Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen tyt çalışarak yapmışsındır. ben çalışmamıştım hiç.
    sadece paragraf ve tyt mat çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginyks2025 -- 15 Temmuz 2024; 13:50:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt
    Tyt fen halledin ben de yaz tatilinin başında 3 net falan fen 20-25 net falan tyt mat çıkarıyordum efendi gibi oturup matı 30-35e feni 16-17ye çıkarınca ağustos sonu gibi 85-90 çıkartmaya başlamıştım.

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    fenim 0,75 geldi matematik 20 net falan gelmişti

• Maalesef arkadaşa katılıyorum sen sürece değil sonuçlara odaklisin sadece bu sınavda süreç işi. Daha çalışmaya başlamadan bu konuyu açıp zaten sınavı başardıktan sonra almayı planladığın bütün zevki almaya çalışıyorsun büyük ihtimal kendi kendine nasıl derece yaptım röportajları falan çekiyorsundur kafanda sana ciddi tavsiyem bu kafadan çık sürece odaklan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mayısta LTİ yetişir mi diye konu açarsın

• vannessa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sabah ea ve dilden ilk 100 e sayısaldan nasıl ilk 1000 e girdim hayalini kuruyordum ama haklısınız benim başka şansım yok yani iyi üniversiteyi kazanmam lazım.

• açmam

Vannessayi sevmem ama hakli. Senin gibiler genelde ilk 50k zor giriyor. Otur calis. Komplike bi olay degil. Bu tip seylerle vakit kaybetme.

hocam selam tyt fen için kanal önerisi birde tyt mat nasıl öyle oldu yav?

• behindhand kullanıcısına yanıt
    Yazın tyt fen tyt mat geo ve dilbilgisi tamamen bitse yeterli olur mu hocam? 11.sınıf bakmaya gerek var mı yoksa tyt bitince ayt mi başlamalıyım?

• enesthexecutive kullanıcısına yanıt
    Tyt mat için 11de 345 çözmüştüm yazın da 3d vdd izleyip apotemi problem + 3d sb çözdüm. Fende götürdüğüm kanallar:
    Bizim hocalar tyt kimya anlatım (merhabalar kuzuların tosunlarım diye giren bi adam var) yanına da miray tyt

3d vdd tyt fizik (3dnin fizik yazarı anlatıyor baya underrated bence) + yanına 345 çözdüm

Biyolojide dr biyodan dinledim palmeden çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 15 Temmuz 2024; 14:48:2 >
  • boş sıkıyorlar aşırı uzun vakit var rahat yaparsın 5k bu elemanlar 9dan beri hayvan gibi temelli olduğu için imkansız geliyor onlara

6k yaparsanız mezun mu hocam?

dr biyo yeterli oluyor mu ya? bazilari cok üstünden geciyor gibi seyler söylüyor?

Ben biyoloji portalından da okuyup not çıkartmıştım daha kalıcı olması için.

teşekkür ederim birde Altuğ Güneş ile Tyt Fizik 3d vdd'yi anlatan hoca arasında kaldım siz ne dersiniz?

İkisinin de bir iki videosunu izle kendin karar ver hangisi sana hitap ediyorsa. İkisi de iyidir zaten.

çok teşekkür ederim kral , sağolasın.

Ne demek

• Dandik bi anadolu lisesinden 85 obp ile mezuna bırakıp ham 2k yerleştirme 4k yaptım imkansız bir şey değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.