Şimdi Ara

Çalınan telefon için İMEİ numarası öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
37.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar çalınan bir telefonun imei numarası bir yere yazılmadıysa bunu başka nasıl öğrenebilirim telefonun faturasından öğrenebilirmiyim...

• eğer telefonu yenı aldıysan aldığın yere gidip faturasından buldurabilirsin eğer fatura almamışsan o telefonun üzerine bir bardak soğuk su iç malesef inşallah faturası vardır
  • faturanin ustunde kesinlikle yaziyordur...
  • bende telefonumu yeni çAldırdım kApkAç kurbAnıyım imeı numArAm yanımdA yoktu AMA aldığım yerde faturanın üstüne yazmışlar sende git bi bak inşAllAh yazılıdır fAturAnın üstünde
    ben ımeı nosunu sAvcılığA bile verdim Ama hAla ses sedA yok
  • kutusu duruyosa kutunun üzerinde yazar
  • hangi operatörü kullandıysan tel üzerinde onun müş hizmetlerine tel aç telefon numarana ait imei numrasını verirler.
  • bizim başımıza geldi arkadaşlar telefonumuz çalınmıştı imei num. savcılıga verdık ama savcılık takıpsızlık kararı vermıs. itiraz ettiğin zamanda ankaradayız biz sincan mahkemesini gösteriyorlarmış yanı savcılıkta ugrasmak ıstemıyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deja_vu06 -- 12 Ağustos 2006; 16:49:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

hangi operatörü kullandıysan tel üzerinde onun müş hizmetlerine tel aç telefon numarana ait imei numrasını verirler.

ben avea kullanıyorum,benzer sorunla karşılaşıp aveadan yardım alabilen var mı arkadaşlar ?
  • telefonun faturasına,kutusuna bak olmadı aldığın yere git yada telefon hiç servise gitmişse oradan iste isimle.
    en son çare operatörün müşteri hizmetlerini ara.bu arada cihaz samsungsa imeisini değiştirebilirler.
  • GSM operatörünüz ararsanız IMEI numaranızı ööğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.