Şimdi Ara

C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lumen Empress 64 lvl Full Perfect İtemli Silah +12 + Cash Kıyafet, Lvl 58 Gear Executor (Gunslinger), Full rare itemli, Lvl 50 Ranger Rare itemli, Lvl 57 Elemental Empress itemsiz, Lvl 54 Ren Eretique Full Rare itemli + Cash Kıyafetli, Lvl 50 Guardian rare itemli, Lvl 49 Reapress Rare itemli, Lvl 59 Soul Reaper(Demonisher) itemsiz, Lvl 50 Berserker rare itemli. +30 M Gold Oyun Parası.

Hepsi Aynı hesaptadır. Sıkıldıkça char değiştirip dg yapabilirsiniz.
    Ayrıca 3 karakterin banka slot artırılmıştır. Çantam doldu derdi de yok. Acil satılıktır. fiyat sabit 250 tl. kesinlikle pazarlık yok.
     C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı C9 (Continent of The Ninth) hesap satışı

• Knight mı bu
  • yok kardeşim continent of the ninth (C9)
  • Başlığı yanlış yere açmışım kusura bakmayın. Yeni farkettim KO'nun satış başlığıymış. Adminler taşıyabiliyorlarsa konuyu bir zahmet doğru başlığa taşısınlar yada kilitlesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

Başlığı yanlış yere açmışım kusura bakmayın. Yeni farkettim KO'nun satış başlığıymış. Adminler taşıyabiliyorlarsa konuyu bir zahmet doğru başlığa taşısınlar yada kilitlesinler.

bu oyun nasıldır acaba? hoşuma gitti ssler
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok iyi bir oyun. Ozaman sen niye bırakıyosun diyceksin, arkadaşlarımn hepsi bıraktı. Tek başıma oynamak çok sıkıcı. Yoksa bırakmazdım. Hack and slash tarzı bir oyundur. Görsellik harikadır. Dungeon based bir oyun. Youtube dan pvplerine bakabilirsin. Ama hd videolara bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.