Arkadaşlar ben MW3 yükledim.Single playeri bitirdikden sonra Multiplayer oynamak istedim ama hata veriyor.İşte Hata:"Could not start process 'iw5mp_ceg_ex'"Neyse birde Special OPS a girdim "Find Online Mach" a tıklayıncada bu sefer şu hatayı veriyor:"The Call Of Duty:MW3 sever is not available at this time Please try again or visitwww.callof....com..." Bu hatada server yok diyor ama multiplayer a bastığımdada hata veriyor anlamadım gitti.Cevabınızı bekliyorum. Bir sorum daha olacak Mw3 Multiplayer şuan oynayan varmı ? Şimdiden teşekkürler.
Kimse oynamıyormu şimdi oyunu :S Bi cevap verin
oyunun orjinalmi oncelikle onu soralım.
Bende yeni yükledim benimkisi orjinal değil internetten yükledim singleplayer oynıcam şimdi, ama mp istesem mp oynayabilir miyim ?
bende kurdum ama
version 1.2.358 Connecting to online services.... Connected to online services. Executing server config "server.cfg" BU çıkıyo ve böyle kalıyor
oyun orjinal değilse mp oynayamazsın.orjinal olmayan oyunların hata vermesi normaldir
ama zaten bu kullandığımız normal mp değil sahte oyunlar için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme