Şimdi Ara

C4-307-ASTRA 0km sizce hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C4 YA DA ASTRA ARASINDA SEÇİM YAPARSIN AMA BEN DIŞ GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN ASTRA ALIRIM CITROEN C4 İÇİ UÇAK KOKPİTİ GİBİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR KEŞKE BU İKİ ÖZELLİKTE 1 ARABADA OLSA ARABA YOK SATAR WALLA
  • fransiz ama işcilerimiz türk işcisi boyle düsünceyle gidersem fransiz parcasi kullanna hic bir araci almamiz lazim yaris in bile içinde fransiz parçasi var oyuzden c4 te olur astrada
  • marka takıntın yoksa,
    bu segmentte araba dusunuyorsan,
    aldıgım araba performanslı olsun dıyorsan,
    yol tutuşu iyi olsun diyorsan,
    yakıtı da uygun olsun diyorsan,
    bence yeni kia cerato al.
    115 bg 26,0 tork
    hemde fransız degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alanism

marka takıntın yoksa,
    bu segmentte araba dusunuyorsan,
    aldıgım araba performanslı olsun dıyorsan,
    yol tutuşu iyi olsun diyorsan,
    yakıtı da uygun olsun diyorsan,
    bence yeni kia cerato al.
    115 bg 26,0 tork
    hemde fransız degil.

kia cerato kompakt sınıfta olmasına rağmen anca 3 yıldız aldı.

bu sınıf için kötü bir derece.
  • Alman arabasından şaşma. Yani alacaksan ASTRA al. Gidipte Fransız mallarıyla uğraşma. Hepsi kağıt gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Alman arabasından şaşma. Yani alacaksan ASTRA al. Gidipte Fransız mallarıyla uğraşma. Hepsi kağıt gibi.

5 yıldızlı kağıt iyi sallama
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Alman arabasından şaşma. Yani alacaksan ASTRA al. Gidipte Fransız mallarıyla uğraşma. Hepsi kağıt gibi.

Alındın herhalde kagıt deyince
  • Fransız malı alma

Bir ikinci olarak ta sana önerim, 1.4 ten uzak dur.

Pişman olursun arkadaşım...

Bence 2. el çok temiz bi 2006 filan bul 5 milyar oynar kafadan tertemiz araçlar var, 10-20bin arası 2005 model araç ta alabilirsin...

Bu araçlar kendini 10bin de buluyor, araba tam oturuyor 10binde...

Yani o kadar para vermeye gerek yok.

Model olarak dersen benim gönlümde yatan Astra ama tabii sen de bakabilirsin piyasaya 2005 Megane da olaabilir.

Sıfır Fransız arabası alıpğ Fransızlara para kazandırma da ne yaparsan yap
    İlla Fransız alacaksan 2. el bak bari parası verilmiş Türkiyenin malı olmuş bir araç al... Fransız köpeğine para verme...

• yazdıgın her kelimeye katılıyorum antiochos hatta + 1907.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 13 Aralık 2006; 17:34:46 >
  • opel astra
  • kesinlikle ASTRA muhtesem araba goruntu olsun performans olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Alındın herhalde kagıt deyince

niye alınayım işkembecide çalışmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet1988_

golfun en düşük donanımlı midlıne 1.4 tsı 140 hp seceneği 43 ytl biraz daha sık kendini ,iyisini almaya calış

bu paraya dizel ghia focus alınır ya hemde dizel yuh yani 43.000 ytl zaten bu vw şımarmış bi marka dizel jetta bile 59.000 ytl ya focus ve megandan ne fazlası var sanki hadi bi motor güçlü donanım olarak ne var...

vw jetta 2.0 tdı 59.000 ytl
    ford focus 1.6 tdcı 48.000 yl

hatta isterseniz

Focus Konfor Paketi 3.976,84 YTL
    Deri döşeme + 6 yöne ayarlı elektrikli sürücü koltuğu + ısıtmalı ön koltuklar

Focus Tekno Paketi 1.892,32 YTL
    Sürüşe duyarlı ön farlar, Bluetooth ve sesli kontrol sistemi + güneş ışınlarını yansıtan ön cam + ısıtmalı silecek suyu+ön cam resiztansı

Focus Güvenlik Paketi 2.215,43 YTL
    ESP+TCS+EBA+Yan hava perdeleri

Elektrikli açılır tavan 1.492,98 YTL

ghia donanıma ek olarak bu özellikleri aldınızda peşin 54.000 kampanyalı 56.000 oluyor kiiii...
    bu özellikler bu sınıfta hiç bir modellerde yokkk...

senin alıcan dizel focus 140 ps olmıcak ve ayrıca twincharger da olmicak bu arabayı performans olarak ancak 2.0 tdi bi araçla karşılaştırabilirsn.ayrıca vw ile fordu da bir tutamazsn.1.6 dizel focus la ,2.0 tdi motoru da nasıl karşılaştırabiliosn onu da anlamış deilim.bence git ikisinide kullan sora git bankadan eminim daha sora gidip bankadan 10 bin ytl para çekip 2.0tdi bi jetta alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti_ -- 16 Aralık 2006; 14:06:23 >

• te cevap astra ASTRA
  • astra, c4, 307......
    baska secenek yokmuydu......
    bi daha dusun istersen veya forumlari biraz daha dikkatli oku.....
  • benim 2.0 tdı motora bir lafım yok benim lafım jetta 2.0 tdı 60.000 ytl lik bir araç değil vectra mondeo ve 407 dizelleri bile bu fiyattan gidiyor..jetta 2.0tdı ben 60.000 ytl gibi ucuk bir rakam veremem..
    focus 1.6 tdcı belki bana 140 hp güç vermeyecek ama 260nm bir tork değeri verecek..
    ben araçlarda beygire bakmam torka önem veririm.. tabi ikiside önemli ama torkun ne kadar önemli olduğunu testler göstermiştir..

quote:

Orjinalden alıntı: murti_

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet1988_

golfun en düşük donanımlı midlıne 1.4 tsı 140 hp seceneği 43 ytl biraz daha sık kendini ,iyisini almaya calış

bu paraya dizel ghia focus alınır ya hemde dizel yuh yani 43.000 ytl zaten bu vw şımarmış bi marka dizel jetta bile 59.000 ytl ya focus ve megandan ne fazlası var sanki hadi bi motor güçlü donanım olarak ne var...

vw jetta 2.0 tdı 59.000 ytl
    ford focus 1.6 tdcı 48.000 yl

hatta isterseniz

Focus Konfor Paketi 3.976,84 YTL
    Deri döşeme + 6 yöne ayarlı elektrikli sürücü koltuğu + ısıtmalı ön koltuklar

Focus Tekno Paketi 1.892,32 YTL
    Sürüşe duyarlı ön farlar, Bluetooth ve sesli kontrol sistemi + güneş ışınlarını yansıtan ön cam + ısıtmalı silecek suyu+ön cam resiztansı

Focus Güvenlik Paketi 2.215,43 YTL
    ESP+TCS+EBA+Yan hava perdeleri

Elektrikli açılır tavan 1.492,98 YTL

ghia donanıma ek olarak bu özellikleri aldınızda peşin 54.000 kampanyalı 56.000 oluyor kiiii...
    bu özellikler bu sınıfta hiç bir modellerde yokkk...

senin alıcan dizel focus 140 ps olmıcak ve ayrıca twincharger da olmicak bu arabayı performans olarak ancak 2.0 tdi bi araçla karşılaştırabilirsn.ayrıca vw ile fordu da bir tutamazsn.1.6 dizel focus la ,2.0 tdi motoru da nasıl karşılaştırabiliosn onu da anlamış deilim.bence git ikisinide kullan sora git bankadan eminim daha sora gidip bankadan 10 bin ytl para çekip 2.0tdi bi jetta alırsın

• astra tavsiye edilir
  • d) hicbiri
  • at çöpe şu lanet fransızları deli ediyolar adamı
    neyi doğru düzgün yaptılarki araba yapsın zibidiler.
    herturlu alman ve japon ve amerikanlar adam gibi araba yapar.
    italyanlara lafım yok,bide isveçliler varki onlar ayrı bi sınıftalar...
    ama şu fransızlar hiç bir sınıfta olamazlar adamı deli etmesinler
    pejo 106 yaptım diye alemin kralı olamaz
    sitroende garip garip arabalar yapmaya devam etsin aferin onlara.

bende babamla birlikte kullandığım 2000 model orjinal hiç oyanmamış astra CD sedan var
    gelsinler bu 2 arabanında
    asfaltta toz yutan hallerini gösterelim.
    fransızlar almanlara yaklaşmak için 40 fırın ekmek yemeliler...
    yol tutuş dersen hatırlatırım ki astra 2000 senesinde ki değişimi
    lanse ederken lotus tarafından geliştirilen süsp. sistemini kullanmıştı.o fransızların korktugu virajlardan ben bizim astra ile gözü kapalı geçerim
    bence astra al istersen biras bekle sedan al yakında çıkacak tavsiyemdir daha ii yere basıyor ağırlığı fazla

kimse bana kızmasın ben fransızları oldum olası sevmem herkesin fikrine saygı duyarım.
    fakat pejo, sitroen, veya reno kullanırken size kök söktüren tabiri caizse sizi tokatlayan mutlaka bir ALMANdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.