Şimdi Ara

çamaşır makinesi bosch mu arçelik mi profilo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çamaşır makinesi tavsiyesi acilll PROFİLO,BOSCH,ARÇELİK sizce hangisi daha iyi .Model olarak öneriniz neler

• quote:

Orijinalden alıntı: oziiiin

çamaşır makinesi tavsiyesi acilll PROFİLO,BOSCH,ARÇELİK sizce hangisi daha iyi .Model olarak öneriniz neler
    quote:

Orijinalden alynty: oziiiin

çama?yr makinesi tavsiyesi acilll PROFYLO,BOSCH,ARÇELYK sizce hangisi daha iyi .Model olarak öneriniz neler

Bosh ve Profilo ayny ürün grubunda. Bosh'un marka algysy daha güçlü ve alynabiliyorsa Bosh veya Siemens'in almanya üretimi makinalary tercih edilebilir. Ama ayny seviyede Türkiye montaj alynacaksa bence 3ünden öncelikli olarak F/P olarak Profilo seçilebilir. Emin olun pi?imaz olmazsynyz.

Profiloda CMG140DTR yada alynabiliyorsa CMI140DTR Edoz tavsiye ederim. 2side 9kg 1400 devir A+++ makinalar.

Arçeli?i bilemem ama bu aralar formda fazlasyyla meth edilen BEKO BK 10141 EY 10KG 1400 devir makine var. Normalde 3000 Tlye yakyn fiyaty varken bu aralar 1500 küsürlerde onada bakabilirsin.

BEKO BK 10141 EY Giddigidiyor Linki
    BEKO BK 10141 EY UCUZBEKO Linki

• profilo ile ilgili cok şikayet var forumda, pisman olabilirsiniz.CMG140DTR ile ilgili baslik da var hatta, sikinti yasayan baya kisi var

beko larin fiyatı cok iyi bu ara, siemens ve bosch da alınabilir

siemens 12T480TR nin de fiyatı uygun, iftardan sonra % 5 indirim de veriyor genelde, degerlendirilebilir.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/siemens-wm12t480tr-9-kg-camasir-makinesi-226048933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHowManTR -- 10 Haziran 2016; 9:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHowManTR

profilo ile ilgili cok şikayet var forumda, pisman olabilirsiniz.CMG140DTR ile ilgili baslik da var hatta, sikinti yasayan baya kisi var

beko larin fiyatı cok iyi bu ara, siemens ve bosch da alınabilir

siemens 12T480TR nin de fiyatı uygun, iftardan sonra % 5 indirim de veriyor genelde, degerlendirilebilir.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/siemens-wm12t480tr-9-kg-camasir-makinesi-226048933

CMG140DTR Siemens WM12T480TR ile birebir aynı kasa. Hatta Profilo daha donanımlı üst model.

• dogrudur ben o kadarini bilmiyorum ama profilo ile ilgili baya sikayet var kendi basliginda, siemensle ilgili pek görmedim. profilo da cmg100dtr tavsiye ediyorlar.

benim icin makinenin onemli ozellikleri camasirlar temiz ciksin, makine sessiz olsun, saglam olsun, satis politikasi olarak bi yigin sey yaziyorlar ancak bircok makine asagi yukari ayni yıkıyor.

bi de servis var tabi.

5 yil önce seklini begenip aldigim samsung wf9602nqr camasir makinesinin kazan körük contasi yırtıldı, servisini aradim 513tl sadece parca parasi dedi, baska yetkili servisi aradim o da parca parasi 180 dedi :)

o paraya yaptirsam 5 yillik makine baska yerden sikinti verirse korkusu var ki basit bi lastige bu fiyatlari veren heralde daha sikintili parçaya 1500tl falan ister. yaptirmasam bi lastik conta icin koca makineyi cope mi atayim, siz bise deyin ben onu yapayim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineden memnunsanız parça değiştirmeye değer bence. Ancak lastik kolay kolay yırtılmaz, yırtılmasına neden olan şeye de bakmak önemli.

Profilo'da Siemens'e kıyasla daha fazla olumsuz görüş bildirilmesinin sebebi forumca daha çok tercih ediliyor olması. Ön panel plastiği dışında aynı makinelerden bahsediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.