Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Arkadaşlar vizelerden sonra almayı planlıyordum ama anladığım kadarıyla steam fiyatı şuanda 108 TL doğru mudur?-şuanda steam e erişemiyorum-.Kutulu fiyatı daha da yüksek olacaktır o zaman.Çok pahalı değil mi? MW 2 kutulu 90 TL'den girmişti piyasaya.BO da 100 küsürdü sanırım kutulu olarak.Birde marketlere (D&R vs ne zaman girecek bilgisi olan var mı?)

Mw2 kutulu olarak 120 black ops 160 tlden girmisti ikisinide ilk ciktigi hafta almistim dr den ordan biliyorum . Yani black ops 2 nin 150 nin asagisindan cikmasini beklemek biraz yanlis olur . Iyun ciktiktan 1 hafta sonra gelir dr ye en gec

Norvec bizden 1 saat geri . Bizde sabah 9 iken onlarinki acilacak hesaplarim dogruysa

Ben Mw2'yi çıkışının 2. yada 3. haftasında 90 TL'ye almıştım.Sanırım ilk stoklar bittikten sonra Aral Game'in yaptığı zamla 120 TL'ye çıkmıştı.Steam fiyatı da 60$'dı -gerçi o zamanlar dolar 1.5 TL seviyelerindeydi sanırım bana bu yüzden pahalı geldi-.Aralık'ta 120 TL'ye bulurum inşallah -kutulu-.

Edit: Bu arada rus keyler gelir mi acaba uygun fiyattan Aralık ayına kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway  -- 12 Kasım 2012; 17:30:19 >

• Steam'de 4 saat sonra açılacak diyor.
    Steam saatlerini bulunduğumuz konuma göre ayarlar yani 4 saat sonra açılması lazım benim bildiğim

• Steam den satın alıcam şimdi serverlarda yoğunluk vs varmı şu an ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Steam'de 4 saat sonra açılacak diyor.
    Steam saatlerini bulunduğumuz konuma göre ayarlar yani 4 saat sonra açılması lazım benim bildiğim

Değişebiliyor o saat...
    Mw3 aldığımda 2-3 saat ileri atmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Steam'de 4 saat sonra açılacak diyor.

10'da açılıcakmış hocam
  • Yahu ben şunu anlamıyorum bilseydim böyle olacağını alırdım steam'dan...Playstrore'dan alıyoruz ön sipariş verenler oyun çıktığında ilk oynayanlardan biri siz olun diyor hani nerede hala kod gelecek niye gece 00:01 bekleiyorlarki steam ön yüklemeyi açtıysa bunlarda kodu göndersin bizde ön yükleme yapsaydık...

Zaten şu an steam mağazaya filanda girmiyor kilitlendi steam
  • oyun malum yerlere düşmüş sanırım...
  • Son 4 saat hadi artık playstore
  • hey gidi call of duty bakalım bu kez neler hazırladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 12 Kasım 2012; 19:49:02 >
  • SKIDROW sürüm çıkmış
    Steam dosyaları şifreli indirmeseydi atar oynardım küreki valla ...
  • mamunda da mevcut.
  • Oyunun ayağı kaymış
  • gümbür gümbür iniyor vallahi, 11.4 kB/s
  • beyler şimdi oyunu yarın kutulu mu alayım yoksa russian key olayini mi bekliyim?eğer russian key alirsam sorunsuz oynaya bilir miyim lütfen acil bi cevap bekliyorum? birde kutulu fiyati nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemih

beyler şimdi oyunu yarın kutulu mu alayım yoksa russian key olayini mi bekliyim?eğer russian key alirsam sorunsuz oynaya bilir miyim lütfen acil bi cevap bekliyorum? birde kutulu fiyati nedir

russian key çıkacak mı ki ? birde oyuna steamden girdiğimizde yanda dillerde rusça gözükmüyor.
  • Oyun görüldü.
  • Biraz oynadım da grafikelr sanki black ops 1'den daha kötü gibi geldi :) Kaplamalar iğrenç...Oyun zaten aynı oyun :)
  • Oyun ünlü malum yerde görüldü...
    Biz orjinal aldık daha çıkacakta indiricezde oynuycaz...
  • multide baglantı nasıl oalcak acaba..Ps3 te 1.oyun multide baglantılar berbattı.
  • ulan orijinal alacaktım oyunu malum yerde çıkmış bile sinirime dokundu arkadas ya vazcaydım almıcam
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.