Şimdi Ara

Bunu sadece 1 günde kazandım mutlaka bakmalısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tıklama başına ödeme yapan harika bir site buldum.Bende daha önce bu tür sitelere çok kayıt oldum fakat hiçbirinden bişey elde edemedim ama size bu siteyi mutlaka denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
    Diğer sitelerden çok farklı tıklama başına ödedikleri ücret ve link sayısı çok fazla ben bir günde sadece iki kişiyi referans göstererek ve linklere tıklayarak 45 $ kazandım.Sizin referansınızla kayıt olan kişi reklamlara tıkladıkça sizde en az %50 oranında komisyon alıyorsunuz.
    Kayıt olmak için buraya tıklayın.

işte ilk günkü kazancımı gösteren resim.

Size tıklanabilir link sayısının çok fazla olduğunu söylemiştim işte onu gösteren bir resimde burda.

Bir reklama tıkladığınızda ne kadar süre o sayfada kalmanız gerektiğini gösteren ve ne kadar ücret alacağınızı gösteren bir resim.

Bir reklama tıkladığınızda o sayfada ne kadar kalmanız gerekiyorsa o zamanı geriye doğru sayfanın üst tarafında sayıyor.

Sayma bittiğinde size bir rakama tıklamanızı söyler ve o yazının altında 4 adet rakam verir siz söylediği rakama tıklamalısınız.

• az sonra sınırsız ban yeme olasılığıyla karşı karşıyasın ufak bir ayrıntı sana
  • arkadaşım kanmayın butür yabancı sitelere ben daha görmedim bu sitelerden gerçek para alanı he bu kadar kolay bırakın kolay yoldan para kazanmayı ne varsa alın terinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.