Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSYELERİNİZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEVGİLİ ARKADAŞLARIM MEVCUT ÇAMAŞIR MAKİNEMDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.İYİ YIKAMIYOR .KAÇ SERVİSE GİDİP GELDİ.BİR ÇOK PARÇASI DEĞİŞTİ FAKAT HALA TEMİZ YIKAMIYOR..BU YÜZDEN YENİ BİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMAK İSTİYORUM.BEN FORUM KONULARINDAN BİR KAÇ MAKİNE ÖNE ÇIKARDIM ;SİZLERİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNE SUNUYORUM..HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

LG 1248QDP 789 TL DARTY

PROFİLO CM1000DTR 730 TL GÜZELEVİM

HOTPOİNT AQ93F 29EU 931 TL HEPSİ BURADA

GORENJE WA72105 699 TL TEKNOSA

,

1000 TLYE KADAR BAŞKA ÖNERİLERİNİZEDE AÇIĞIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdoganhk -- 19 Ocak 2013; 17:24:13 >

• hotpoint ariston ürünüdür servisinde bazen aksamalar yaşanıyor diye duymuştum (doğruluğunu bilmiyorum)
    sizin yazdıklarınız içinde en mantıklısı profilo
  • Seçenekler içerisinde profilo'yu tercih ederim ben olsam. Bosch kalitesiyle üretiliyor ne de olsa. hatta cm1000etr bulursanız yakın bir fiyata daha iyi olur.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdoganhk

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM MEVCUT ÇAMAŞIR MAKİNEMDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.İYİ YIKAMIYOR .KAÇ SERVİSE GİDİP GELDİ.BİR ÇOK PARÇASI DEĞİŞTİ FAKAT HALA TEMİZ YIKAMIYOR..BU YÜZDEN YENİ BİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMAK İSTİYORUM.BEN FORUM KONULARINDAN BİR KAÇ MAKİNE ÖNE ÇIKARDIM ;SİZLERİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNE SUNUYORUM..HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

LG 1248QDP 789 TL DARTY

,

PROFILO

• arkadaşlar Profilonun -LG ye üstünlüğü nedir ..gittiiğim tüm teknoloji marktlerinde LG yi tavsiye ediyor çalışanlar...özellikle motorunun kayışsız oluşunun büyük artısının olduğunun ve teknolojisinin çok iyi olduğunu söylüyorlar...biraz daha açabilirseniz sevinirim...
  • hotpoit i direk ele.

diğerleri de fiyatına göre çok çok iyi makineler,
    Lg, fırçasız motorlu, daha sessiz ve tasarruflu. fakat servis ve yedek parça tedarikinde sorunlar var.
    Profilo, klasik motorlu, ama bosch grubu; sağlam ve servis ağı geniş.
    Gorenje, klasik motorlu, servis ağı yaygın değil ama adam gibi makine.
    .........
    üçü de alınabilir.
    1000-1100 tl gibi fiyat ile aeg 75270FL (inverter motorlu, XXL kazan) bulursan tercih edebilirsin.
    p://www.ankastreci.com.tr/Aeg-Lavamat-L75270FL-Protex-7-Kg-1200-Devir%2CPR-1408.html

• quote:

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM MEVCUT ÇAMAŞIR MAKİNEMDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.İYİ YIKAMIYOR .KAÇ SERVİSE GİDİP GELDİ.BİR ÇOK PARÇASI DEĞİŞTİ FAKAT HALA TEMİZ YIKAMIYOR..BU YÜZDEN YENİ BİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMAK İSTİYORUM.BEN FORUM KONULARINDAN BİR KAÇ MAKİNE ÖNE ÇIKARDIM ;SİZLERİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNE SUNUYORUM..HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

LG 1248QDP 789 TL DARTY

,

Profilo ve gorenje öncelikli tercihiniz olmalı.Gorenje 1000 devirde 66 db sesi ile çok sessiz ve kaliteli bir modeldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hotpoint-Ariston AQD1070F 49 TK (10 Kg Yıkama 7 Kg Kurutma) Çamaşır MakinasıNI TAVSİYE EDERMİSİNİZ, KULLANAN VARSA LÜTFEN CEVAP VERSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSTAFA__09

Hotpoint-Ariston AQD1070F 49 TK (10 Kg Yıkama 7 Kg Kurutma) Çamaşır MakinasıNI TAVSİYE EDERMİSİNİZ, KULLANAN VARSA LÜTFEN CEVAP VERSİN.

Hayır tavsiye etmem.Kalite yoksunu bir makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim...allah ta sizlere yardım etsin inşallah...
  • BOSCH Avantixx 7 VarioPerfect WAQ20460TR VEYA PROFİLO CM1000DTR 'DEN BİRİNİ TERCİH EDİCEM GALİBA.YETKİLİ SERVİS OLARAK AYNI SERVİS BAKIYOR MU?BİR DE SORUN ÇÖZÜMLERİNDE HANGİSİ DAHA İYİ? KULLANAN VARSA VE YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSTAFA__09

BOSCH Avantixx 7 VarioPerfect WAQ20460TR VEYA PROFİLO CM1000DTR 'DEN BİRİNİ TERCİH EDİCEM GALİBA.YETKİLİ SERVİS OLARAK AYNI SERVİS BAKIYOR MU?BİR DE SORUN ÇÖZÜMLERİNDE HANGİSİ DAHA İYİ? KULLANAN VARSA VE YORUM YAPARSA SEVİNİRİM.

İkisinede aynı servis bakıyor yani biri diğerinden üstün değil. Bence hangisini ucuza bulursanız onu alın.

• Hangi ildesiniz

• Hangi ildesiniz

• DİYARBAKIR'dayım.
  • Arkadaşlar bende kurutma makinasını tek kurutma makinası olarak aldım. Şimdi 5kg lık makinamızı değişdirmemizz lazım. 7 veya 8kg lık makina bakıyorum fakat bütce kısıtlı.

Aslında 700 -800 tl lik bir makina bakıyorum fakat 898 tl ye Samsung WF9902LWW/YAH 9 Kg 1200 var. sizce bu makina alınır bi makinamı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 24 Ocak 2013; 20:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Arkadaşlar bende kurutma makinasını tek kurutma makinası olarak aldım. Şimdi 5kg lık makinamızı değişdirmemizz lazım. 7 veya 8kg lık makina bakıyorum fakat bütce kısıtlı.

Aslında 700 -800 tl lik bir makina bakıyorum fakat 898 tl ye Samsung WF9902LWW/YAH 9 Kg 1200 var. sizce bu makina alınır bi makinamı ?

belirttiğin fiyat aralığında profilo DTR veya gorenje alınabilir.
    limitini biraz daha arttırabilirsen; Aeg Lavamat.
    http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/1090/PROFILO-1000DTR-CAMASIR-MAKINESI-1000-DEVIR-A-7KG-
    http://www.beyazesyam.com/L70270VFL-AEG-Lavamat-7-KG-1200-DEViR-A-cAMAsIR-MAKiNESi_20454.html

• quote:

LG 1248QDP 789 TL DARTY

,

lg 1248qdp hangi darty mağazasında gördünüz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.