Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackTower_35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.067
Cevap
62
Favori
38.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan sipariş verip kod gelen oldu mu? Ben hala beklemedeyim.

BestBuy dan mı sipariş etsem diye düşünüyorum; sipariş ardından 10 dk da gönderiyormuş kodu ama o da karttan direkt çekiyor ücreti, iptalle uğraşmak gerekecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • penguinn kullanıcısına yanıt
    1.5 saat önce amazon us’tan mail geldi bana hocam, kod kullanılmış çıktı :) inanılmaz bir şans.

Büyük ihtimalle ruh hastaları otomasyon kurup çalışan kodları bulup satıyorlar. Onlardan birine denk geldim gibi duruyor.

• mhasal kullanıcısına yanıt

Talihsizlik olmuş hocam ama 10 haneli alfanümerik bir kodun bot aracılığı ile bile olsa denenerek bulunması imkansıza yakın.

Yanlışlıkla 2 kere girmediyseniz amazon kod gönderiminde hata yapmış olabilir ya da bir sızıntı olmuştur ki bunu yapacak yetenekteki insanlar neden erken erişim koduyla uğraşsın.

• Ben UK üzerinden geçtim sipariş ama halâ gelen giden bir kod yok gamestop deneyen oldu mu ?

• Bu akşam dalacak arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam durmadan random 13 haneli kod ürettiğini düşünelim. Tuttukça onay öncesi o kodu alıyorlardır. Sonra işte sağda solda 5 dolara satıyorlar. Düşünsenize 1000 tane satsa 5000 dolar.

Yazılım Testi tarafında çalışan birisi olarak çok olası bence. Bölgeyi de kodu redeem ederken seçiyoruz. İş daha da kolaylaşıyor otomasyon için.

• Teknik olarak mümkün tabi hocam ama Activision un sorgu sınırı koymuş olması ve geçerli kod sayısı gibi türlü değişken var... Neyse konuyu dağıtmadan yararlı bir bilgi vereyim :D

Bestbuy Us den in store pickup şekilde sipariş verdim, 14 dakika sonra kod mail adresimdeydi   

İptal de sorunsuz gerçekleşti.

@ScRyedd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguinn -- 30 Ağustos 2024; 17:16:21 >

Ingıltereden vermiştim baktım bir dönüş yok halâ Amerikadan verdim ön siparişi verir vermez 5 saniyede geldi kod hemen aktif ettim.

haklısınız hocam sorgu sınırı vs. konusunda.

Neyse dediğiniz gibi hemen best buy’dan verdim ben de şimdi. Bekliyorum.

Edit: Geldi. Ekledim hesabıma ve siparişi iptal ettim.

Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 30 Ağustos 2024; 18:16:47 >
  • 2400cp 520tl
    1100cp 509tl

Hata mı var?

• Pri hesaplar betaya girebiliyor mu

• Pri hesaplar giremiyor sebebi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar_8282 -- 30 Ağustos 2024; 23:30:48 >
  • ruzgar_8282 kullanıcısına yanıt

sec giriyor hocam primary ile giremedim ben

• saçma sapan iş yapmışlar. betayı anlık sessiondan alıyor ve hesabın satın alımına bakıyor. priler erken betaya giremiyor

• bende pri hesabım ve giremiyorum

• Betaya 3 harita koymuşlar şaka gibi. 

• Pri hesaplar giremiyor maalesef, saçmalamışlar.

• Bıçağın Gölgesi kullanıcısına yanıt
    Oyunun alındığı PSN hesabı hangi activision hesabı ile ilişkilendirildiyse o hesaptan girilir ki bu nedenle sec den girilir.
    Pri nin kod bulması lazım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.