Şimdi bestbuy us den sipariş geçmiş. beta key ücretsiz teslim yazıyordu. kod gelince iptali deneyeceğim bakalım |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (15. sayfa)
-
-
Bu zamana kadar çıkmış en iyi call of duty diyebilirim. Omnimovement'a alışınca diğer geçmişteki call of dutyleri nasıl oynayacağız bilmiyorum 😃 Grafikler mükemmel olmuş. Modern warfare 3 leşinden sonra çok iyi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğin gibi yaptım, kod geldi teşekkür ederim. Sipariş iptal oldu fakat karta ne zaman yansır bilmiyorum.
-
Saf aksiyon ucarak sıkma harika baya hızlı oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 30 Ağustos 2024; 21:18:39 >
Aim asist nerflenmiş doğru mu?
-
Tam tersine daha fazla kitleniyor çok daha rahat vuruluyor düşman. Ben oyunu çok beğendim. Modern warfare 3 ü sildim ve tarihin tozlu sayfalarına gömdüm 😹😹
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 30 Ağustos 2024; 22:5:45 >
Ben baya begendim bu sefer multiyi sanki biraz gec öluyoruz, animasyon kalitesi artmis cok hosuma gitti benim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun şahane olmuş mw3 leşlinden sonra ilaç gibi geldi saf cod’a geri dönmüşler sonunda eleştirileri dikkate alıp.
Pri konusu oyun çıkınca da problem olmaz umarım, açılır açılmaz aldım oyunu oynayamıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yeni gelen hoplama ziplamalari nasıl yapıyoruz ben yapamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok kolay hocam.. Sağa yada sola doğru koşarken zıplama tuşuna basılı tutun 😊👍
Oyun çok iyi olmuş normalde Black Ops ları bek sevmeyen ben bu oyunu sevdim yeni movement güzel
Şu olay drift problemini ortadan kaldıracak gibi duruyor :) Bende beğendim genel anlamda, renk paletinide geliştirmişler kaplamayla birlikte iyi durmuş.
Tek sıkıntı yeni özellik için zıplamayı ekstra tetik olmadan kmcilerle oynamak çok zorlaşmış.
-
Beta da bir mikrofon sorunu var adam ağzının içine almış mikrofonunu nefes alış verişlerini dinliyorum sürekli mute 🔕 yaptığım halde sesi gelmeye devam ediyor birde işin garibi adam karşı takımda bağırıyorum çağırıyorum sövüyorum adam hiç umrunda bile değil takır tukur gamepad tuşlarına basıyor oyuna devam ediyor kafayı yedim bu nasıl bir hata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 30 Ağustos 2024; 22:59:0 >
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159459781
-
Buradan kimse PC konusunda gitmez 😁
gitsin diye yazmadım. PC de oynadığım için PC konusuna oyun hakkındaki izlenimlerimi yazdım. merak eden okuyabilir. hepsi bu. ^^
-
Kardeşliklen alınan black ops betası ana hesap harici oynamıyor degilmi.
Buraya da yazsana niye oraya gidelim 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X