iste bu donanımda oyun oynarken(oblivion,pes5)bir anda oyundan masaustune atıyor.Bazende sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı uyarısı veriyor ve oyundan atıyor.Bu bazen 1 saatte bazen 10 dk da oluyor.Bütün driver ve donanım baglantıları dogru sekilde yapılmıs olmasına ragmen hatanın kaynagını ben bulamadım.Lutfen yardımcı olabilecek arkadaslar varsa msj atsınlar...
Walla önce ekran kartından şüphelen. TEk tek denemekten başka çaren yok. Ciddi hata genelde donanım sorunudur.
walla benim suan en cok suphelendigim nokta.evde voltajlar gidip gelior.Mesela lambaların yanıs gucunde dusme fln oluyor ondan olabilrmi acaba cunku bilgisayar arada sırada direk reset atıyor kendine.Birde kullandıım priz topraklı deil ondanda olabilir diorum ben..
daha haftası dolmadı aynı sorunu yaşayan biri vardı arasan bi bulursun aslında o ne yapmış bi bak bakalım
voltaj ayarlayan bi ups al bence daha geçen arkadasın bil bu yuzden yandı 50 ytl vermiyim deme sonra komple sisteme mal olabilir...
Voltaj düşmesi önemli bir sorundur ben bu yüzden çok kere servislere gittim ..
Dikkat etmelisin önlemini al derim
işletim sistemi min problemli sp2 yükle bir de biosun sp2 ye uyumlu olsun. Düzeleceğinden eminim.
ELEKTRİKLER GİDİP GELİYORSA HEMEN BİR REGÜLETÖR VE UPS AL YOKSA SİSTEMİNE ANSIZIN VEDA EDEBİLİRSİN BELKİDE ETMİŞİNDİR...
eğer imkanın var ise başka bir ram ile sistemini bi test et bakalım neler olacak eğer yine aynı sorun yani sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyor ise vga ve cpu ya yönlen derim
saygılarımlaa
1.ihtimal voltaj sorunu çünkü yaşadım aynı sorunu :)
diğer ihtimaller ancak deneme yanılma yöntemi ile sorgulanabilir
hocam 1. si ram dır banada oluyorduu hilevel vardı 1 gb lık soktum 2x256 hynıx taktım sorun kalktı ortadan ustune 2x 256 twınmos kodum bıde canavarrr gibi oldu :)
vga cpu ısılarını kontrol et
RAM RAM RAM
bende de oluyor eskiden saatlerce oynadığım oyunda bu günlerde en geç yarım saat içinde beni atıyor. herhangi bir hata vermiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme