Şimdi Ara

Çakmakla kirpiklerim yandı gözüme birşey olmuş mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneswashere -- 11 Ağustos 2014; 12:49:23 >

• benim bir kaynım vardı çakmakla kirpiklerini ulan neyse ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneswashere

Beyler çok sacma olacak ama cakmagın ayarı bozulmus çakmagı yakar yanmaz yandı kirpiklerim.
    Sorun şu ki ateş gözümede geldi birşey olur mu acaba ?
    Biraz panik atak var bende , dalgaya almazsanız sevinirim.

Göz cok narin bir organdir. Eger yeni olduysa bi 10 dakika bekle. Sonra iki gozunu tek tek kapatarak kontrol et, gormende bi degisiklik yoksa sorun yoktur. Kirpik yakan ilk sen degilsin az mi ocaktan biyiklari kaslari yakanlar gorduk, birsey olmamistir merak etme zaten olsa hemen anlardin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailene söyle, acile gitmenizde fayda olabilir.
  • Neli olsun

• quote:

Aslında birkaç gün oldu fakat bugün o gözümün diğerinden daha alcakta ve kücük oldugunu gördüm. Herhangi bir görme bozuklulugum falan olmadı.
    Psikolojikte olabilir belki bilemiyorum sizce normal mi ?

Alcakta derken goz bebeginiz mi, yoksa gozun tamami mi ? Aslinda bi fotograf atsaniz cok daha iyi olur iki gozunuzu birden

• Hocam pm atarsanız oradan gönderebilirim benim için daha iyi olur , ilgilendiğiniz içinde teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soru 1- O çakmak orda ne arıyodu?
    Soru 2- Senin derdin neydi
    Cevap 3- Yüksek ışıktan merceğinde zedelenme olabilir. (Çok feci salladı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim cevat dayı vardı oda öyleydi sonra gözlerini yaktı ve dünyaya hep alevler içersinden baktı
  • Gözyaşı ile haşlanmış olabilir. Yumurta gibi düşün gözü, yumurtayı nasıl suda haşlıyorsan gözünü de öyle haşlamışsın. Bir gün gözünü açtığında pört diye eline düşü verir.
  • quote:

Bir anlık boş bulunmusluk korku, panik atak altında açılmıs bir konudur , konu kilit lütfen .

Hadi yine iyisin geçmiş olsun
  • Ablam lehimlerken gözünü yaktı. Görmede sıkıntısı yoktu ilk başta ama 2 gündür gözüme bir şey batıyor diyordu.Doktora gidince ameliyat olmasını söylemiş. Bu işler sakata gelmez.
  • quote:

Aslında birkaç gün oldu fakat bugün o gözümün diğerinden daha alcakta ve kücük oldugunu gördüm. Herhangi bir görme bozuklulugum falan olmadı.
    Psikolojikte olabilir belki bilemiyorum sizce normal mi ?

Bi gözünü diğerinden farklı hissetmen tamamen psikolojik. Bende aynada kendime çok dikkatli bakarsam bi gözümün diğerinden daha kapalı oldugunu anlıyorum. Sonuç olarak alakası yok gözüne bişey olsa kirpisi yaktığın anda olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.