Arkadaşlar bu gece bi aksilik olmazsa pelerin görevine gidicez..Size birkaç sorum olacak.
1-) 70 level itemleri iyi bir warrior , biri 60 level malice-massive-parasite +1920heal diğeri 45level 1920 heal diğeri 60lvl 1500buff+300ac + 1920heal yani toplamda 3 tane priest , 8-10 tane drainci assassin var yeterli midir?
2-) Diyelimki kestik , anahtari çaldırma durumu olmaması için ne yapmam gerekli ? Party başkaniyken party'i bozmadan direk alsam bana gelir mi anahtar yoksa başkasına gitme ihtimali var mi? Yanıtlarınızı bekliyorum. (Bu arada 3 priestta benim charim , party i ben warrior ve bu 3 priestten oluşturucam)
Bence En Garantisi Koxp Kurmak [Clan Başkanı Kursun Ama] Bide Clerck ' in Başında TopLamayın Ayrı YerLerde Durun Başında TopLu Görünce AdamLar CaLmak İçin Giriyor
quote:
Orjinalden alıntı: Master_Star
Bence En Garantisi Koxp Kurmak [Clan Başkanı Kursun Ama] Bide Clerck ' in Başında TopLamayın Ayrı YerLerde Durun Başında TopLu Görünce AdamLar CaLmak İçin Giriyor
Çalmak derken , partyden olmayanlarada kutu aciliyor mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: s3alking
Arkadaşlar bu gece bi aksilik olmazsa pelerin görevine gidicez..Size birkaç sorum olacak.
1-) 70 level itemleri iyi bir warrior , biri 60 level malice-massive-parasite +1920heal diğeri 45level 1920 heal diğeri 60lvl 1500buff+300ac + 1920heal yani toplamda 3 tane priest , 8-10 tane drainci assassin var yeterli midir?
2-) Diyelimki kestik , anahtari çaldırma durumu olmaması için ne yapmam gerekli ? Party başkaniyken party'i bozmadan direk alsam bana gelir mi anahtar yoksa başkasına gitme ihtimali var mi? Yanıtlarınızı bekliyorum. (Bu arada 3 priestta benim charim , party i ben warrior ve bu 3 priestten oluşturucam)
valla sen edanada olmadığına eminmisin yada bizim clan liderimisin çünkü bu saydıkların adamların hepsi bana ve arkdaşıma bide clan liderine uyuyo bizde bu gece kesicezde :D çok şaşırdım valla
server edana karus
sen 70 ve priestler senn dion sadece 1 tane drainci bul sağlam yeter
quote:
Koxpta otokutu acik olunca anahtar %100 bana mi gelicek ?
up
dostum clan başkanı kursun sadece warior alsın partye kutuyuda böylece clan başkanı almış olur
Sanki wariorda koxp yok bizde göreve girdik kimsede koxp yoktu bir wariorda wardı adam anahtarı alıp kaçtı
o alanda, partide veya klanda olsun olmasın kutu herkese açılır ve anahtara kim tıklarsa ona gider. yani normaldeki gibi parti başkanına gitmez ilk drop. partiyi bozmana gerek yok, herkesten önce davranıp anahtarı almaya bak.
quote:
Orjinalden alıntı: s3alking
quote:
Çalmak derken , partyden olmayanlarada kutu aciliyor mu ?
Ewet Kutu Arenadaki herkese açılır Arkadşaın dediği gibi Başkan sadece Koxp kurup oto kutu açsın en sağlamı ve partyi başkan kursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme