Şimdi Ara

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
19
Favori
404.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdur da yaptım acemiliğimi orada yaşadıklarımı bi bloğa yazdım okumak isteyenler buyursun

burdurveantalyaaskerligim.blogspot.com.tr
  • 96/1 B gidecekler yazsın..Whatsap grubu kuralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziran ayında buraya gidecekseniz ayvayı yemişsiniz demektir.
  • 96/2
  • 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ, acemi 28 günmüş burda, Samsundan giden varsa haberleşelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 15 Nisan 2016; 16:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

96/2

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ mi hocam seninde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

96/2

Aynen Tyler Durden
  • quote:

quote:

quote:

96/2

Aynen Tyler Durden

nerden gidiyon,whatsap grubu kurdum istersen gel, tanışalım teknik kafamısın, askerde beraber takılırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 15 Nisan 2016; 22:30:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

96/2

Aynen Tyler Durden

nerden gidiyon,whatsap grubu kurdum istersen gel, tanışalım teknik kafamısın, askerde beraber takılırız...

İzmir'den gidiyorum şu an tel serviste benim ama numara bırak tanışırız - teknik kafamısın ne demek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

96/2

Aynen Tyler Durden

İzmir'den gidiyorum şu an tel serviste benim ama numara bırak tanışırız - teknik kafamısın ne demek

deleted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 19 Nisan 2016; 12:47:49 >

• burdur da yaptım acemiliğimi orada yaşadıklarımı bi bloğa yazdım okumak isteyenler buyursun

burdurveantalyaaskerligim.blogspot.com.tr
  • acemilik bitti,eğitim basit tutulmuş,komutanlar çok iyi,8.bölükteydim ben, komutanlar iyi oldukça askerler azıtıyor,sağını solunu bilmeyen adammı istersin,geri zekalı mı istersen bizim bölük seçmece gibi olmuş resmen,burdada belirtikleri gibi,sabahları çok soğuk gündüzleri çok aşırı sıcaktı,buraya gidenler güneş kremi götürsünler kesin,eğitimler basit dedim ama,bizim bölükte en basit eğitimi yapamayanlar bile vardı ve bunların ceremesini sizde çekiyorsunuz,toplu olarak yargılıyolar,yemekler özel şifrket yapıyor ama tek kelime leş yemekler fast food larda kötü, merkez kantinde bayağı büyük ürün çeşidi çok ama herşey yerli marka çikolatadan bisküviye kadar hiçbirşey yenmiyor buraya düşerseniz aç kalmaya alışırsınız,her yere uygun adım gidiliyor ve çok toz duman oluyor, son hafta pompa bozulmuş bizim yukarı bölüklere su veremediler wc lere girilmiyordu,o toz toprak ve mikropdan nasibimizi aldık, 15 gündür hastayım öksürmekten ciğerlerim azıma geliyor halen geçmedi,giderken yanınızda ilaç bulundurun,girişte arama filan yapmadılar bize,akıllı telefon sokan çok oldu,girişte soruyolar sadece tek tek arama yapmıyolar yok diyip geçiyorsunuz askercell filan alamyın sakın pişman olursunuz,bana burayı çok iyi anlattılar ama ben nefret ettim...

usta birşiği:mrkz. k. boğ. batısı as. is. 1.öz. krm. tb. 1. yakın krm. bl. istanbul/hasdal, burayı araştırıyorum şimdi nasıl biryer diye bilen varsa yazarsa güzel olur,iyi forumlar...

• BEYLER BENİMDE ORAYA ÇIKTI EYLÜLDE BURDURDAYIM.

2. grup

8 eylül

3. piyade tugayı 58.piyade alayı burdur

Gelicek arkadaslar seyithan tolga özbalcı eklesin faceden konusalım görüşelim
  • kardeşim benim burası çıktı vrmı gelen :)
  • izmirden gidicem 3 kasım teslim olucam uzun dönem çifte uyrukluyum bulgaristan vatandaşlığımda var genel olarak nerelere asker gönderiyor usta birliğinde
  • cengizizmirtr C kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bi alıntı var buyurun 'Öncelikle acemi birliği Burdur’da 28 gün sürüyor, 28 gün boyunca sıkıştırılmış eğitim alıyorsunuz ve yemin töreninden 1 hafta önce gideceğiniz yerler belli oluyor. Burdur Ulaştırma Er çıkarıyor. Bu da şöförsünüz demektir. En çok nereye dağıtım oluyor derseniz Türkiyenin heryerine asker gönderiyorlar.. Kıbrıs ağırlıklı oluyor ancak Türkiye’nin en batısından en doğusuna kadar asker gönderildi. Yemin töreninden hemen sonra dağıtım izniniz başlıyor, yol vs herşey içerisinde çıktığınız gün dahil 7 gün izniniz oluyor. 7. gün yeni birliğinize teslim olacaksınız. '
  • Evet oyleymis egitim konusunda cok agir deil diyolar ama gorucez tabi gidince cifte vatandaslarin cogunun askerlik yaptigi yermis agirlikla istanbul ankara izmir canakkele edirne taraf manisa kibris ve tabi doguda oluyomus oyle duyumlar aldim gidince gorucez insallah

• 2011 Kasım ayında burdur'da yapmıştım acemiliği.Ellerim soğuktan soyulmuştu.Emir almadan bere eldiven takmak yasaktı öyleki revire gittim 1 hafta eldiven istirahati aldım.Acemi birliğinde yüzbaşı tuğgeneral gibi :) 1 aydı ama kumda sırt üstü süründüğümüzü bilirim.Yanlışınyapan 1 kişi olur ama hatasını bölük çeker.Ordan 3.Ordu Komutanlığı karargah bölüğüne gitmiştim usta birliğine. 91/4

• İnsallah allah hepimizin yardimcisi olur

• 96/4 olarak gidiyoruz hayırlısıyla. 02.11.2016 teslim tarihim var ulaşmak isteyen pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.