EA adam gibi Battlefield yada Medal of Honor da çıkartsa şu oyunun karşısına anlayacklarda çok zor gibi |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (13. sayfa)
-
-
Battlefield gibi bir seriyi yok etti Ea hiçbir şey beklenmez onlardan her sene aynı fifadan devam etsinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EA adam olmaz şu saatten sonra, son bf rezaletinden sonra imkansız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Series X Ultimate üyelik ile pusuya geçtim bekliyorum beta yı kaç saatimiz kaldı? 😁
Rezziill EA Hem şu güzelim oyunu bitirdi hemde Battfield gibi bir seriyi mahfetti
-
Son 24 Saat
-
Arkadaşlar merhaba cod bo6 beta kod psn plus olmadan işime yararmı ?
Delta force geliyor PC de betası çok övülüyor YouTube videolarını bseyredin codun multisinden çok daha güzel duruyor delta force yakın zamanda çıkarsa codun yüzüne bakmam
Evet onu yakın takibe aldım hocam konsollara gelir inşallah
pişt seni xbox sayfasına alalım
-
her yıl aynı oyunu çıkarıyorlar. aynı bokun yeşiline bu kadar para vermeyin kardeşim. keriz misiniz...
bilmem aynı tadı verebildim mi
-
Aura’n yeter iliklerimize kadar hissettik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Delta Force Ekim de PC ye çıkıyor. konsol için henüz tarih verilmedi. Black ops un çıkışına yetişmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 30 Ağustos 2024; 0:51:41 > -
Her sene çıktığı gibi alırdım. Değişen hiçbirşey yok benim içim hiç heyecanlandırmıyor.
Başkan ben PlayStation 5 Pro ile PlayStation a geri dönüş yapacam 😁
-
Veteran gamer sana meydan okuyorum 1v1 Shipment only Sniper sadece Sniper kendine güveniyorsan bekliyorum 😁
wuhuuu. bana bunlarla gel
ateşini akşam 20:00 ye sakla derim.
-
Oo savaş var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X