merhabalar yılbaşı akşamı 2011 e 2 dk kala bahçelievler soğanlı mevkiinde 94 model beyaz şahinim çalındı direksiyon kilidi gizli kontak fln wardı ama jırszlar bayaa çalmak içn gelmşler herlde . 1.5 -2 ay geçti artık fazla ümidimzde kalmadı zatende şimdi bu saatten sonra ne yapmalıyım ben . vergiden düşürmek gerekirmi b.de aracın zorunlu olan trafik sigortasını o gün sabahtan ödemiştim o parayı geri alabilirmiyim bi yardmcı olun lutfen ...
quote:
Orijinalden alıntı: gurhanky
merhabalar yılbaşı akşamı 2011 e 2 dk kala bahçelievler soğanlı mevkiinde 94 model beyaz şahinim çalındı direksiyon kilidi gizli kontak fln wardı ama jırszlar bayaa çalmak içn gelmşler herlde . 1.5 -2 ay geçti artık fazla ümidimzde kalmadı zatende şimdi bu saatten sonra ne yapmalıyım ben . vergiden düşürmek gerekirmi b.de aracın zorunlu olan trafik sigortasını o gün sabahtan ödemiştim o parayı geri alabilirmiyim bi yardmcı olun lutfen ...
Bildigim kadarıyla zorunlu trafik sigortaları sadece karsılıklı yapılan kazalarda devreye giriyor. Para alabilmek için kasko gerekiyor.
Saygılar. Doğa Bakat.
quote:
Orijinalden alıntı: gurhanky
Aracın çalıntı olduğuna dar evraklar ile trafik sigortasını yaptırdığınız acenteye giderseniz ödediğiniz primi gün bazlı iade ederler.
sigortaya verdiğiniz parayı poliçeyi iptal ettirerek geri alabilirsiniz
Geçmiş olsun.
Çalındığına dair evrakla giderseniz paranızı geri alabilirsiniz.
geçmiş olsun, paranızı alıp alamayacağınızı bilmiyorum ama çalıhtı araç için vergiden düşürmüyorlar diye biliyorum..inşallah yakın bir zamanda bulunur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme