Şimdi Ara

C1 ve üstü ingilizce öğrenmenin aşırı zor olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknik makaleleri okuyup anlayabiliyorum zaten hocam. Sıkıntı romanlarda, çocuk kitaplarından bahsetmiyorum. LOTR ve 1984’ü okumayı denedim de doğru düzgün bir şey anlamadım.

• şimdi cevabımı okuyunca sanki bir datasheet'ten bahsediyormuşum gibi olmuş, evet. makalelerden kasıt business level ingilizce ile okunabilen metinler değil de 150-160 sayfalık, günlük hayattan örnekler verilen artikeller aslında. bir romana göre daha zorlayıcı olacaktır.

ama demek istediğini anladım. 1984 güzel örnek oldu. ilk onu okumaya çalıştığım zamanları ve zorlandığımı hatırlıyorum. çok eski olmasa da, bugünün dünyası için eski ingilizceye sahip bir kitap. önce bunu da katmak gerek hesaba. önce heidi okumak lazım. sonra great gatsby okumak lazım. sonra 1984 okumak lazım. kitap isimlerini çok önemseme. yöntem olarak bunu diyorum.

ben yine söylüyorum. bir metni okuyup anlayabilmek için, en iyi yöntem okumaya devam etmek. daha iyi gitar çalabilmek için en iyi yöntem, her gün "doğru teknikle" çalmaya devam etmek.

anlamayı istediğiniz alanda okumaya devam etmeniz benim naçizane önerim olacak. bu speaking'inize doğrudan katkıda bulunmasa da, bir tarafınızı geliştirmiş, diğer tarafın da alt yapısını hazırlamış olacaktır. kitapları zevk almak için değil de, öğrenmek için okuduğunuzu da unutmamak gerek. belki birkaç kitap boyunca çalışarak okumak sizi sıkacak ama geliştirecektir. internette ingilizce çalışmak amaçlı kitap nasıl okunur, açıklamalar var. ya da etrafınızda bir akademisyene vs sorabilirsiniz. speaking için de bir numaralı egzersiz bu olmasa da, kitapları zaman zaman sesli okuyup, sesinizi kaydedip ardından düzeltmelerinizi yapmanızı önerebilirim.

• Evde ingilizce de konuşuluyordu, kucukken her seyi ingilizce filan izledim bi de dil bilimi+teoloji meraki ile ingilizce ile double check yapayim ayagina ortaokulda da baya ilerledi

Ted Ankara'da ac ad diye subeler var, hicbir sey ogrenmeyenlerin de cikmasi normal yani. Ben ozyeginde 2 yılda hazırlık gecemeyenleri tanıyorum büyük kzellerde omur boyu okuyup (valo atmak daha cazip geliyo cocuga anliyorum onu da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 25 Haziran 2024; 13:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenin suçu
    Hazırlık atlayan arkadaşlarim liseyi Amerika'da bitirenler, kolej mezunları vs

• Oktay Sinanoğlu’na dönüştüm ingilizce yüzünden. Herhangi bi dersten daha zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ilk yazdigin cumle tamamen baska anlama geliyor.

Talking about something easily doesn’t mean that the topic itself is easy but the way you are talking about it is easy. Imagine like an extremely deep topic to talk about like losing someone in your family etc. if you can talk without stress about it, there you can use “talking about it easily”

• C1den sonra ogrenilecek bir sey yok ki, sadece pratik yaparak pasif ogreneceksin. Ancak zamanla C2 seviyesine gelebilirsin, ben yanlis hatirlamiyorsam 2021in sonunda falan C1e geldim, son 1 yildir ancak C2yim (arada da buyuk bir fark yok bu arada sadece ego tatmini) bu surede ogrenmek icin bir sey yapmadim, sadece cevrem asiri ingilizcelesti

• AmkaraTipli kullanıcısına yanıt

c2 akademisyen seviyesi senin c2 olman imkansız

• Ielts says otherwise but I guess you know more than em

tamam kanka sensin

• 3 donemde bitirmistin hazirligi sanirim. Sikinti etme, bir 3 donem daha calisirsan gelirsin seviyeme

Eminim ingilizcem senden daha iyidir. Speaking dışında, o iyi olabilir.

• Ucu ucuna 7 almadin mi sen ieltsten?
    Al hadi speakingi de karaladim, hangisinde benden daha yuksek almissin soyle bakalim HAHAHAHHAHHA

C1 ve üstü ingilizce öğrenmenin aşırı zor olması

Fake olabilir.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tokadı yersin liseli

• Ingilizcede tokatladim ezik, gercek hayatta affetmem 195 90 kilo adamim

185 80 + 5 yıllık boks tecrübesi.

Karşımda 3 saniye dayanamazsın.

• 185 olup bu kadar kiskanc olan tek tanidigim kisisin.

2-3 tane kanal onereyim mi, 2-3 donem sonra belki fake diye aglamayi birakip sen de bu seviyelere gelebilirsin.

Ya olm polemiğe girme benle toz ol.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.