Şimdi Ara

Burak YILMAZ Galatasaray'da (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

quote:

Orijinalden alıntı: A35A

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Burak=Balon

katiliyorum

gelirse pek yararli olmaz diye dusunuyorum.

Son 2 sene bi patladi ama hic sevmem kendisini.

O kadar mutluyum ki yanliz yanildigima.

TS de iken bu golleri nasil atiyor anlamiyorum diyodum. Adam cidden feci gelistirdi kendisini.

Helal olsun. Yola devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

bu adamın önüne kartondan adam koysan çalım atıp gol atamaz bunlamı şampiyonlar liginde başarılı olucaz

adam cl de gol kralı karton taraftar seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

10 milyona kadar ederi var. Burak Elmanderle beraber korkunç bir ikili olurlar. Bence alınmalı. Yerli forvete ihtiyacımız var. Yerli forveti en düşük 5 milyondan aşağı alamıyorsun zaten bu ülkede. Burak 10 eder bence.

Nick-mesaj uyumu. Burak tam bir balon ne top hakimiyeti var ne defansa yardımı var nede uzaktan etkili vuruşları. Kontra atak golcüsü. Galatasarayda 10 kişi sadece Burak'a çalışmaz böyle olunca da bir sezonda attığı gol 5i geçmez. Kontra ataktan golleri Sabri de atıyor yeter ki top ceza sahası içinde önüne düşsün

sorun mu vardi bilader

• quote:

Orijinalden alıntı: mert sel

gelsin yedekte bekler fena olmaz yani

yedek olur demiş

• quote:

quote:

10 milyona kadar ederi var. Burak Elmanderle beraber korkunç bir ikili olurlar. Bence alınmalı. Yerli forvete ihtiyacımız var. Yerli forveti en düşük 5 milyondan aşağı alamıyorsun zaten bu ülkede. Burak 10 eder bence.

Nick-mesaj uyumu. Burak tam bir balon ne top hakimiyeti var ne defansa yardımı var nede uzaktan etkili vuruşları. Kontra atak golcüsü. Galatasarayda 10 kişi sadece Burak'a çalışmaz böyle olunca da bir sezonda attığı gol 5i geçmez. Kontra ataktan golleri Sabri de atıyor yeter ki top ceza sahası içinde önüne düşsün

ne bunlar bogle 5 gol atamaz demiş
    8 gol sade şl

• Konu bomba
  • quote:

quote:

quote:

sorun mu vardi bilader

Ters totem

• quote:

Orijinalden alıntı: tege

Burak gelmesin abi attıgının 10 katı kaçırıyor cok pata küte oynuyor bence teknik bi adam değil barosu satıp üzerine ilave iyi bir golcü alinabilinir

bi aciklama bekliyoruz

• vay be. şimdi biz burak kötü dediğimiz zaman çekemeyen Fenerli oluyoruz. Benim Burak hakkındaki fikirlerim hiç değişmedi. Galatasaray'a geldi diye kötülüyor da değilim. Sadece benim gözümde iyi bir oyuncu değil. Ama bana göre iyi oyuncu olmamasına rağmen 8 gol atıyorsa saygı duyulacak derecede çalışıyor derim. Ama bunu normalde dediğimizde hazımsız oluyoruz. Konu ibretlik. Sırf Galatasaray'a geldi diye savunmak ne derece doğru. Bu adam 8 ay içinde uçma yeteneği edinmedi ya. Geçen sene de bu kadar gol atıyordu. Bu sözüm biz burak iyi değil dediğimizde kıskanıyorsunuz diyenlere
  • Burağın 2 özelliği var onlarıda çok iyi kullandığı için bu denli başarılı..

1.Defans arkası koşuları çok başarılı , yani koşu anlamında çapraz şurası burası iyi adam..(Çabuk)
    2.Son vuruşları çok iyi.

Yoksa top tutuş kontrol :) Paslaşma cidden çok kötü ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

vay be. şimdi biz burak kötü dediğimiz zaman çekemeyen Fenerli oluyoruz. Benim Burak hakkındaki fikirlerim hiç değişmedi. Galatasaray'a geldi diye kötülüyor da değilim. Sadece benim gözümde iyi bir oyuncu değil. Ama bana göre iyi oyuncu olmamasına rağmen 8 gol atıyorsa saygı duyulacak derecede çalışıyor derim. Ama bunu normalde dediğimizde hazımsız oluyoruz. Konu ibretlik. Sırf Galatasaray'a geldi diye savunmak ne derece doğru. Bu adam 8 ay içinde uçma yeteneği edinmedi ya. Geçen sene de bu kadar gol atıyordu. Bu sözüm biz burak iyi değil dediğimizde kıskanıyorsunuz diyenlere

Bu tarz yorum yapan kişinin hangi takım taraftarı olduğu önemli değil ki. Burak iyi değil deniliyorsa bunun mantıklı bir şeyle desteklenmesi gerekir bence.Çok kaçırıyor dersin yok , gol atamıyor dersin yok , adam geçemiyor dersin yok , mücadele etmiyor dersin o da yok . Burak'ı bir veya birden fazla sebepten dolayı sevmeyebilirsin bu nedenle de eleştirebilirsin tabi ( genel olarak söylüyorum ) ama futbolunun dünyanın en iyi takımlarıyla başa çıkabilecek seviyede olduğunu defalarca kanıtladı .

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Burağın 2 özelliği var onlarıda çok iyi kullandığı için bu denli başarılı..

1.Defans arkası koşuları çok başarılı , yani koşu anlamında çapraz şurası burası iyi adam..(Çabuk)
    2.Son vuruşları çok iyi.

Yoksa top tutuş kontrol :) Paslaşma cidden çok kötü ..

Burak'a zaten yetenekli diyen yok. Ben çok seviyorum kendisini ben bile demem.

Ama adamda müthiş bir hırs müthiş bir azim var, oyun içi takipçiliği çok iyi dikkat edin oyundan 1 saniye bile kopmuyor sürekli gol arıyor. En kötü oynadığı maçlarda bile eleştirmem ben Burak'ı her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, kapasitesini sonuna kadar zorluyor. Bu yüzden seviyorum ben, yoksa gol attığı veya çok yetenekli olduğu için değil. Bence bir çok Galatasaray taraftarı da benim gibi düşünüyordur.

• quote:

quote:

Burak gelmesin abi attıgının 10 katı kaçırıyor cok pata küte oynuyor bence teknik bi adam değil barosu satıp üzerine ilave iyi bir golcü alinabilinir

bi aciklama bekliyoruz

akşam akşam beni güldürdün aman ben haksız çıkayımda yeterki burak iyi oynasın ama bakın halen çok kaçırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

vay be. şimdi biz burak kötü dediğimiz zaman çekemeyen Fenerli oluyoruz. Benim Burak hakkındaki fikirlerim hiç değişmedi. Galatasaray'a geldi diye kötülüyor da değilim. Sadece benim gözümde iyi bir oyuncu değil. Ama bana göre iyi oyuncu olmamasına rağmen 8 gol atıyorsa saygı duyulacak derecede çalışıyor derim. Ama bunu normalde dediğimizde hazımsız oluyoruz. Konu ibretlik. Sırf Galatasaray'a geldi diye savunmak ne derece doğru. Bu adam 8 ay içinde uçma yeteneği edinmedi ya. Geçen sene de bu kadar gol atıyordu. Bu sözüm biz burak iyi değil dediğimizde kıskanıyorsunuz diyenlere

Bu tarz yorum yapan kişinin hangi takım taraftarı olduğu önemli değil ki. Burak iyi değil deniliyorsa bunun mantıklı bir şeyle desteklenmesi gerekir bence.Çok kaçırıyor dersin yok , gol atamıyor dersin yok , adam geçemiyor dersin yok , mücadele etmiyor dersin o da yok . Burak'ı bir veya birden fazla sebepten dolayı sevmeyebilirsin bu nedenle de eleştirebilirsin tabi ( genel olarak söylüyorum ) ama futbolunun dünyanın en iyi takımlarıyla başa çıkabilecek seviyede olduğunu defalarca kanıtladı .

Burak bence adam geçemiyor. Çok kaçırıyor diyenlere ben de katılmıyorum forvetler çok kaçırabilir. Yeter ki kaçırdığından çok atsın. Ek olarak bu sene takdir ettiğim yönü kafa topları. Ama savunmasını geride kuran takımlara karşı Burak gol atamıyor. Dünya çapında takımlara karşı başa çıkabilecek seviyede diyorsun da hiç dünya çapında ekiplere karşı oynamadı burak. Manu yedeklerle gelmişti. Ha ama Bayern'e Real'e gerek yok Juventus gelsin o savunmaya gol atamaz

• milleti morartacam sevdasındaki bebeler yine konu hortlatmaya başlamış
  • quote:

quote:

quote:

bi aciklama bekliyoruz

akşam akşam beni güldürdün aman ben haksız çıkayımda yeterki burak iyi oynasın ama bakın halen çok kaçırıyor

Valla en gerçekçi açıklamayı sen yapmışsın arkadaş.Harbiden hala çok kaçırıyor, şunları bi değerlendirse Gençler maçında skor farklı olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

ilk mesajı gördüm yeminlen güldüm yahu geçen sene de vardı böyle duyumcular, bazısının babası kongrede üyeydi falan yıldızlar takımını getirmişlerdi bu gizli kaynaklar drogba gelmişti eli kulağındaydı falan 5 milyona gelecekse gelsin

Inanmadigi iki oyuncu da galatasarayda

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Burak=Balon

• ilk sayfadaki yorumları tek tek kaydedin daha sonra bu kullanıcıların tek tek profillerine bakın şimdi hepsi Burak'a atıp tutanlara cevap vermek için kıvranıyorlardır. Burak'ı sevmiyorum diyenler şimdi adama aşık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

bu adamın önüne kartondan adam koysan çalım atıp gol atamaz bunlamı şampiyonlar liginde başarılı olucaz

adam cl de gol kralı karton taraftar seni

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.