım dökülmeye başladı hukukta okuyorum dersler çok bunaltıyo beni...okul da uzadı... ve ayrıca gereksiz şeyleri dert ediyorum buyüzden ben bunaılma falan girmiyorum kolay kolay ufak şeyleri dert etmiyorumi.. geç de olsa anladım... bunalıma girmek yada girmemek biraz da insnaın kendi elinde.... bunalıma girdikçe insanın karakteri zayıflar... bunu engellemek sizin elinizde...

bunalıma girip bünyenizi buna alıştırmayın arkadaşlar... yoksa alşkanık yapar söliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 21 Ekim 2007; 1:21:40 >

• Koymuşum sütümü efkarlandım içiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.