< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (14. sayfa)
-
-
1.5 saat önce amazon us’tan mail geldi bana hocam, kod kullanılmış çıktı :) inanılmaz bir şans.
Büyük ihtimalle ruh hastaları otomasyon kurup çalışan kodları bulup satıyorlar. Onlardan birine denk geldim gibi duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Talihsizlik olmuş hocam ama 10 haneli alfanümerik bir kodun bot aracılığı ile bile olsa denenerek bulunması imkansıza yakın.
Yanlışlıkla 2 kere girmediyseniz amazon kod gönderiminde hata yapmış olabilir ya da bir sızıntı olmuştur ki bunu yapacak yetenekteki insanlar neden erken erişim koduyla uğraşsın.
-
Ben UK üzerinden geçtim sipariş ama halâ gelen giden bir kod yok gamestop deneyen oldu mu ?
-
Bu akşam dalacak arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam durmadan random 13 haneli kod ürettiğini düşünelim. Tuttukça onay öncesi o kodu alıyorlardır. Sonra işte sağda solda 5 dolara satıyorlar. Düşünsenize 1000 tane satsa 5000 dolar.
Yazılım Testi tarafında çalışan birisi olarak çok olası bence. Bölgeyi de kodu redeem ederken seçiyoruz. İş daha da kolaylaşıyor otomasyon için.
Teknik olarak mümkün tabi hocam ama Activision un sorgu sınırı koymuş olması ve geçerli kod sayısı gibi türlü değişken var... Neyse konuyu dağıtmadan yararlı bir bilgi vereyim :D
Bestbuy Us den in store pickup şekilde sipariş verdim, 14 dakika sonra kod mail adresimdeydi
İptal de sorunsuz gerçekleşti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguinn -- 30 Ağustos 2024; 17:16:21 > -
Ingıltereden vermiştim baktım bir dönüş yok halâ Amerikadan verdim ön siparişi verir vermez 5 saniyede geldi kod hemen aktif ettim.
-
haklısınız hocam sorgu sınırı vs. konusunda.
Neyse dediğiniz gibi hemen best buy’dan verdim ben de şimdi. Bekliyorum.
Edit: Geldi. Ekledim hesabıma ve siparişi iptal ettim.
Teşekkürler hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 30 Ağustos 2024; 18:16:47 >
2400cp 520tl
1100cp 509tl
Hata mı var?
Pri hesaplar betaya girebiliyor mu
Pri hesaplar giremiyor sebebi nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar_8282 -- 30 Ağustos 2024; 23:30:48 >
sec giriyor hocam primary ile giremedim ben
-
saçma sapan iş yapmışlar. betayı anlık sessiondan alıyor ve hesabın satın alımına bakıyor. priler erken betaya giremiyor
bende pri hesabım ve giremiyorum
-
Betaya 3 harita koymuşlar şaka gibi.
-
Pri hesaplar giremiyor maalesef, saçmalamışlar.
-
Oyunun alındığı PSN hesabı hangi activision hesabı ile ilişkilendirildiyse o hesaptan girilir ki bu nedenle sec den girilir.
Pri nin kod bulması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X